fb
Damespraatjes Damespraatjes

Door het aanhouden van dít kledingstuk wordt klaarkomen makkelijker

klaarkomen

Wist je dat de helft van de vrouwen zelden tot nooit klaarkomt tijdens de seks met haar partner? Aan moeite met klaarkomen liggen verschillende redenen ten grondslag, maar vaak komt het door een gebrek aan opwinding en onvoldoende voorspel. Belangrijk is dus om samen voldoende de tijd te nemen en penetratie niet centraal te stellen. Maar wist je dat er nóg een ’trucje’ is om klaarkomen makkelijker te maken? 

Makkelijker klaarkomen

Door het aanhouden van je sokken tijdens de seks, wordt de kans op een orgasme vergroot. Uit onderzoek is gebleken dat bij stellen die seks hadden met hun sokken aan, maar liefst 80 procent een orgasme kreeg. Bij stellen die geen sokken droegen, had maar 50 procent een orgasme. Een heel groot verschil dus!

Lees ook: Niet klaar kunnen komen, hoe komt het en wat kan je doen?

Hoe komt dat?

Het dragen van sokken zorgt voor een veilig en warm gevoel. Dit zorgt ervoor dat je rustiger en meer ontspannen bent, waardoor klaarkomen makkelijker gaat. Niet alleen tijdens de seks kan het goed zijn om je sokken aan te houden, het schijnt überhaupt goed te zijn in bed. Door het dragen van sokken zijn je voeten warmer en dit is bevoordelijk voor de bloedsomloop. Hierdoor verwijden de bloedvaten en de hersenen krijgen dat het signaal fat het tijd is om te gaan slapen.

klaarkomen

Niet sexy

Wauw, dat wist ik niet! Zelf slaap ik het liefste met zo min mogelijk kleding aan, maar wel onder twee hele dikke dekbedden. Misschien toch tijd om eens met sokken aan het bed in te kruipen! Enne, dat dat er helemaal niet sexy uitziet, maakt dus helemaal niets uit.

Houd jij je sokken aan in bed? Of trek jij ze liever uit? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook