fb
Damespraatjes Damespraatjes

Adinda’s nieuwe vriend is extreem groot geschapen: “Alles is vervelend”

groot geschapen

Met vriendinnen kon ik het vroeger uren over de afmetingen van onze veroveringen hebben. Van het formaat, tot de geur en de kleur: alles werd besproken. Tegenwoordig kan ik mij daar niks meer bij voorstellen. Wat er tussen mij en mijn vriend gebeurt, blijft tussen ons. En dat merk ik bij al mijn vriendinnen! Zodra het serieuzer wordt, wordt de vertrouwensband tussen partners sterker en wordt niet alles zomaar meer besproken.

Niet aan de grote klok hangen

Hier loopt ook Adinda (34 jaar) tegenaan. Waar zij vroeger alles met haar vriendinnen besprak, gebeurt dat nu niet meer. “En nou net nú heb ik advies nodig…” mailt ze ons. “Ik zit ergens heel erg mee, maar wil het niet zomaar aan de grote klok hangen. Dat vind ik niet eerlijk naar Josh en onze relatie. Andersom zou ik het ook niet prettig vinden als hij dit intieme deel van onze relatie met zijn vrienden zou bespreken.”

Niks magisch

Het ‘probleem’ waar Adinda tegenaan loopt, is dat Josh erg groot geschapen is. “Hij is enorm. Maatje aubergine. Niet zo’n schattig klein aubergientje, maar echt een enorme knoeperd.” Wanneer Adinda en Josh voor de eerste met elkaar naar bed gaan, denkt ze dat het lekker zal worden. “Veel mensen presenteren het als iets goeds. Iets wat het aantrekkelijker zou moeten maken. Ik had dan ook verwacht dat zijn grote aubergine iets magisch tot stand zou brengen. Bleek ik er even naast te zitten…”

Veel zeer

Penetratie van Josh bij Adinda doet erg veel zeer. “Ik wilde hem niet kwetsen dus deed of ik het lekker vond. Maar eigenlijk vond ik het helemaal niet fijn dat hij zo groot geschapen was! “In het begin kan Adinda dit toneelspel nog wel opbrengen, maar nu ze samenwonen en het vaker aan de orde is, lukt dat nog maar moeilijk. “Hij heeft elke avond zin. Ik ook wel, maar zodra ik aan de pijn denk die ik ga hebben, verdwijnt de zin als sneeuw voor de zon.”

Verstijfd van angst

Om Josh toch tevreden te stellen, bevredigt ze hem regelmatig op een andere manier. “Ik gebruik mijn handen of mond. Ook dit is niet makkelijk als hij zo groot geschapen is! Hem in mijn mond nemen deed ik in andere relaties altijd graag, maar dit is een hele opgave bij Josh. Alles omtrent dit intieme gebeuren vind ik vervelend. Het roept bij mij eens soort paniek reactie op en hierdoor verstijf ik helemaal. Doordat ik zo verstijf wordt de penetratie nog veel pijnlijker en ben ik nog banger de volgende keer.”

Gevangen

Adinda heeft het gevoel gevangen te zitten in een vicieuze cirkel en weet niet hoe ze daaruit moet komen. “De lakens niet meer met hem delen is geen optie. Het uitmaken ook niet. Hem nu pas vertellen dat ik het al die maanden helemaal niet fijn vond is ook geen optie. Ik weet echt niet hoe ik dit moet oplossen.”

Te groot geschapen

Adinda is heel benieuwd naar jullie adviezen! Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Laat jouw advies achter in de reacties onder dit artikel.

Foto door Alex Green via Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

8 reacties

Fiene -

Ik denk dat je met hem erover moet praten. Hij is je vriend dus zou je hem in vertrouwen moeten nemen. Misschien kunnen jullie er samen op verzinnen. Succes

Rebecca -

Er wordt niet heel duidelijk of het de lengte is die het pijnlijk maakt (stoten tegen de baarmoeder) of juist de dikte.
Voor lengte hebben ze tegenwoordig van die ‘donuts’ te koop, zodat jullie beide toch kunnen genieten zonder dat je als vrouw pijn hoeft te leiden. Deze gaan om te penis heen en ‘verkleinen’ als het ware, er blijft minder lengte over om te penetreren en dus geen gestopt tegen je baarmoeder.
Kwa te dik, dient er meer voorspel en ontspanning plaatst te vinden, voor je ook maar aan penetratie gaat denken.
En praat erover met je vriend, als dit al niet kan dient er toch goed gekeken te worden of je wel in de juiste relatie zit.

Petra van Dorp -

Ach Eddy, kom je niet genoeg aan je geile fantasie trekjes op het Viva forum, Viafora en alle andere fora waar je roeptoetert over je machtige genotszwaard? Fijn dat je even voor ons gedetailleerd uit de doeken doet hoe je spuitend klaarkwam en wat voor fantastische beffer jij bent. Ik ben ervan overtuigd dat de weinige hersencellen die jij hebt, allemaal spontaan naar beneden zijn gestroomd want je bent tot niets anders in staat dan overal hetzelfde te verkondigen. Veel plezier!

Eddy -

Tja, het valt echt niet mee natuurlijk, ik, als man, heb ook zo’n probleem (gehad) maar dat is alweer 52 jaar geleden ondertussen. Mijn toenmalige vriendin en allang vrouw vond het ook heel wat om 24 cm vlees van behoorlijke dikte in haar te krijgen maar zei liet zich niet kennen en kon hem de baas zijn, zowel met haar mond als met haar vagina. Kwam er echt verschrikkelijk hard op klaar met spuitende orgasmes, compleet van de wereld zelfs. Voordeel, ze was lekker gezet, niet dik maar zeker geen panlatten toen. Goed voorspel is erg belangrijk dan natuurlijk maar als een volleerd pijpster en ik als beffer kwam het altijd weer goed!

Ada van hemert -

Je ga gewoon in gesprek met hem over het probleem eerlijk zijn dat helpt jullie relatie succes

Joris -

Speelt dit na al die jaren (en héél veel tips) nog steeds? Kon Alida (n)iets met de eerdere tips (zie https://web.archive.org/web/20230928121002/https://damespraatjes.nl/extreem-groot-geschapen/)…? Nog altijd niet besproken?

Marijke -

Ik denk dat het toch beter is om je vriend rustig de waarheid te vertellen. Als hij niet weet dat je het niet prettig vindt, kan hij er ook niets mee. Faken dat je het wel fijn vindt, heb je waarschijnlijk ook uit liefde gedaan, maar zo help je je relatie om zeep. Dus: neem een rustig moment, ga er voor zitten en bespreek rustig je probleem. Samen kom je er vast wel uit. Daarnaast vind ik het echt niet ongepast om er met een vriendin over te praten. Daar heb je vriendinnen voor en als ze ook maar enig respect heeft voor jou en je vriend, dan blijft dit tussen jullie.
Ik heb een vergelijkbaar probleem gehad met mijn man en mijn vriendinnen hebben me erg geholpen. Ik heb het wel gezegd tegen mijn man en daarna is het in bed veel leuker! Succes!

Petra van Dorp -

En je vriend met z’n grote aubergine is zo’n hork dat hij niet ziet dat zijn vriendin pijn heeft bij het vrijen, of ben je zo’n fantastische actrice? Uitmaken is natuurlijk altijd een optie, je hoeft niet bij iemand te blijven, maar je houdt waarschijnlijk zo verschrikkelijk veel van hem dat je niet eens durft de waarheid tegen hem te zeggen. Tja, dan zul je pijn moeten lijden, want je bent niet mans… eh… vrouws genoeg om met je vriend te praten. Als helemaal niets een optie is, dan zul je met de gebakken aubergines blijven zitten. Sekstherapie is waarschijnlijk ook geen optie, dus tja, veel plezier dan maar.

Reageer ook