fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lotte: “Met een deodorantdop in mij meldde ik me op de eerste hulp”

seksspeeltjes-deodorantdop-vagina-eerste-hulp

Speeltjes zijn een fijn hulpmiddel als je met jezelf speelt, maar ook als aanvulling op een feestje in bed met je partner. Bij gebrek aan veilig speelgoed, stoppen sommigen uiteenlopende voorwerpen in holtes die er vervolgens niet meer uitkomen. Lotte (41) kan daarover meepraten. “Stond ik daar voor de balie aan een keurige assistente uit te leggen dat er ergens in mij een deodorantdop rondzwierf.”

Nog steeds krijgt ze het warm als ze eraan terugdenkt. “Je leest wel eens verhalen van vrouwen die van alles in hun meest intieme plekken stoppen. Wijnflessen, achterkanten van haarborstels, komkommers en meer van dat soort voorwerpen. Ik kon me daar nooit iets bij voorstellen. Hoe verzin je het om een wortel of een courgette naar binnen te duwen?” Ondanks dat ze nooit had gedacht dat zij zoiets zou doen, gebeurde het Lotte toch: haar partner bracht een bus deo in en toen hij die er uithaalde was de dop foetsie. “Dat zou ondenkbaar zijn in mijn vorige relatie, maar met Mark de man met wie ik een latrelatie heb, gebeurde het.”

Snoepwinkel

Met Mark is het sowieso anders. Zo maakte Lotte bijvoorbeeld nooit gebruik van speeltjes tot ze Mark tegenkwam. Hij nam haar mee naar een speciale winkel en er ging een wereld voor haar open. “Ik werd er opgewonden van en voelde me als een kind in de snoepwinkel. Mark liet me van alles uitzoeken en ik kan je zeggen, ik nam een hoop mee naar huis. Samen met Mark experimenteer ik en dat vinden we allebei heerlijk.”

Waar is de dop?

Ze houden het veilig, houden elkaar goed in de gaten als ze spelen, weten waarmee ze bezig zijn en doen niks tegen de zin in van een ander. Maar waarom ging het dan toch mis? “Mijn speeltjes bewaar ik in een zwart koffertje. Overzichtelijk bij elkaar. Mark belde me of ik naar hem toekwam en in de haast vergat ik mijn koffertje. Hij verzekerde dat het geen probleem was, hij zou wel wat verzinnen.” Mark brengt een deodorantbusje in dat gaat prima totdat hij het er na een tijdje uithaalt… zonder dop. “Ik zag aan zijn gezicht dat er iets niet goed was gegaan. Hij liet het busje zonder deodorantdop zien. Ik raakte volledig in paniek. Mark probeerde de dop eruit te halen maar dat ging niet. Er zat niets anders op dan naar de eerste hulp te rijden. Ik voelde me zo ontzettend stom.”

Snel verlost van deodorantdop 

Het moment dat ze de receptioniste vertelt wat er aan de hand is, vergeet ze haar leven niet meer. “Zo gênant om een vrouw die misschien wel vijftien jaar jonger is dan ik, te vertellen wat het probleem is. Echt, ik krijg het nog bloedheet als ik er aan terug denk. Ik was zo blij dat Mark bij me was.” De arts die haar verlost van de plastic dop, is vakkundig en discreet. Hij vertelt haar dat het regelmatig voorkomt dat er iets in een intieme opening verdwijnt en dat hij daar niet van opkijkt. “Zijn woorden stelden me gerust en hielpen me ontspannen. Met een tangetje had hij de dop er snel uit. Wat ik achteraf heel geestig vond is dat hij vroeg of ik de dop nog wilde hebben. Nee dus haha.”

Lesje wel geleerd

Sinds dit akkefietje gebruikt Lotte alleen nog maar speeltjes die daarvoor zijn bedoeld. “Mark en ik hebben ons lesje wel geleerd en maken er regelmatig grapjes over, maar weten allebei: dit gebeurt nooit meer.”

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

Foto boven het artikel is via Pexels

Sarah had de kamer vol tijdens haar bevalling: “Hele familie van mijn man móést erbij zijn”

schoonfamilie bevalling

Mijn bevallingen vond ik de mooiste, pijnlijkste, gelukkigste en meest kwetsbare gebeurtenis uit mijn leven. Op allebei kijk ik met plezier terug, maar ben ook blij dat ze achter de rug zijn. Haha! Al met al ben ik blij hoe het toen is gelopen en werd en goed naar mijn wensen geluisterd. Helaas gaat het vaak anders en wordt er tijdens de bevalling minder goed geluisterd naar de wensen van de moeder. Zo ook bij Sarah… VERDER LEZEN

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Martine van Os -

Speeltjes snap ik zeker, maar dingen als deodorantbussen (met dop!!) in je hooha stoppen, dan verdien je met zulke onnozele stompzinnigheid elke seconde van schaamte die je hebt gevoeld. En natuurlijk ook weer de huisartsenpost extra belasten door in je geilheid niet goed na te (kunnen) denken… ongelooflijk.

Fien -

Wauw dit verhaal zag ik even niet aankomen.
Maar vind het het badass dat je het deelt.
Snap de paniek zeker maar beter dat het is goed gekomen.

sandra -

Beste Joris, dat klopt! Maar de reacties onder het artikel waren nogal kwetsend dus hebben we die verwijderd. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.
Zo nu en dan plaatsen we artikelen opnieuw aangezien we ook veel nieuwe volgers hebben, die het fijn vinden om de artikelen te lezen.
Super tof hoe je altijd met ons meedenkt en meepraat. Daar houden we van op Damespraatjes :-).

Joris -

Ik dacht al, waar ken ik dit verhaal van? Blijkt het eerder geplaatst te zijn. Je verwacht het niet…

Reageer ook