Damespraatjes Damespraatjes

Feli: ‘Mannen willen wel met me naar bed, maar niet met me worden gezien’

Liefde. Daarnaar is Feli hopeloos op zoek. De hoop om moeder te worden heeft ze inmiddels laten varen nu ze de veertig is gepasseerd, maar ze zou wel graag een leuke levenspartner willen hebben. “Mannen vinden het heerlijk om seks met me te hebben, maar willen niet naast me worden gezien.”

Als kind had Feli een normaal gewicht. Dat veranderde toen ze in de puberteit kwam. De gierende hormonen zorgden ervoor dat ze kilo’s aankwam. “En behoorlijk ook. Mijn borsten groeiden waar ik bij stond en ik kreeg een buik. Ik wist me geen raad met mijn lijf.” De dieet-ellende begon en Feli sportte als een waanzinnige en at nauwelijks meer. De kilo’s die verdwenen kwamen er een half jaar later weer dubbel bij. “Ik werd er zo ongelukkig van. Ik besloot te stoppen met die hysterische afval-pogingen en in plaats daarvan zou ik gaan houden van mijn lijf.”

Rondingen

En in houden van haar lijf slaagde Feli. “Doordat ik mijn lichaam ken, weet ik wat me mooi staat. Ik kleed me vrouwelijk, draag gerust korte rokjes en laag uitgesneden shirtjes. Ik laat mijn rondingen goed uitkomen en ondanks dat ik over de honderd kilo weeg, voel ik me heerlijk. Ik straal dat uit en krijg daarop reacties.” Door regelmatig te sporten, houdt Feli haar lijf gezond en fit. Vriendinnen vinden haar een powervrouw en mannen komen als vliegen op stroop op haar af.

Lees ook: Vreemdgaande mannen willen het liefst een vrouw met rondingen

One night stands

Feli heeft een lange relatie gehad maar die strandde omdat hij verliefd werd op een ander. “Ik ben daar zo verdrietig over geweest, we hadden een perfecte relatie, vol respect en liefde. Dat hij mij voor een vijf jaar jongere en dertig kilo minder wegende vrouw liet zitten, was taai. Ik heb lang gedacht dat ik niet de moeite waard was.” Daarna had Feli regelmatig one night stands, maar nooit beklijfde een man. Ze trok daar haar schouders altijd over op, maar nu ze ouder wordt, zoekt ze een anker, een maatje, een klankbord met wie ze oud kan worden.

Verliefd

“Ik heb me ingeschreven op een datingsite en krijg veel likes en berichtjes. Ik lieg niet over mijn gewicht, heb zelfs foto’s geplaatst waarop ik helemaal te zien ben, en ik heb een aantal dates gehad. Die verliepen altijd leuk en belandde negen van tien keer in bed. Mannen vinden me prachtig, houden van mijn rondingen, van mijn zachtheid. Met een man bleef het niet bij die eerste date en ik werd verliefd. Hij gaf me vleugels, zei dat hij van me hield. Hij kwam naar mij toe en bleef soms een nacht slapen. Toen ik hem voorstelde om uit eten te gaan, wimpelde hij dat af. Zei dat hij vond dat ik heerlijk kookte, dat uit eten niet zo nodig hoefde voor hem. Maar alles wat ik buitenshuis voorstelde, wilde hij niet. Totdat het hoge woord eruit kwam: hij was bang om met mij te worden gezien. Alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg. Terwijl de tranen over mijn wangen stroomden, heb ik zijn spullen gepakt in zijn handen geduwd en hem mijn huis uitgezet.”

Maagverkleining

Het blijft niet bij die ene keer. Feli ontdekt dat mannen het heerlijk vinden om seks met haar te hebben, daarvan zelfs geen genoeg kunnen krijgen, maar zich kapot schamen om met haar in het openbaar te verschijnen. “Een van mijn laatste dates was Joost, en met hem had ik fantastische seks. Hij vond me prachtig en toen ik hem vroeg om een avondje te gaan dansen, sloeg hij als een blad aan de boom om. Hij keek me smalend aan en zei: ‘Wat denk je zelf? Ik vind het niet echt fijn om me met jou te vertonen, dat is niet goed voor mijn reputatie’. Dat was de tweede die me zo keihard neersabelde. Ik kon er niet eens om huilen. Ik heb hem vriendelijk gevraagd weg te gaan en nooit meer terug te komen. Ik heb mijn account op die datingsite verwijderd. Ik word er zo intens verdrietig van. En overweeg een maagverkleining. Vriendinnen verklaren me voor gek, maar zij hebben makkelijk praten; zij hebben een heerlijke man en leuke kinderen. Als ik niet iets aan mijn gewicht doe, blijf ik altijd alleen en dat beeld boezemt me zoveel angst in.”

Wat raad jij Feli aan? Snap je dat ze een maagverkleining overweegt, of vind je dat echt onzin? Praat mee in de comments onder dit artikel.


2 reacties

Joris -

“Door regelmatig te sporten, houdt Feli haar lijf gezond en fit.”
Nou nee, door dat sporten blijft het gewicht misschien stabiel. Maar met 100+ kilo (en ‘rondingen’ en ‘een buik’) is van een gezond gewicht zeer waarschijnlijk geen sprake. Die maagverkleining zou ik niet doen voor je dates, maar voor je gezondheid.

Kim -

Feli,

Blijkbaar ben jij een magneet voor foute mannen en ook niet heel erg selectief geweest in je keuze met wie je het bed deelde. (Daar knappen goede mannen ook op af)
Ga niet hopeloos op zoek maar laat de liefde jou vinden, en wees geduldig als het niet zo snel gaat als jij graag zou willen, en weet dat er zijn genoeg mannen die wel met jou gezien willen worden.
Tot die tijd nog genieten van jou mooie zelf en pas delen met iemand die het waard is.

Reageer ook