Damespraatjes Damespraatjes

Over ons

Welkom op Damespraatjes! Wij zijn een online vrouwenmagazine dat dagelijks duizenden vrouwen bereikt met mooie verhalen, leuke winacties, handige product reviews en bakken vol positieve inspiratie.

De vaste redactie van Damespraatjes bestaat uit Sandra en  Mara Blikslager. Daarnaast hebben we nog flink wat bloggers die regelmatig leuke content aanleveren.

Sandra Blikslager

Sandra is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de schermen van Damespraatjes. Heb je een vraag aan ons, wil je je bedrijf promoten of wil je gewoon even laten weten wat je van Damespraatjes vindt; Sandra helpt je graag!

Mara Blikslager

Mara schrijft dagelijks veel content voor Damespraatjes; van lekkere recepten, tot de outfit van de week en van de leukste hotspots tot waargebeurde verhalen. Naast schrijven fotografeert ze veel producten en gerechten.

Sandra en Mara Blikslager

Sandra en Mara zijn niet alleen collega’s, maar ook moeder en dochter. In 2009 begonnen ze met samenwerken, wat tot op de dag van vandaag altijd één groot feest is.

Wil je in contact komen met ons? Neem dan een kijkje op de contactpagina!

 


11 reacties

Ruud Hermans -

Zou graag in contact komen met deze woongroep. De redactie kan eventueel mijn e-mailadres aan de leden van deze groep doorgeven met het verzoek om contact met mij op te nemen.

eleonore Opdenberg -

hallo redactie, ik zou graag in contact willen komen met Naomi, maar ik niets over haar vinden of over de woongroep waarin ze leven. Zouden jullie mij met haar in contact kunnen brengen? Eleonore

whatever -

…no flooding injection protection.

Leo Smit -

Hallo!

wij willen jullie graag een persbericht sturen. Wij hebben een nieuwe vorm beddengoed ontwikkeld, gericht op het verbeteren van het comfort bij nacht zweten. Het is getest door intensieve nachtzweters, zowel mannen als vrouwen. Volgende week starten we een Kickstarter Crowdfunding campagne om de eerste productieserie mogelijk te maken. Misschien interessant voor jullie website?

We horen graag van jullie!

Ellen Geerdink en Leo Smit

Marjorie Holtus -

Hallo dames, wat een leuke site en hoe grappig om mijn eigen verhaal met vlog bij jullie tegen te komen. helemaal leuk. Als jullie vaker mijn vlogs, over mijn leven met ernstige littekens, willen plaatsen, graag hoor. Liefs, Marjorie

Annelies -

Hoi Mara en Sandra, ik wil jullie graag uitnodigen voor een pers-trip naar België dat gaat over de achtergrond van biologische voeding. Graag ontvang ik het adres waar ik de uitnodiging naar kan versturen. Groet! Annelies

Tjeerd -

Ik vind dit echt tof!
Lees dit elke dag tijdens mijn wandeling tussen van de veen velden.
Groetjes!

monika macken -

Hallo,
Leuk idee, deze Damespraatjes…Maar zou er ook af en toe iets kunnen geschreven worden over vrouwelijke kunstenaressen(schilderkunst, keramiek, beeldhouwen, tekenen, fotografie) ? Ik stel mijn kandidatuur om er iets over te schrijven ….

Annemarie -

Is het mogelijk om jullie relevante persberichten te sturen en via welk mailadres kan dit? Dank!

Marius -

Wat leuk, ik zie nog een fotografe/fotograaf met de naam Blikslager…
Succes met de fotografie!

Vivian -

Wat is jullie e-mail adres? Zodat ik jullie een bijlage kan mailen?

Alvast dank.
Groetjes,
Vivian

Reageer ook