fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips voor mensen die een hekel aan regen hebben

Je wordt wakker en het eerste wat je hoort is het getik op je raam… Nee, het is geen lief vogeltje die je wakker komt maken, het is ook geen knappe man die je slaapkamer in wil, maar het is een koude bui. Jakkes! Heb jij ook een hekel aan regen maar wil je dat het niet langer je leven onder controle heeft? Er was een dag dat de regen mij volledig onder controle had. Als het slecht weer was, bleef ik letterlijk liever thuis dan dat ik wat leuks ging doen. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Hier 5 tips voor mensen die een hekel aan regen hebben:

Lees ook: Ka is helemaal klaar met die regen

1. Weet wanneer het gaat regenen

Knowlege is power. En zo is dat ook met regen! Als je weet dat het gaat regenen, kan je er vroegtijdig op inspelen. Een onverwachtse bui kan natuurlijk voorkomen, maar meestal is het een paar uur van te voren echt wel duidelijk of het droog blijft of niet. We schreven eerder een artikel met 3 onmisbare iPhone apps voor mensen die regen haten, dus bekijk deze zeker even!

iphone

2. Schaf mooie regenlaarzen aan

Is het hondenweer buiten? Tja, daar kan je niks aan doen. Wat je wel kan doen, is er op je aller best uitzien! Schaf een paar mooie regenlaarzen aan en rock ze bij je gewone outfit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de laarzen van Hunter!

hunter laarzen

3. Investeer in een goede paraplu

Als je dit nog niet hebt gedaan, adviseer ik je: DOE HET NU! Een goede paraplu is écht de allergrootste must als het regent. Er is niks zo’n grote tegenslag als een paraplu die tijdens een heftige regenbui besluit kapot te gaan. Heb je vaak last van harde wind die je paraplu kapot maakt? Kies dan een stormparaplu! Of neem je meestal geen paraplu mee omdat je ze niet mooi vindt? Ga dan voor een stijlvolle vrouwenparaplu. Kijk voor meer mooie en goede paraplu’s in de Plushop!

paraplu - stock

4. Beloon jezelf

Heb je de regen getrotseerd? Wat goed van je! Je mag jezelf best even lekker belonen met een lekkere kop warme choco met extra slagroom of een lekker online shopavondje. Maak het leuk voor jezelf, dan valt het allemaal best wel mee!

warme choco stock

5. Just do it

Tja, uiteindelijk moet je het gewoon doen. Wees voorbereid, trek je laarzen aan, pak je mooie paraplu en ga ervoor! Als je thuiskomt krijg je een lekkere beloning voor jezelf en dat is toch wel een fijn vooruitzicht. Het zou zonde zijn als je dingen mist omdat je niet naar buiten wil… Echt!

 

Reageer ook