fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara test de Skintight thee van tastea: “Lekkerder in mijn vel door thee?”

Wondermiddelen bestaan niet! En hoewel ik weet dat er (nog) geen heilige afvalpil, -poeder of -drank is uitgevonden, ga ik toch op zoek naar middelen die mij kunnen helpen bij het verliezen van gewicht. In de eerste plaats vind je de sleutel natuurlijk in gezonde, onbewerkte voeding en voldoende beweging. Maar wist je dat er ook maniertjes bestaan waarmee je het afvallen wel leuker kunt maken en misschien zelfs wel een steuntje in de rug kunt geven? Eén van deze producten is tastea. Ik was benieuwd of je echt lekkerder in je vel kunt komen door thee. Er is maar één manier om daarachter te komen; door het gewoon te proberen.

Wat is tastea?

Tastea verkoopt luxe, natuurlijk theeblends. De theeën van tastea zijn niet te vergelijken met de zakjes uit de supermarkt. De melanges met verse theebladeren, bijzondere kruiden, exotische specerijen en vruchten worden zorgvuldig samengesteld door heuse theesommeliers. Deze theeën zijn hierdoor niet alleen heel erg puur en hebben bijzondere smaken, maar zijn ook goed voor je lijf. Wij hebben de afgelopen weken heel wat etentjes, feestjes en borrels gehad en mijn lijf kan wel een gezonde boost gebruiken. Ik let dus op mijn voeding, sport twee keer per week en drink daarnaast de Skintight thee van tastea.

Skintight thee

De Skintight thee is de perfecte optie waneer je probeert zo gezond mogelijk te leven. Hij bevat Pu erh, gember, zwarte thee Lapsang Souchong, stukjes kaneel, sinaasappelschil, citroenschil, rozenblaadjes, kruidnagel en kardemom. De smaak kan ik het beste omschrijven als kruidig met een rokerige touch. Ik ben gek op dit soort bijzondere smaken en ik vind hem dan ook super lekker! Tussen het ontbijt en de lunch en tussen de lunch en het diner drink ik steeds een grote beker Skintight thee. Ik merk dat ik hierdoor minder trek heb in tussendoortjes, meer water drink en geen behoefte heb aan zoete drankjes.

Hoe werkt het?

De tastea thee zet je dus met losse theeblaadjes! Dit zorgt voor de mooiste theesmaak, maar als je altijd met zakjes hebt gewerkt kan het even wennen zijn. Tastea heeft daarom hele handige bekers, waar je de thee in kunt bereiden en ook uit kunt drinken. De bekers zijn helemaal to-go proof en je kunt hem ook makkelijk meenemen. Bij mij staan mijn thee en beker op kantoor. Ik zit hier vijf dagen per week en tijdens het werken vind ik het prettig om goed te blijven drinken.

Veel smaakjes

Tastea heeft naast de smaak ‘Skintight’, ook nog heel veel andere smaken. Enerzijds zijn er theeën die optimaal zijn voor je gezondheid (zoals de Skintight of de 30 Day Detox), maar ook zijn er blends die je helpen ontspannen (Sweet Dreams, Calm Down), theeën speciaal voor mama’s (Mama’s Milkshake, Bun in the Oven) of juist goddelijke cheat-day smaakjes (Pina Colada, Naughty Caramel). Deze kan je allemaal in de theebekers maken, maar ook in een speciale theekan.

Lekker in mijn vel

Al met al moet ik zeggen dat ik écht lekkerder in mijn vel zit door het drinken van thee. Nee, je bent niet ineens 10 kilo lichter, maar het is zeker een prettige ondersteuning tijdens het afvallen. Ook als je geen gewicht probeert kwijt te raken, is het super belangrijk om voldoende te drinken. Thee is een gezonde drank die je onbeperkt mag gebruiken. Lekker doen dus!

Leuk! Met de code Damespraatjes krijgen onze lezers 15% korting op de aanschaf van tastea-thee!

Reageer ook