fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hij is er! Lees hier e-book ‘Taboe’, stem op jouw favoriete verhaal en maak kans op mooie prijzen!

schrijfwedstrijd

Het heeft even geduurd, maar met veel trots kunnen wij jullie ons gratis e-book Taboe overhandigen! Het e-book kwam tot stand in het kader van schrijfwedstrijd Taboe. Uit bijna honderd inzendingen koos de vakjury de tien beste verhalen. Het kiezen van de winnaar is aan jullie, de lezeressen! Dit kan door in dit artikel het stemformulier in te vullen en ons te laten weten wat jouw favoriete verhaal is. Zowel de winnaars van de schrijfwedstrijd als de mensen die hun stem achterlaten maken kans op mooie prijzen. 

Download hier het e-book Taboe

De vakjury, bestaande uit acquirerend redacteur Sabrina Verbeek van Uitgeverij De Fontein en Damespraatjes redacteuren Mara Lange-Blikslager en Sandra Blikslager kozen de tien beste verhalen van de schrijfwedstrijd en bundelden deze tot een e-book.

Het e-book Taboe is nu gratis te downloaden. Deze PDF kan je lezen vanaf je mobiele telefoon, tablet en computer.

Download hier het e-book ‘Taboe’

Prijzen voor de winnaars schrijfwedstrijd

Jullie als lezeressen mogen kiezen wie dé winnaar van de schrijfwedstrijd Taboe is. Ook de nummers twee en drie krijgen een mooie prijs. Stemmen dus!

Eerste prijs: Bol.com bon van 100 euro
Tweede prijs: Bol.com bon van 50 euro
Derde prijs: Bol.com bon van 25 euro

Prijzen voor stemmers

Als jij je stem uitbrengt op jouw favoriete verhaal, maak je automatisch kans op één van de drie Bol.com bonnen ter waarde van 25 euro.

Laat hier jouw stem achter!

Let op: na het uitbrengen van je stem krijg je een mail waarin je jouw stem moet bevestigen. Soms komt deze in je spambox!

Nieuwsbrief(Vereist)

Praat mee

We zijn heel benieuwd wie de grote winnaar van schrijfwedstrijd Taboe is! Op wie ga jij stemmen? En wat zou jij doen met de Bol.com bon? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

 Veel succes!

Deze schrijfwedstrijd was ook aangemeld bij Schrijvenonline.org.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Simone -

De bol.com gaat naar mooie uitgaven over leiderschap, zoals Edith Eger, Het geschenk, Socrates op sneakers.

Linda -

Wat knap van de auteurs om diverse taboe onderwerpen te verwerken in een kort verhaal! Ik zou de Bol.com bon graag besteden aan diverse Nederlandse thrillers die eerdaags verschijnen zoals Slaap maar zacht van Linda Jansma en Camping Oosthoek van Nathalie Pagie.

Reageer ook