fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf redenen waarom ochtendseks zo goed voor je is

Je haar ligt in een waaier. Je rekt je uit. Draait je hoofd opzij en daar ligt ie, de man van je dromen. Hij ziet er ontspannen en lief uit. Je kijkt naar hem terwijl hij ligt te slapen. En opeens word je overvallen door een romantische bui. Je zou de dag wel willen starten met een goede vrijpartij. Goed nieuws: waarschijnlijk is jouw man daarvoor ook in de mood.

Natuurlijk is er niets mis met een uitgebreide vrijpartij in de avond. Je hebt je lekker gedoucht, geschoren en ingesmeerd met je favoriete bodylotion. Uit de kast heb je je verleidelijkste lingerie gepakt en je ziet er super sexy uit. Eerst dineren. Dan een film en daarna duik je het bed in met je lief. Daar is niets mis mee.

Met ochtendseks ook niet. Het heeft voordelen om vrijend de dag te beginnen. Wij hebben de voordelen op een rij voor je gezet. Kun je ze meteen zelf ervaren!

Waarom is ochtendseks goed?

1. Seks in de ochtend is makkelijk. Je hoeft je niet op te doffen, je ziet er waarschijnlijk heerlijk uit. Beetje doorgelopen make-up, je haar beslapen, je lichaam nog loom.

2. Het duurt minder lang. Soms ben je gewoon super opgewonden en heb je geen zin in een eindeloos durend voorspel, maar wil je gelijk aan de slag. Omdat de kans klein is dat jullie uren de tijd hebben ’s ochtends, wordt dit een vluggertje.

3. Je wordt er vrolijk van. Er zijn maar weinig zaken waarvan je ’s ochtends vrolijker wordt. Door je orgasme komen er allemaal fijne stofjes in je lijf vrij die ervoor zorgen dat je je prettig en vrolijk voelt. Drink daarna een lekkere bak koffie en je begint stralend je dag.

4. Je vriend heeft ’s ochtends veel meer zin. Na een nachtjes slapen is zijn testosteron flink opgestapeld. In de ochtend bereikt het zijn hoogtepunt. Kun jij mooi je voordeel mee doen.

5. Je hebt gelijk een workout gehad. Er is weer mooi een aantal calorieën verbrand terwijl jij lekker aan de gang was. Scheelt weer een bezoek aan de sportschool.

Lekker begin van de dag?

We zijn benieuwd hoe jij erover denkt? Doe jij het liever ’s avonds of kun je niet wachten als je ’s ochtends je ogen open doet? Laat het ons weten en praat met mee in de comments onder dit artikel.

Reageer ook