fb
Damespraatjes Damespraatjes

Feli: ‘Mannen willen wel met me naar bed, maar niet met me worden gezien’

relattie-plus-rondingen

Liefde. Daarnaar is Feli hopeloos op zoek. De hoop om moeder te worden heeft ze inmiddels laten varen nu ze de veertig is gepasseerd, maar ze zou wel graag een leuke levenspartner willen hebben. “Mannen vinden het heerlijk om seks met me te hebben, maar willen niet naast me worden gezien.”

Als kind had Feli een normaal gewicht. Dat veranderde toen ze in de puberteit kwam. De gierende hormonen zorgden ervoor dat ze kilo’s aankwam. “En behoorlijk ook. Mijn borsten groeiden waar ik bij stond en ik kreeg een buik. Ik wist me geen raad met mijn lijf.” De dieet-ellende begon en Feli sportte als een waanzinnige en at nauwelijks meer. De kilo’s die verdwenen kwamen er een half jaar later weer dubbel bij. “Ik werd er zo ongelukkig van. Ik besloot te stoppen met die hysterische afval-pogingen en in plaats daarvan zou ik gaan houden van mijn lijf.”

Rondingen

En in houden van haar lijf slaagde Feli. “Doordat ik mijn lichaam ken, weet ik wat me mooi staat. Ik kleed me vrouwelijk, draag gerust korte rokjes en laag uitgesneden shirtjes. Ik laat mijn rondingen goed uitkomen en ondanks dat ik over de honderd kilo weeg, voel ik me heerlijk. Ik straal dat uit en krijg daarop reacties.” Door regelmatig te sporten, houdt Feli haar lijf gezond en fit. Vriendinnen vinden haar een powervrouw en mannen komen als vliegen op stroop op haar af.

One night stands

Feli heeft een lange relatie gehad maar die strandde omdat hij verliefd werd op een ander. “Ik ben daar zo verdrietig over geweest, we hadden een perfecte relatie, vol respect en liefde. Dat hij mij voor een vijf jaar jongere en dertig kilo minder wegende vrouw liet zitten, was taai. Ik heb lang gedacht dat ik niet de moeite waard was.” Daarna had Feli regelmatig one night stands, maar nooit beklijfde een man. Ze trok daar haar schouders altijd over op, maar nu ze ouder wordt, zoekt ze een anker, een maatje, een klankbord met wie ze oud kan worden.

Verliefd

“Ik heb me ingeschreven op een datingsite en krijg veel likes en berichtjes. Ik lieg niet over mijn gewicht, heb zelfs foto’s geplaatst waarop ik helemaal te zien ben, en ik heb een aantal dates gehad. Die verliepen altijd leuk en belandde negen van tien keer in bed. Mannen vinden me prachtig, houden van mijn rondingen, van mijn zachtheid.

Met een man bleef het niet bij die eerste date en ik werd verliefd. Hij gaf me vleugels, zei dat hij van me hield. Hij kwam naar mij toe en bleef soms een nacht slapen. Toen ik hem voorstelde om uit eten te gaan, wimpelde hij dat af. Zei dat hij vond dat ik heerlijk kookte, dat uit eten niet zo nodig hoefde voor hem. Maar alles wat ik buitenshuis voorstelde, wilde hij niet. Totdat het hoge woord eruit kwam: hij was bang om met mij te worden gezien. Alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg. Terwijl de tranen over mijn wangen stroomden, heb ik zijn spullen gepakt in zijn handen geduwd en hem mijn huis uitgezet.”

Maagverkleining

Het blijft niet bij die ene keer. Feli ontdekt dat mannen het heerlijk vinden om seks met haar te hebben, daarvan zelfs geen genoeg kunnen krijgen, maar zich kapot schamen om met haar in het openbaar te verschijnen. “Een van mijn laatste dates was Joost, en met hem had ik fantastische seks. Hij vond me prachtig en toen ik hem vroeg om een avondje te gaan dansen, sloeg hij als een blad aan de boom om. Hij keek me smalend aan en zei: ‘Wat denk je zelf? Ik vind het niet echt fijn om me met jou te vertonen, dat is niet goed voor mijn reputatie’.

Dat was de tweede die me zo keihard neersabelde. Ik kon er niet eens om huilen. Ik heb hem vriendelijk gevraagd weg te gaan en nooit meer terug te komen. Ik heb mijn account op die datingsite verwijderd. Ik word er zo intens verdrietig van. En overweeg een maagverkleining. Vriendinnen verklaren me voor gek, maar zij hebben makkelijk praten; zij hebben een heerlijke man en leuke kinderen. Als ik niet iets aan mijn gewicht doe, blijf ik altijd alleen en dat beeld boezemt me zoveel angst in.”

Wat raad jij Feli aan? Snap je dat ze een maagverkleining overweegt, of vind je dat echt onzin? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Mijn man komt altijd erg snel klaar. Hoe kan hij het wél langer volhouden?

man komt snel klaar

“Ik ben gek op mijn man! We doen heel veel leuke dingen samen, hij staat altijd voor me klaar en ook is hij een geweldige vader voor de kinderen. Eigenlijk kan je je als vrouw niet heel veel meer wensen. Toch is er iets wat ik graag anders zou zien: mijn man komt tijdens de seks altijd erg snel klaar. Hij houdt het over het algemeen niet langer dan 2 minuten vol. Is er een manier waarop hij het langer vol kan houden?” Lees hier het advies

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

8 reacties

Michiel -

VALT ER HIER NOG WAT TE NEUKEN OF WA

Roos -

Lieverd, de mannen waar je het over hebt zijn geen mannen, ze heten klootzakken. Er zijn mannen en klootzakken in deze wereld.helaas hebt je alleen de klootzakken ontmoet. Ga geen levensgevaarlijke operaties aan voor deze klootzakken, geloof mij er zijn heel veel mannen die op vrouwen vallen met rondingen , echte mannen!!! Veel succes!!

Isa -

Ik vraag me eerder of je zelf niet wat selectiever moet zijn. Ik heb geen problemen met one-night-stands, maar in mijn Tindertijd had ik een regel: geen seks tot na de 3e date. In jouw geval zou je dan dus pas met iemand naar bed gaan, als je al een paar keer op date bent geweest! Dan weet je in ieder geval zeker dat ze wel gewoon ook willen daten. Het is een goede manier om de rotzakken eruit te halen. In mijn geval ging het om dwang; ik wou een man die niet zo controlerend was. Als ik van tevoren op de chat zei: geen seks op de 1e date, dan weet je het al vóór we vertrekken. Doe ik pas na de 3e!, en hij drong die eerste keer tóch aan, hij probeerde het toch, dan was dat voor mij een teken dat hij geen respect had voor mijn keuze en kon ik hem er makkelijk uit smijten.

Anna -

Don’t go where you are tolerated, go where you are celebrated! Ik raad je geen maagverkleining aan, maar een Afrikaanse man, dan ben je met wat hulp van de complimenten die je gegarandeerd zult krijgen in no-time weer overtuigd van hoe mooi je bent! En wie weet wat er nog meer in het verschiet ligt 🙂

Stef -

Blijven doen, zo fout van je man!

Jonny -

Beetje jammer dat veel mannen zo zijn wel neuken met een dikke vrouw maar er niet gezien me willen worden zou je graag een keer me uit nemen jij in een kort rokje aan gewoon geil gekleed moet je is kijken wat er gebeurt hangen ze als vliegen aan je lippen van boven en dan aan je lippen van onderen app me Gr Jonny

Janneke -

Lieve Feli,
Een gevaarlijke operatie ondergaan omdat die smeerlappen zo reageren? Meid, ik hoop van harte dat je een lieve vent tegenkomt die van je houdt zoals je bent en er trots op is om met je gezien te worden. Maar zolang je die man niet tegen bent gekomen, hoop ik dat je van jezelf blijft houden en trots op jezelf bent!

En je kunt ook een andere datingsite zoeken he! Want er zijn echt wel mannen bij wie het niet alleen om de sex gaat, maar het hele plaatje.

Super dat je blijft sporten en, Joris, ook met overgewicht kun je gezond zijn!

Kim -

Feli,

Blijkbaar ben jij een magneet voor foute mannen en ook niet heel erg selectief geweest in je keuze met wie je het bed deelde. (Daar knappen goede mannen ook op af)
Ga niet hopeloos op zoek maar laat de liefde jou vinden, en wees geduldig als het niet zo snel gaat als jij graag zou willen, en weet dat er zijn genoeg mannen die wel met jou gezien willen worden.
Tot die tijd nog genieten van jou mooie zelf en pas delen met iemand die het waard is.

Reageer ook