Over ons

Welkom op Damespraatjes! Wij zijn een online vrouwenmagazine dat dagelijks duizenden vrouwen bereikt met mooie verhalen, leuke winacties, handige product reviews en bakken vol positieve inspiratie.

Damespraatjes redactie

De vaste redactie van Damespraatjes bestaat uit Sandra (eigenaar en Managing Director), Mara (eigenaar en Creative Director) en Karin (blogger). Daarnaast hebben we nog flink wat bloggers die regelmatig leuke content aanleveren.

Sandra Blikslager

Sandra is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de schermen van Damespraatjes. Heb je een vraag aan ons, wil je je bedrijf promoten of wil je gewoon even laten weten wat je van Damespraatjes vindt; Sandra helpt je graag!

Mara Blikslager

Mara schrijft dagelijks veel content voor Damespraatjes; van lekkere recepten, tot de outfit van de week en van de leukste hotspots tot waargebeurde verhalen. Naast schrijven fotografeert ze veel producten en gerechten.

Sandra en Mara Blikslager

Sandra en Mara zijn niet alleen collega’s, maar ook moeder en dochter. In 2009 begonnen ze met samenwerken, wat tot op de dag van vandaag altijd één groot feest is.

Karin van Leeuwen

Karin schrijft met veel plezier over allerlei elementen uit haar leven. Sporten, leuke boeken en haar kinderen komen uitgebreid aan bod. Naast haar werk voor Damespraatjes is Karin ook druk met haar eigen tekstbureau De Gooise Pen.

Lola Blikslager

Niet alleen mensen werken met heel veel plezier bij Damespraatjes! Ook Mara’s hondje Lola voelt zich onderdeel van de redactie. Ze doet niets liever dan meekijken wanneer Mara zit te werken en ze is een grote inspiratie voor ons!

Damespraatjes redactie - 2

Wil je in contact komen met ons? Neem dan een kijkje op de contactpagina!

 


5 reacties

Tjeerd -

Ik vind dit echt tof!
Lees dit elke dag tijdens mijn wandeling tussen van de veen velden.
Groetjes!

monika macken -

Hallo,
Leuk idee, deze Damespraatjes…Maar zou er ook af en toe iets kunnen geschreven worden over vrouwelijke kunstenaressen(schilderkunst, keramiek, beeldhouwen, tekenen, fotografie) ? Ik stel mijn kandidatuur om er iets over te schrijven ….

Annemarie -

Is het mogelijk om jullie relevante persberichten te sturen en via welk mailadres kan dit? Dank!

Marius -

Wat leuk, ik zie nog een fotografe/fotograaf met de naam Blikslager…
Succes met de fotografie!

Vivian -

Wat is jullie e-mail adres? Zodat ik jullie een bijlage kan mailen?

Alvast dank.
Groetjes,
Vivian

Reageer ook