fb
Damespraatjes Damespraatjes

Anne vindt een tas achter in de kledingkast van haar man en schrikt zich kapot

speeltjes in kledingkast

Toen ze achter in de kledingkast een tas vol aparte attributen vond, schrok Anne zich rot.  “De tas was niet van mij en moest van Rick zijn. Ik schudde het op ons bed leeg en keek met open mond naar grote speeltjes en touwen. Ik ging op het randje van het bed zitten, en staarde wezenloos voor me uit. Wat was dit? Ik had nog nooit zoiets in het echt gezien.”

Rick is een heerlijke man, vertelt Anne. Samen hebben ze twee dochters en een labrador. Anne werkt drie dagen als tandartsassistente en Rick is mede-eigenaar van een reclamebureau. “We leiden een prima leven samen en hebben nauwelijks zorgen. Rick is een echte familie-man en dol op de meisjes. Altijd was ik in de veronderstelling dat we het goed tussen de lakens hadden. Gemiddeld deden we het twee keer per week. Natuurlijk merkte ik wel dat Rick vaker zin had en mij warm probeerde te maken, maar hij liet me met rust als hij in de gaten had dat ik niet zo’n zin had.”

Niet wat je denkt

Anne wacht Rick op met de tas op de keukentafel. “Ik had de meisjes bij mijn moeder gebracht zodat we alleen waren. Toen hij nietsvermoedend binnenkwam en mij zag zitten met de tas, trok hij helemaal wit weg.” Hij liet zich op een stoel zakken en mompelde iets van ‘het is niet wat je denkt’. “Ik vond het vreselijk hem zo te zien, zag hoe hij worstelde maar vond het ook opmerkelijk want we delen altijd alles.”

Club met gelijkgestemden

Het hoge woord kwam eruit: Rick had zich de laatste twee jaar verdiept in wat meer extremere dingen. “Hij werd opgewonden van heftige dingen, zeg maar. Eens in de maand ging hij naar een club en speelde daar met gelijkgestemden, vertelde hij me. Ik kon alleen maar heel hard huilen. Ik vond het zo eenzaam voor hem maar verafschuwde het ook ergens. Ik belandde in een emotionele achtbaan. Ik wilde hem niet kwijt en stelde voor om het samen eens te proberen.”

Vastbinden en slaan?

Ze had geen idee wat het allemaal inhield en las erover op internet. “Ik werd misselijk als ik erover las. Vrouwen die zich vrijwillig lieten slaan en vastbinden, dat had toch niets met liefde te maken. Ik vroeg me ook af of Rick misschien gevoelens voor mannen had. Maar dat ontkende hij.” De eerste keer dat ze weer met elkaar naar bed gingen, is op z’n zachts gezegd ongemakkelijk. Ook begint haar man rustig, Anne voelt zich volslagen belachelijk en wordt er niet opgewonden van.

“Hij bond mijn handen op mijn rug en commandeerde me. Ik werd er een beetje bang van. Dit was niet de zachtaardige Rick die ik kende. Ik moest er bijna van huilen.” Anne vraagt Rick hoe het eraan toegaat in de club. Als de verhalen hoort, lopen de rillingen over haar rug. “Hoe kan iemand dat nou fijn vinden?”

Ik gruwelde van hem

Anne probeert het nog twee keer, maar moet afhaken. “Ik trok het gewoon echt niet. En voor Rick was het duidelijk: hij eiste dat ik hem de vrijheid zou geven om naar de club te blijven gaan. Ik vond het zo moeilijk, maar ik gruwelde gewoon van hem. Dat de man die ik al die jaren lief had in staat was om dit soort dingen te doen, dat kon er bij mij gewoon niet in.”

Uit elkaar

Inmiddels zijn Anne en Rick gescheiden en wonen de meisjes bij Anne en ze gaan om het weekend naar Rick. “Ze snappen er niets van maar we kunnen natuurlijk niet de reden zeggen. Familie en vrienden zijn ook stomverbaasd en ik heb mijn beste vriendin in vertrouwen genomen. Voor de rest gaat het niemand aan. Soms zou ik willen dat ik die tas nooit had gevonden….”

Wil jouw partner ook andere dingen in bed dan jij? Hoe los je dit op? Herken je je in Anne? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Waargebeurd: Mirjam is verliefd op haar huisarts

verliefd op huisarts

Jarenlang woonde Mirjam (29) in Amsterdam. “Ik woonde in het hartje van de stad, samen met mijn vriend Frank. We studeerden allebei aan de Universiteit van Amsterdam en gingen regelmatig uit. Lekker eten, kletsen met vrienden in kroegjes, lekker shoppen”, vertelt Mirjam. Toen ze beiden hun studie Fiscale Economie hadden afgerond, verkochten ze hun etage in Amsterdam… 

“We wilden aan het werk en dat lukte in Amsterdam niet. Wel in Drenthe en daar verhuisden we naar toe.” Mirjam roert in haar koffie en kijkt naar buiten. “We moesten natuurlijk ook een nieuwe tandarts en huisarts zoeken. Die vonden we. Harold, een vlotte, leuke jonge huisarts, die helemaal bij ons paste.” Mirjam haar ogen beginnen te glimmen. “Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we gelijk een klik…. Verder lezen

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Margreet -

Ja lastig als je seksuele behoeften niet met elkaar overeenkomen en er blijkbaar ook zo’n taboe op rust dat je als stel er niet over kan praten. En dat ieder dus in zijn eigen cocon blijft hoewel de heren blijkbaar toch voor zichzelf weten te zorgen. Wat ben je dan als paar? Het voelt voor mij als verraad aan wat je samen hebt. Dat dat niet genoeg is. Dapper dat de vrouwen hier hun partner tegemoet willen komen. Het voelt voor mij niet goed omdat ik vind dat zoiets moet ontstaan uit een gezamenlijk verlangen. Eventueel geïnspireerd door een film of iets dergelijks. Mijn ervaring is ook dat het behoorlijk tegenviel maar het was wel iets wat ik zelf wilde proberen.

eva -

Mijn man en ik zijn inmiddels 27 jaar samen. Ongeveer 20 jaar geleden vertelde hij me dat hij bisexueel is. We hebben er heel rustig en lang over gesproken. En heb hem de vrijheid gegeven om dit uit te zoeken. Wel heb ik wat “regels” opgesteld. Hij wilde het ook samen met mij proberen met een ander stel maar na 1x ben ik afgehaakt. Ik heb daar totaal geen behoefte aan. Hij heeft ook trio avonden gehad maar is er toch achter gekomen dat dat niet is wat hij zocht. En is verder gegaan om iemand te vinden. Na wat dingen te hebben geprobeerd is hij er achter gekomen dat hij een Dom is. En is op zoek gegaan naar zijn slaaf. En die heeft hij 2 jaar geleden gevonden. 1x in de 3 weken gaat hij naar hem toe.

Cobi -

ik zit met een soortgelijk probleem. Toen ik mijn man bijna 19 jaar geleden ontmoette heeft hij wel laten doorschemeren dat hij van kinky sex houdt. En in het begin was ik ookm niet echt tegen wat experimenteren. Maar het ‘echte’ werk is er toch niet echt van gekomen. Ik ben nog wel eens wat verder met hem gegaan, uit nieuwsgierigheid, maar wilde er zelf steeds minder van weten. Ik dacht dat het wel over zou gaan of minder zou worden na verloop van tijd. Wist ik veel dat SM zo diep zit, al op jonge leeftijd de kop op steekt en een diepe behoefte is die niet voorbij gaat. Ik heb me daar enorm in vergist. Het vrijen met elkaar werd over de jaren minder. Hij vond het fijn als ik in zijn tepels kneep. En dat heb ik ook wel gedaan, maar voor mij was er niks aan. Hij lag daar lekker te genieten met zijn ogen dicht, in zichzelf gekeerd, maar voor mij was het alsof ik iedereen had kunnen zijn. Mijn genot kwam er niet aan te pas. Ik had er op gegeven moment op deze manier echt geen zin meer in. Vorig jaar vond ik een filmpje op zijn camera waarin hij gekleed is in netkousen, string, bivakmuts, pumps en tepelklemmen. Toen ik hem daar mee confronteerde vertelde hij dat hij dan een still uit het filmpje post op een of andere sm site waar ze opdrachten krijgen en iedereen dan daar iets post. sinds die tijd ben ik steeds op zoek naar bewijzen van wat hij doet. Er zijn kastjes op slot, kistjes en koffers. Overal zijn dingen die verborgen moeten blijven. En god weet wat er allemaal in zijn computer zit. Ik probeer het een plek te geven, verdiep me in BDSM, maar ik wil dit eigenlijk helemaal niet. Ik wil ook niet uit elkaar gaan, maar ik vraag me ook af hoe lang ik dit volhou. Wij doen dan wel niets, maar als je toch steeds signalen vindt dat hij er mee bezig is op eoa manier, dan is dat toch wel heel lastig

Reageer ook