Damespraatjes Damespraatjes

Instagram Link in Bio

DIT ZIJN DE LEUKSTE KERSTCADEAUS VOOR VROUWEN (EN ZE ZIJN ALLEMAAL ONLINE TE KOOP!)

Wat doe je iemand cadeau in een jaar waarin alles anders werd? Dat is voor de meeste mensen nog niet zo makkelijk! Dit jaar staat in het teken van bijzondere cadeaus waardoor iemand zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. Wij verzamelden vijf cadeautips waar vrouwen heel blij van worden

Lees verder!

leukste kerstcadeaus voor vrouwen

DIT ZIJN DE LEUKSTE KERSTCADEAUS VOOR MANNEN (EN ZE ZIJN ALLEMAAL ONLINE TE KOOP!)

Wij verzamelden vijf cadeautips waar mannen heel blij van worden én waardoor ze het jaar toch nog mooi en vrolijk kunnen afsluiten. Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor mannen. Ook fijn: ze zijn allemaal online te koop en maakt het niks uit dat de winkels dicht zijn. 

Lees verder!

 

DOOR HET AANHOUDEN VAN DÍT KLEDINGSTUK WORDT KLAARKOMEN MAKKELIJKER

Wist je dat de helft van de vrouwen zelden tot nooit klaarkomt tijdens de seks met haar partner? Aan moeite met klaarkomen liggen verschillende redenen ten grondslag, maar vaak komt het door een gebrek aan opwinding en onvoldoende voorspel. Belangrijk is dus om samen voldoende de tijd te nemen en penetratie niet centraal te stellen. Maar wist je dat er nóg een ‘trucje’ is om klaarkomen makkelijker te maken? 

Lees verder!

klaarkomen

 

DEZE DUURZAME WANDREKKEN ZIJN PRACHTIG ÉN MEGA HANDIG IN HEEL HET HUIS!

Soms stuit je op bedrijven die het anders doen. Bedrijven die niet alleen kijken naar winst maken, maar ook ambities hebben op het gebied van duurzaamheid, innovatie en sociaal verantwoord produceren. Eén van deze bedrijven is Tolhuijs, een Nederlands designmerk met prachtige wandrekken, lampen, tafels en ook nog eens een hele mooie visie. Daar vertellen we je graag meer over!

Lees verder! 

wandrekken duurzaam

MARA FANTASEERT OVER HAAR DROOMAUTO: “IK WIL ER EEN HEEL HOCKEYTEAM IN KWIJT KUNNEN”

Als je mij vijf jaar geleden naar mijn ultieme droomauto had gevraagd, had ik waarschijnlijk gezegd dat dit een Porsche 911 cabrio is. Wat een beest is dat zeg! Maar, wie een beetje weet hoe mijn leven er op dit moment uitziet, weet ook dat ik inmiddels twee dochters heb. Ik weet niet of je ooit hebt geprobeerd om twee kinderstoeltjes, een kinderwagen en heel veel spullen in een Porsche 911 te krijgen, maar dat is onmogelijk. En ik kan het weten, want ik heb het daadwerkelijk geprobeerd. Haha! Mijn droomauto anno 2020 is dan ook van een heel ander kaliber, namelijk: groot, groter, grootst.

Lees verder!

droomauto


1 reactie

Natasja -

Hai.
Ik heb een boek geschreven en kreeg als tip jullie te benaderen.
Hierbij de link naar mijn boek, of willen jullie het persbericht inzien? Uiteraard kan ik bij interesse een boek naar jullie toesturen.
In ben journalist, dus zou er zelf ook iets over kunnen schrijven.

Ps. Sandra ik zou graag met je willen linken op LinkedIn
https://natasjabijl.nl/roman-adem/

Reageer ook