fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lotte: “Met een deodorantdop in mij meldde ik me op de eerste hulp”

Seksspeeltjes zijn een fijn hulpmiddel tijdens soloseks of ter aanvulling van een lekkere vrijpartij met je partner. Bij gebrek aan veilig speelgoed, stoppen sommigen uiteenlopende voorwerpen in lichaamsholtes die er vervolgens niet meer uitkomen. Lotte (41) kan daarover meepraten. “Stond ik daar voor de balie aan een keurige assistente uit te leggen dat er ergens in mijn vagina een deodorantdop rondzwierf.”

Nog steeds krijgt ze het warm als ze eraan terugdenkt. “Je leest wel eens verhalen van vrouwen die van alles in hun vagina stoppen. Wijnflessen, achterkanten van haarborstels, komkommers en meer van dat soort voorwerpen. Ik kon me daar nooit iets bij voorstellen. Hoe verzin je het om een wortel of een courgette naar binnen te duwen?” Ondanks dat ze nooit had gedacht dat zij zoiets zou doen, gebeurde het Lotte toch: haar sekspartner bracht een bus deo in en toen hij die er uithaalde was de dop foetsie. “Dat zou ondenkbaar zijn in mijn vorige relatie, maar met Mark de man met wie ik een latrelatie heb, gebeurde het.”

Sekswinkel

Met Mark is het sowieso anders. Zo maakte Lotte bijvoorbeeld nooit gebruik van vibratoren en dildo’s tot ze Mark tegenkwam. Hij nam haar mee naar een sekswinkel en er ging een wereld voor haar open. “Ik werd er opgewonden van en voelde me als een kind in de snoepwinkel. Mark liet me van alles uitzoeken en ik koos voor een vibrator, eitjes die je vaginaal kunt inbrengen en anaalkralen. Samen met Mark experimenteer ik en dat vinden we allebei heerlijk.”

Waar is de dop?

Ze hebben veilige seks, houden elkaar goed in de gaten als ze vrijen, weten waarmee ze bezig zijn en doen niks tegen de zin in van een ander. Maar waarom ging het dan toch mis? “Mijn seksattributen bewaar ik in een zwart koffertje. Overzichtelijk bij elkaar. Mark belde me of ik naar hem toekwam en in de haast vergat ik mijn koffertje. Hij verzekerde dat het geen probleem was, hij zou wel wat verzinnen.” Mark brengt een deodorantbusje in dat gaat prima totdat hij het er na een tijdje uithaalt… zonder dop. “Ik zag aan zijn gezicht dat er iets niet goed was gegaan. Hij liet het busje zonder deodorantdop zien. Ik raakte volledig in paniek. Mark probeerde de dop eruit te halen maar dat ging niet. Er zat niets anders op dan naar de eerste hulp te rijden. Ik voelde me zo ontzettend stom.”

Snel verlost van deodorantdop 

Het moment dat ze de receptioniste vertelt wat er aan de hand is, vergeet ze haar leven niet meer. “Zo gênant om een vrouw die misschien wel vijftien jaar jonger is dan ik, te vertellen wat het probleem is. Echt, ik krijg het nog bloedheet als ik er aan terug denk. Ik was zo blij dat Mark bij me was.” De arts die haar verlost van de plastic dop, is vakkundig en discreet. Hij vertelt haar dat het regelmatig voorkomt dat er iets in een vagina of anus verdwijnt en dat hij daarvan niet opkijkt. “Zijn woorden stelden me gerust en hielpen me ontspannen. Met een tangetje had hij de dop er snel uit. Wat ik achteraf heel geestig vond is dat hij vroeg of ik de dop nog wilde hebben. Nee dus.”

Lesje wel geleerd

Sinds dit akkefietje gebruikt Lotte alleen nog maar seksspeeltjes die daarvoor zijn bedoeld. “Mark en ik hebben ons lesje wel geleerd en maken er regelmatig grapjes over maar weten allebei: dit gebeurt nooit meer.”

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

Sarah had de kamer vol tijdens haar bevalling: “Hele familie van mijn man móést erbij zijn”

schoonfamilie bevalling

Mijn bevallingen vond ik de mooiste, pijnlijkste, gelukkigste en meest kwetsbare gebeurtenis uit mijn leven. Op allebei kijk ik met plezier terug, maar ben ook blij dat ze achter de rug zijn. Haha! Al met al ben ik blij hoe het toen is gelopen en werd en goed naar mijn wensen geluisterd. Helaas gaat het vaak anders en wordt er tijdens de bevalling minder goed geluisterd naar de wensen van de moeder. Zo ook bij Sarah… Lees verder

 

8 reacties

Anneke -

Aan Hinde
Wat een afschuwelijk mens ben jij
In de zorg verwacht je toch dat medewerkers discreet zijn

Tanja -

Zeer onprofessioneel en strafbaar Hinde, jij en jouw collega’s een smet op de zorg.

Rieneke -

Omdat het genant is hoor je mensen er nooit over. Geloof mij dit gebeurd vaker en is genanter voor de gene zelf dan voor zo’n arts of baliemedewerkster. Alhoewel een vriendin van mij had ook een keer iets in de vagina gekregen.
Op de één of ander manier had de baliemedewerkster de verkeerde doorgegeven aan de arts want de arts dacht dat ze slrcht horend was.
De hele verhaal was voor al de patiënten te horen.

Bill -

Hinde, wat ben jij en je collega’s onprofessioneel en strafbaar.
Weet je nog wat voor (terecht) gedoe met Barbie in HAGA ziekenhuis, toen veel medewerkers het dossier bekeken.

Stefvb -

Lekker professioneel Hinde, gezellig in de koffiepauze patiëntendossiers lezen?

Mirnoe -

Kim de jongh,zeg je dat nou express dat het ook in het dossier zit bij haar huisarts, nog ff een extra duwtje geven?? Wat een naar mens ben je

Hinde -

Ik werk als praktijkverpleegkundige bij een huisarts en in ons dossier kun je dit allemaal terug vinden. Als je komt met vaginale klachten kunnen we lezen wat de historie is. We lachen ons kapot om die bizarre patiënten.

Kim de jongh -

Een goede kennis van me werkt op de eerste hulp en deelde regelmatig dit soort verhalen met ons. Ook eens een man met een afgebroken glazen fles van achter.. dus ja dit gebeurd vaak!! Ik ben ook blij voor je dat dat achter de rug is. Wist je dat dit verhaal bij je huisarts in het dossier zit? :-/

Reageer ook