fb
Damespraatjes Damespraatjes

Rosie: ‘Mijn man vindt me zwanger niet lekker terwijl ik meer zin heb dan ooit’

Het gemiddelde van twee keer in de week halen ze al jaren niet meer, maar nu Rosie (36) de kans krijgt haar persoonlijke gemiddelde omhoog te krikken, haakt haar man af. “Tim wil me niet met me vrijen nu ik zwanger ben terwijl ik meer zin heb dan ooit. ‘Ik vind je zo niet sexy met je dikke buik, ik wacht wel tot je je oude figuur terug hebt’. Dat slingerde hij laatst naar mijn hoofd.”

Rosie en Tim zijn nu vijftien jaar bij elkaar. Het eerste jaar dat ze elkaar kenden hadden ze zo vaak mogelijk seks. “We deden het overal; in het zwembadhokje, in het park, in een paskamer… noem een plek en wij hebben er seks gehad.” Wanneer de sleur erin sloop en de lust minder werd, weet Rosie niet meer. “We zijn altijd heel knuffelig en lichamelijk met elkaar, maar echt vrijen doen we nauwelijks meer.”

Elke dag seks

Als Rosie en Tim graag een kind willen, duiken ze vaker de koffer in. “En dat was als vanouds, heerlijke ongeremde seks. Ik was vrij snel zwanger en we waren door het dolle heen.” Gedurende haar zwangerschap heeft Rosie veel zin in Tim, maar met het groeien van haar buik, neemt Tims lust af. “Ik weet niet of het door de hormonen komt, maar ik heb zoveel zin om te vrijen, het liefst elke dag. Maar elke keer als ik Tim probeer te verleiden, heeft hij een smoes klaar om het niet te doen.”

Ik heb hoofdpijn

Hoofdpijn, verkouden, vermoeidheid en te veel aan zijn hoofd zijn excuses die Tim gebruikten om maar geen seks te hebben. “Aanvankelijk geloofde ik hem, maar toen we na een maand nog geen seks hadden, begon ik me af te vragen of zijn klachten wel echt waren.” Ze confronteert Tim met haar vermoeden en krijgt gelijk; het waren smoesjes om maar geen seks te hebben. Want de ware reden dat Tim niet wil vrijen, is omdat hij Rosie door haar zwangere buik niet aantrekkelijk  vindt.

Huilend naar boven

“Ik vind je zo niet sexy met je dikke buik, ik wacht wel tot je je oude figuur terug hebt.” Dat is wat Tim Rosie zei. “Het hoge woord was eruit en ik rende huilend naar boven. Snikkend liet ik met op ons bed zakken. Tim kwam me niet eens achterna.” Als Rosie weer wat is bedaard, praat ze met Tim. Probeert te ontdekken waar zijn weerzin vandaan komt. Veel wijzer wordt ze niet. “Hij zegt dat hij bang is dat ons kindje iets aandoet als hij bij mij naar binnen gaat, maar ik heb gezegd dat er niets kan gebeuren. Hij gelooft me niet en blijft bij zijn besluit. Ik ben nu vier maanden zwanger en heb dus nog even te gaan en van het vooruitzicht dat ik barst van de zin maar Tim niet, word ik niet echt blij.”

Super sensueel

Omdat het haar erg hoog zat, heeft Rosie het besproken met haar gynaecologe. “Zij vertelde dat Tim niet de enige man is die zwangere vrouwen onaantrekkelijk vindt. Soms is het angst de ongeboren vrucht te beschadigen, maar veel vaker is de echte reden dat mannen zwangere vrouwen simpelweg niet sexy vinden. Ik vind het heel erg dat Tim me nu niet mooi vindt, terwijl ik mezelf prachtig vind. Mijn haar is waanzinnig dik geworden, mijn lijf heel mooi zwanger, mijn borsten zijn flink gegroeid, kortom: ik ben super sensueel en vrouwelijk. Dat Tim me niet wil, doet me vreselijk veel pijn. Een vriendin raadde me grappend aan gewoon vreemd te gaan. We hebben er hartelijk om gelachen, maar eigenlijk is het misschien nog niet eens zo’n gek idee, dacht ik later. Maar nee, dat kan echt niet. Ik moet me er maar bij neerleggen. Er zit niks anders op.”

Hoe ging dat bij jou toen je zwanger was? Had je ook meer zin in seks dan anders? En je partner? Vond hij het een probleem dat je een dikke buik had? Genoot je ervan? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Foto door Luana Freitas via Pexels

1 reactie

Joris -

Er zijn heus mannen die zwangere vrouwen wél aantrekkelijk vinden en er seks mee willen hebben. Het idee van je vriendin is echt niet zo gek…

Reageer ook