fb
Damespraatjes Damespraatjes

Esther haar man neemt nooit het initiatief in bed

initiatief in bed

Mannen denken gedurende de dag talloze keren aan seks en kunnen er geen genoeg van krijgen om het te doen zegt men weleens. Toch? Nou, de man van Esther (42) is daarop een uitzondering. “Als ik het voortouw niet neem, dan gebeurt er dus helemaal niks tussen de lakens. Terwijl ik het zo graag doe.”

Voordat Esther haar man Lex leerde kennen, leidde ze een single bestaan. “Deels omdat ik de prins op het witte paard niet voorbij zag galopperen, maar ook omdat ik genoot van mijn van vrije leven. Ik kon doen en laten wat ik wilde, hoefde niemand verantwoording af te leggen en had de meest geweldige seksavonturen.” Regelmatig had ze seks met mannen die ze niet kende. Pikte ze op in de kroeg en als duidelijk was dat de man in kwestie wel zin had, nam ze hem snel mee. “Ik heb altijd al een grote seksdrive gehad. Ik vind het heerlijk om te doen, ik houd van mijn lichaam en deel dat graag met anderen.”

Ik een hoer, hij een held

Achter haar rug om werd flink over haar geroddeld. “Ik zou de hoer spelen, getrouwde mannen van vrouwen wegkapen om ze vervolgens te dumpen. Yeah right. Omdat ik graag seks heb ben ik een hoer en een man die continu vreemd gaat een held die telkens weer een andere vrouw naar zijn bed sleept. Wat klopt hier niet?”

Geen genoeg van krijgen

Drie jaar terug kwam de man die haar kon temmen, voorbij. “Lex. Hij zat aan de bar, ik keek hem aan en dacht: ‘deze vind ik echt heel leuk’. Ik stond op het punt van weggaan en ben naar hem toegelopen. Op de achterkant van een bierviltje schreef ik mijn nummer.” Lex belde de volgende dag al. “Hij nodigde me uit om te komen eten. Dat deed ik. De slaapkamer was de eerste ruimte die ik zag in zijn huis.” Ze hebben dagelijks seks, soms zelfs twee keer op een dag. “We konden er geen genoeg van krijgen. Ik vond het heerlijk om zo bemind te worden. Lex weet precies wat hij moet doen om mij een zalig orgasme te geven.”

Stil in bed

Inmiddels zijn ze drie jaar samen en is het stil in bed. Dat de frequentie niet zo zou blijven, snapt Esther ook wel. Maar dat haar man helemaal geen initiatief neemt, vindt ze moeilijk te verteren.  Altijd is zij degene die hem aanhaalt. “Ik kan in het meest kinky lingeriesetje voor hem staan maar het lijkt hem niets te doen.” Ze nam de proef op de som en zeurde niet om seks. Ging keurig naast hem liggen in bed, las net als hij een boek. Na een week gebeurde er niets. Esther knapte uit elkaar van lust. Toen ze haar man vroeg waarom hij niet meer met haar vree, was hij verbaasd. Ze hadden het toch pas nog gedaan?

Esther weet niet goed wat ze er mee aan moet. “Ik heb echt behoefte aan seks, ik moet me op die manier kunnen ontladen. Ik vrees dat geen intimiteit het einde van ons huwelijk betekent. En dat zou ik heel jammer vinden.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Brie -

Hier ook zo als ikzelf niet begin dan gebeirt er niets, zelfs wanneer ik hem pijp dan nog doet hij niks naar mij toe, in een jaar kom ik 2x klaar door hem en als ik hem daarover aanspreek dan zegt hij steeds weer dat ik geen initiatief neem, sta bv in lingeriesetje en hakken te koken voor hem en nog steeds doet hij niets. Loop rond in zijn shirt en een string zoals hijzelf zegt dat dit hem geil maakt en dan nog raakt hij me niet aan, steeds opnieuw moet ikzelf beginnen en dan is het nog steeds hetzelfde en raakt hij me amper aan, ps doet dit al van de 1ste dag dat we samen zijn is ik de initiatiefnemer en hij nooit. Hij beseft het en wil gerust met een sexuologe erover praten.

Angela -

Mijn man was ook zo, bleek autistisch te zijn en de psychologe vertelde me dat als hij verliefd is, de hormonen er voor zorgen dat hij wel zin in sex had en toen dat omzette in houden van, werd dat dus steeds minder. Hij wilde me zelfs niet meer knuffelen, aanrakingen vond ie ook niks meer…….. Hij ging steeds meer in zijn eigen coconnetje zitten en ik voelde me op het laatst alleen een huishoudster voor hem. Ik ben weggegaan……..

Joris -

Dat hij het initiatief niet neemt, betekent toch niet dat je een seksloos bestaan hoeft te hebben. Of gaat hij ook niet meer op je avances in als jij het initiatief neemt?

Jonny -

Esther is heel jammer dat je man niet of nauwelijks sex met je wilt praat en vertel wat je er van vindt en dat je wel behoefte heb aan sex als het niet goed komt vraag of hij met je me wilt naar een parenclub en je dan sex met een andere man ga doen als je man daar binnen niet geil wordt weet ik het niet meer stiekem vreemd gaan zit misschien niet in jou je moet iets als je toch bij hem wilt blijven of misschien een keer vragen of hij geen zin heeft om het samen met jou vriendin en man te doen moet hij geil van worden als je hem dat zou vragen als hij daar ook niet warm voor loopt jammer hoor dan moet je wel aan je eigen denken wil je oud worden zonder veel sex denk dat je dat niet trekt zou wel eens een keer met je man willen praten daar over en tegen jou wil ik zeggen dat als je het niet meer uit houd en een keer een lekkere geile avond wil met alles erop en eraan dan hoor ik het wel en daar hoef je je niet voor te schamen grjonny

Shrenk -

Beste M(DMA), wat vervelend voor je. Maar een affaire gaat ook niet door de beugel, die man van jou heeft misschien ook een ander! Dat zou de cirkel wel rond maken, ironisch eigenlijk. Probeer wel je kids te verbergen, want het zijn kids….. Of neem een relatie met je ki… nee grapje fa2 kill. nu ff srs, niet vreemd gaan en koop de satisfyer pro 2, zodat je gwn lekker kan seksen met een elektronisch apparaat……. Geloof mij tis veel sicker dan seks, dat is sws overrated

In de hoop U met mijn vrijpostigheid niet tegen het hoofd te stoten, teken ik, met vriendelijke groet,

Shrenk de Shredder

M -

Dit is heel herkenbaar voor mij. Ik ben al 24 jaar samen met mijn man. We hebben verder een gezellig huwelijk, delen veel leuke dingen als uitstapjes hobby’s etc. Maar in bed kom ik tekort. En hij neemt nooit het initiatief. Dat komt van mij af. En dan hebben we wel seks, vaak 1 of 2 keer per week, prima opzich, maar als ik niks doe, dan doet hij ook niks. Dit heb ik eens getest en heb een aantal weken eens niks ondernomen en….je raadt het al: een aantal weken geen seks. We hebben er ook wel over gepraat met elkaar. Hij ziet het probleem niet zo en vind dat hij mij best verwend, want we genieten er toch van? Ja, maar eens meer initiatief is wel een keer lekker voor mij!
Een jaar geleden is er een man in mijn leven gekomen die met hetzelfde kampt met zijn vrouw. Hij zit in hetzelfde schuitje, heeft ook een gezin net als wij, maar mist de seks. Zij hebben bijna helemaal geen seks meer omdat zijn vrouw er niet van geniet. Soms gebeurt het nog en dan doet ze het voor hem. Mijn man en ik kunnen genieten maar ik ben degene dus die hem zo graag verleidt tot seks.
Sindsdien is deze andere man dus mijn minnaar en spreken we soms in het geheim af. Dan hebben we het heerlijk samen. Knappe man ook, hij ziet er goed uit. Hij is een initiatiefnemer en ik word eindelijk eens echt verwend. Zijn focus ligt ook bij mij en het gaat over en weer. Heerlijk! We voelen ons allebei niet schuldig over onze affaire want verder doen we onze pantners niet te kort. We zijn niet verliefd op elkaar maar delen alleen soms heerlijke seks. Verder allebei gelukkig met ons gezin.
Prima zo!

Reageer ook