fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mira: ‘Mijn man grijpt me steeds als er anderen in de buurt zijn’

man grijpt anderen in buurt

“Ik herken mijn eigen man niet meer terug en om je de waarheid te zeggen word ik er soms niet goed van.” Wat is het geval? Mira’s man wil steeds maar seks met haar als er anderen bij zijn. “Serieus, staat de tuinman de cotoneaster te snoeien, gooit Sjoerd me op bed om de liefde met me te bedrijven. Dat is toch niet normaal?”

Achttien jaar zijn Mira en Sjoerd bij elkaar en ze hebben een rustig kabbelend huwelijk waarin ze elkaar vrij laten en een beetje om elkaar heen leven. “Wij zijn niet zo’n echtpaar dat alles met elkaar doet. We zijn oké samen, maar de passie is allang uit ons leven verdwenen.” Sinds een jaar of vijf hadden ze nauwelijks seks en Mira vond dat vervelend.

Open kruis

“Ik vind seks fijn, het ontspant me en het verbindt. Juist omdat Sjoerd en ik wat afstandelijk zijn, is het fijn om intiem te zijn. Maar Sjoerd had de laatste jaren geen zin. In damesbladen las ik dat ik nieuw leven in ons liefdesleven moest blazen, en dat deed ik. Ik kocht me arm aan prachtig, opwindende lingeriesetjes. Ik had zelfs zo’n onderbroekje met een open kruis, maar Sjoerd werd er niet warm of koud van. Eigenlijk vond íe het maar raar, dat gat in dat kleine stukje lingerie.”

Krakend bed

Als Mira Sjoerd voorstelt naar een parenclub te gaan, kijkt hij haar aan of ze gek is geworden. Mira staakt haar pogingen en leert een seksloos leven te leiden. Groot was haar verbazing toen Sjoerd nu een half jaar geleden ineens weer toenadering zocht. “Maar het gekke is, dat hij vooral seks wil als er anderen in de buurt zijn. Laatst logeerde mijn moeder een paar nachtjes bij ons en terwijl zij in de kamer naast die van ons ligt te lezen, kruipt Sjoerd boven op me. Het gênante is dat ons bed enorm kraakt. De blik van mijn moeder aan het ontbijt was veelbetekenend. Ik schaamde me dood.”

Niet sexy

Maar ook toen een vriendin van Mira plotseling voor de deur stond en vroeg of ze kon blijven slapen, sloeg Sjoerd weer toe. “Het begon al in de keuken. Toen ik kookte, pakte hij me ineens van achteren vast en wreef met zijn kruis tegen mijn billen. Hij stopte daarmee toen mijn vriendin er aan kwam.” Mira worstelt met haar gevoel. Enerzijds is ze blij dat Sjoerd weer seksueel actief is, maar de gang van zaken vindt ze vreemd. “Waarom wil hij met mij vrijen als er anderen in de buurt zijn? Windt hem dat op? Doet hij dat om zijn territorium af te bakenen? Om eerlijk te zijn word ik er niet opgewonden van.”

Oversekst

Ja, geeft Mira toe, seks hebben is fijn en wat ze wil, maar als de tuinman zijn snoeischaar in de te lange takken van de cotoneaster zet terwijl Sjoerd bij haar binnendringt, vindt ze dat op z’n zachtst gezegd merkwaardig. “Het lijkt alsof hij oversekst is. En als ik vraag waarom hij zo doet, wordt hij boos. Verwijt me dat ik dit toch wilde? Continu geile seks? Maar dat is helemaal niet waar ik om vroeg. Ik wil dat we door fijne en intieme seks verbonden blijven met elkaar. Vriendinnen zeggen dat ik gewoon ‘nee’ moet zeggen als hij me weer eens pakt, maar ik ben bang dat ik dan nooit meer seks heb. En dat vind ik een weinig aantrekkelijke gedachte.”

Wat zou jij doen als je in Mira’s schoenen zou staan? Vind jij de manier waarop haar man toenadering zoekt en seks met haar heeft opmerkelijk? Of vind je dat Mira gewoon lekker moet genieten en zich er niet zo druk om moet maken? Praat mee in de comments onder dit artikel. 

Tanja zoende met haar 10 jaar jongere tuinman en is bang dat haar man erachter komt

kussen met tuinman

Haar vriendinnen vonden het hilarisch toen Tanja (42) vertelde dat ze met haar tuinman had gezoend. En aanvankelijk kon zij er zelf ook om lachen, was ze zelfs een beetje trots. “Mijn hovenier is 32 jaar, tien jaar jonger dan ik. Ik voelde me gevleid.” Voor Tanja was het duidelijk: het bleef bij die ene zoen. Daar denkt tuinman Antoine heel anders over…. Lees verder

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Sanderien van Mul -

Toffe relatie als je tegen je zin met je vent neukt, uit angst dat je nooit meer met hem zult neuken… die gast gaat constant over je grenzen heen en jij bent bang dat je niet meer een goeie beurt krijgt. Zoek eerst maar eens een man die je respecteert (boos worden? Seriously?) ipv je als een neukobject behandelt. Dit is zo ontzettend fout, maar ach, hij zal voor de rest vast wel een lieve jongen zijn! Wat maakt het uit dat het tegen je zin is, zin moet je maar maken nietwaar? Echt afschuwelijk. Kies voor jezelf en je eigen lichaam, niet wat de ander aan je opdringt op wat voor manier dan ook.

Reageer ook