fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor mannen (en ze zijn allemaal online te koop!)

Dit bizarre jaar staat in het teken van bijzondere cadeaus waardoor iemand zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. Wij verzamelden vijf cadeautips waar mannen heel blij van worden én waardoor ze het jaar toch nog mooi en vrolijk kunnen afsluiten. Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor mannen. Ook fijn: ze zijn allemaal online te koop en maakt het niks uit dat de winkels dicht zijn. 

Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor mannen

 

Bokszak

Bokstraining is al jaren helemaal hip! Niet om jezelf op een gevecht voor te bereiden, maar vooral om mega super fit te worden. Boksen is een heerlijke sport en een fijne uitlaatklep. Voor een bokstraining heb je daarnaast weinig nodig; met een bokszak (bijvoorbeeld op zolder of in de schuur) en een set bokshandschoenen ben je er eigenlijk al. Bekijk op YouTube eens filmpjes van ‘bag training’. Zo heeft je vent geen dure sportschool meer nodig! En natuurlijk kan jij ook af en toe helemaal lekker losgaan.

Deze boksset van Decathlon is te koop voor 59,99 euro.

leukste kerstcadeaus voor mannen

Voor de keukenprins

Mijn man is dol op koken! Doordeweeks heeft hij er meestal geen tijd voor, maar in het weekend maakt hij de lekkerste dingen. Afgelopen weekend stond er rendang op het menu en aankomend weekend maakt hij bao buns met pekingeend. Ik mag niet klagen hoor 😉 Hoewel hij goed kan koken is het ook vaak een zooitje in de keuken en op zijn kleding. Een schortje aan dus! En hoe leuk is dit gepersonaliseerde schort van Smartphoto?

Dit schort van Smartphoto is verkrijgbaar vanaf 16,95 euro. 

leukste kerstcadeaus voor mannen

Stout schoolmeisje

Geef jij liever een ervaring cadeau? Denk dan eens aan een sexy rollenspel. Stuur de kinderen een avondje uit logeren en verras hem met deze stoute schoolmeisjes outfit van Willie. Je brengt hiermee gegarandeerd zijn hoofd op hol én ik weet zeker dat jullie een heerlijke avond zullen beleven. Dit tweedelig schoolmeisjes uniform is verkrijgbaar twee maten, waaronder XL-XXL.

De schoolmeisjes outfit van Willie is verkrijgbaar vanaf 26,50 euro. 

Slimme deurbel

Altijd kunnen zien wie er voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent? Dat kan met een slimme deurbel. In 2019 werd de Google Nest Hello videodeurbel door de Consumentenbond uitgeroepen tot Best Getest. Ook staat hij op nummer één op de website van Reviewify.nl, die vele video deurbellen hebben bekeken. Een top product waar de ontvanger zeker heel erg blij mee zal zijn! 

De Google Nest Hello videodeurbel is bij bol.com verkrijgbaar voor 319 euro. 

leukste kerstcadeaus voor mannen

Nog meer cadeau inspiratie

Ben je er na het bekijken van deze cadeaus eigenlijk nog niet uit wat je hem zou willen geven? Dan is het misschien een idee om eens de hulp van de Giftomatic App in te schakelen? Hier vind je voor elke doelgroep de beste cadeaus. De overzichten worden wekelijks geüpdatet en het aanbod komt van meerdere webshops. Hele fijne cadeau inspiratie als je snel een gaaf cadeau op de kop wilt tikken!

De Giftomatic App is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store. 

de leukste cadeaus voor mannen

Praat mee

Wat vind jij van dit overzicht van de leukste kerstcadeaus voor mannen? Aan wat voor cadeaus heb jij na dit gekke jaar veel behoefte? En shop jij ook nog meer online, nu de winkels dicht zijn? Ik ben heel erg benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Reageer ook