fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mijn man komt altijd erg snel klaar. Hoe kan hij het wél langer volhouden?

man komt snel klaar

“Ik ben gek op mijn man! We doen heel veel leuke dingen samen, hij staat altijd voor me klaar en ook is hij een geweldige vader voor de kinderen. Eigenlijk kan je je als vrouw niet heel veel meer wensen. Toch is er iets wat ik graag anders zou zien: mijn man komt tijdens de seks altijd erg snel klaar. Hij houdt het over het algemeen niet langer dan 2 minuten vol. Is er een manier waarop hij het langer vol kan houden?”

Bedankt voor je vraag en wat fijn dat je deze aan ons stelt. Veel mannen hebben hier ‘last’ van. Hoewel de meeste mannen naarmate ze ouder worden hun orgasme wat beter leren beheersen, blijft het heel lastig. Vooral als de spanning erg hoog oploopt! Het is ergens natuurlijk een compliment naar jou: hij voelt zich op zijn gemak en vindt de seks fijn.

Hoewel het dus als een compliment gezien kan worden, kan het voor jou vervelend zijn omdat jij zo niet aan je trekken komt. Ik heb een aantal tips voor je:

1. Doe alles wat rustiger aan, met heel veel aandacht. Door zowel rustiger te bewegen als rustiger na te denken zal zijn orgasme voor hem waarschijnlijk beter te controleren zijn.

2. Is hij klaargekomen? Dan hoeft de seks niet te stoppen! Jullie kunnen nog wat knuffelen en hij kan jou ook bevredigen ook jij klaarkomt.

3. Sommige mannen geven aan het moment van klaarkomen te kunnen uitstellen door het gebruik van een cockring. Dit is een ring die de man om zijn penis of ballen kan doen. Wie weet maakt dit het voor jullie allebei fijner!

4. Door wat regelmatiger seks te hebben (of dat je man masturbeert), houd je de druk een beetje van de ketel. Hierdoor kunnen veel mannen het ook langer volhouden.

5. Werken deze tips niet? Misschien kunnen jullie een keer samen het gesprek aangaan met een seksuologe of relatietherapeute.

Ik wens jullie heel veel succes met het vinden van een passende oplossing toe!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook