fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cadeautjes waar je als vrouw blij van wordt

Wanneer je bijna jarig bent, moederdag voor de deur staat of er een belangrijke levensgebeurtenis heeft plaatsgevonden, krijg je vaak een tof cadeautje. Het komt dan best vaak voor dat er eerst aan je wordt gevraagd wat je wensen zijn. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet altijd goed weet wat je nu eigenlijk hebben wilt. Om je hier wat inspiratie voor te geven hebben we een lijstje tips voor je opgesteld met cadeautjes waar je als vrij waarschijnlijk wel blij van wordt. Bekijk het hieronder!

Een mooie nieuwe tas

Laten we eerlijk zijn. Tassen heb je nooit genoeg! Wat dacht je van Valentino tassen bijvoorbeeld, of misschien heb je wel een ander favoriet merk. Cadeautips voor vrouwen zijn simpelweg niet compleet zonder tassen hierin te benoemen, dus bij deze!

Een nieuw luchtje

Net als tassen kun je ook nooit genoeg luchtjes hebben. Bij iedere gelegenheid past wel een bepaald geurtje en het is fijn wanneer je kunt afwisselen tussen verschillende luchtjes. Je wilt immers niet dat iedereen denkt dat je altijd hetzelfde luchtje draagt! Gelukkig komen er continu nieuwe luchtjes op de markt, waardoor je waarschijnlijk altijd wel een idee hebt van een nieuw luchtje dat je graag uit wilt proberen.

Een dagje weg

Spulletjes krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar herinneringen zijn nog veel leuker. Het is dan ook een goed idee om niet iets nieuws te vragen, maar aan te geven dat je graag een gezellig dagje weg zou gaan. Zo krijg je een cadeautje dat bestaat uit mooie herinneringen. Die zijn uiteindelijk meer waard dan alles wat je in de winkel kunt kopen bij elkaar!

Bijleggen

Soms weet je echt niet wat je wilt hebben, maar vaak komt het ook voor dat het enige dat je graag wilt hebben te duur is om aan iemand te vragen. Je kunt dan overwegen om diegene te vragen om bij te leggen voor hetgeen jij het liefst wilt kopen. Je betaald dan zelf ook mee, maar het product wordt wel een stuk beter te betalen door de bijdrage van de ander. Voor de gever is dit niet zo leuk, maar het is oneindig veel beter dan een cadeau waar je niet op zit te wachten!

Vraag iets waar je blij van wordt

Wat je ook kiest, zorg dat je iets vraagt waar je zelf blij van wordt. Zo weet je zeker dat het cadeau niet voor niets is gekocht.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

marga Stormezand -

ik hou van lekkere luchtjes voor iedere gelegenheid. Dan heb je weer een herinnering.

Reageer ook