fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kun je bungelende bovenarmen (kipfiletjes) voorkomen?

Je voelt je goed, je bent net 7 kilo afgevallen en je zit lekker strak in je vel. Je hebt je leukste jurkje aangetrokken en voelt je helemaal goed. Onderweg heb je flink wat bekijks van mannen en vrolijk zwaai je terug naar die knappe jonge man die naar je fluit. Maar wat is dat, wat bungelt daar onder aan je arm?

Herkenbaar?

Doordat je wat ouder wordt, worden veel dingen slapper. Betekent dit nou dat je mouwen gaat dragen om het te verbergen? Welnee dames! Geef er niet aan toe en ga trainen. Het geeft je niet alleen veel voldoening, maar je ziet er na verloop van tijd ook echt veel beter (en weer wat strakker) uit. Je oud voelen en er oud uitzien kan altijd nog!

Aan de slag!

Er zijn super veel oefeningen die je kunt doen om met name je biceps en triceps te trainen. In onderstaand filmpje geven twee super leuke meiden, Merel en Lizzy van BestFitFriends.nl oefeningen om je kipfilets weg te werken. Misschien zijn de oefeningen in het begin wat zwaar, dus bouw het op. Het filmpje is eigenlijk bedoeld om er strak uit te zien met de kerst, maar er strak uitzien willen we toch eigenlijk altijd …..

Scrubben en smeren

Ben je klaar met trainen? Ga je armen dan nog even lekker verwennen. Scrub je armen iedere week onder de douche en vergeet je ellebogen niet daarbij.  Smeer ze daarna in met een hydraterende crème.

Heb jij nog tips?

Laat het ons dan zeker weten onder dit artikel of op onze Facebookpost over dit artikel. Veel plezier in ieder geval met de oefeningen.

Lees ook:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook