fb
Damespraatjes Damespraatjes

De nieuwe vriend van Christel liet haar naam op zijn arm tatoeëren: “Ik heb het meteen uitgemaakt”

Voor veel vrouwen is het een ultiem teken van commitment wanneer hun partner haar naam op zijn arm laat tatoeëren. Maar niet voor iedereen, zo blijkt wel uit het verhaal van Christel. Zij verbrak direct de relatie toen haar nieuwe vriend Kevin met een grote ‘Christel forever’ op zijn arm thuiskwam. 

Plagende foto’s

“Ik houd helemaal niet van tattoo’s. Nooit gedaan ook! Als jong meisje vond ik het al lelijk en dat is altijd zo gebleven. Iedereen die mij kent, weet dat ik dat vind. Mijn vriendinnen maken er zelfs grapjes over! Als een van hen een nieuwe tattoo heeft gezet, plaatsen ze plagende een foto van de tattoo in de vriendinnengroepsapp. ‘Leuke he, Christel?’ zetten ze er steevast bij. Ik moet er dan altijd erg om lachen, want iedereen weet dat ik het niks vind.”

Verliefd

Christel ontmoette Kevin  in haar stamkroeg. “Je weet hoe dat gaat… Allebei heb je een drankje op en zin in een leuke avond. Een paar drankjes verder en je ziet jezelf nog net niet met hem naar het altaar lopen. Maar goed; ik ging dus met hem mee naar huis. Het was een geweldige avond én we besloten de volgende dag direct samen op date te gaan. We gingen naar de dierentuin en hadden de middag van ons leven! Ik was meteen verliefd.”

De ware

De verliefdheid is wederzijds en Christel en Kevin zijn vanaf dat moment onafscheidelijk. “Al na twee weken ontmoette ik zijn ouders en een paar dagen later ontmoette hij die van mij. Ook dat klikte allemaal heel goed en het voelde alsof het nooit anders was geweest. Ik weet nog dat ik stiekem tegen mijn moeder fluisterde in de keuken: ‘ik denk dat hij de ware is mam.’ Dit bleek een paar dagen toch een beetje anders uit te pakken…”

Koeienletters

Een week na de ontmoeting met de ouders van Christel, komt Kevin enthousiast bij haar thuis. “Ik heb een verrassing!” riep hij al vanaf de parkeerplaats. “Ik was natuurlijk heel benieuwd! Ik dacht aan een bos rozen of een reservering in een leuk restaurant. We waren drie weken aan het daten, dat zijn dan een beetje de dingen waar je aan denkt.” Kevin komt binnen en trekt zijn jas uit. Onder de jas wordt een mega grote tatoeage zichtbaar… “‘Christel’, stond er in koeienletters op zijn arm. Zo lelijk. Zo opzichtig. Ik voelde het bloed langzaam uit mijn hoofd wegtrekken en ben flauwgevallen. I know, heel gênant!”

Weggestuurd

Als Christel bijkomt, denkt Kevin dat ze is flauwgevallen van blijdschap. “Ik schrok er gewoon van hoe slecht hij mij eigenlijk kende. Okay, we waren pas drie weken aan het daten, maar hij had kunnen aanvoelen dat je dan niet iemands naam op je arm laat vereeuwigen. Dat doe je toch niet?! Ik heb hem weggestuurd en gezegd dat ik wat tijd nodig had. Met handende pootjes is hij naar huis gegaan.”

Uit

De dagen daarna negeert Christel Kevins berichtjes en drukt zijn telefoontjes weg. “Het gaf mij zo’n naar gevoel op zo veel verschillende niveau’s. Na drie dagen heb ik hem een WhatsApp gestuurd en gezegd dat het uit is. Dat voelde natuurlijk heel slecht, maar na zijn actie kan ik gewoon niet meer bij hem blijven. Ik hoop dat hij er wat van leert.”

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

1 reactie

Joris -

Is Kevin LVB of was ‘ie dronken, dat hij dacht dat een tatoeage na 3 weken daten een goed idee was?

Reageer ook