fb
Damespraatjes Damespraatjes

Adinda’s nieuwe vriend is extreem groot geschapen: “Alles omtrent intimiteit vind ik vervelend”

Met vriendinnen kon ik het vroeger uren over de penissen van onze veroveringen hebben. Van het formaat, tot de geur en de kleur: alles werd besproken. Tegenwoordig kan ik mij daar niks meer bij voorstellen. Wat er tussen mij en mijn vriend gebeurt, blijft tussen ons. En dat merk ik bij al mijn vriendinnen! Zodra het serieuzer wordt, wordt de vertrouwensband tussen partners sterker en wordt niet alles zomaar meer besproken.

Niet aan de grote klok hangen

Hier loopt ook Adinda (34 jaar) tegenaan. Waar zij vroeger alles op seksueel gebied met haar vriendinnen besprak, gebeurt dat nu niet meer. “En nou net nú heb ik advies nodig…” mailt ze ons. “Ik zit ergens heel erg mee, maar wil het niet zomaar aan de grote klok hangen. Dat vind ik niet eerlijk naar Josh en onze relatie. Andersom zou ik het ook niet prettig vinden als hij ons seksleven met zijn vrienden zou bespreken.”

Niks magisch

Het ‘probleem’ waar Adinda tegenaan loopt, is dat Josh erg groot geschapen is. “Zijn penis is enorm. Maatje aubergine. Niet zo’n schattig klein aubergientje, maar echt een enorme knoeperd.” Wanneer Adinda en Josh voor de eerste keer seks hebben, denkt ze dat het lekker zal worden. “Veel mensen presenteren een grote penis als iets goeds. Iets wat de seks beter zou moeten maken. Ik had dan ook verwacht dat zijn grote aubergine iets magisch tot stand zou brengen. Bleek ik er even naast te zitten…”

Veel zeer

Penetratie van Josh bij Adinda doet erg veel zeer. “Ik wilde hem niet kwetsen dus deed of ik het lekker vond. Maar eigenlijk vond ik het helemaal niet fijn dat hij zo groot geschapen was! “In het begin kan Adinda dit toneelspel nog wel opbrengen, maar nu ze samenwonen en seks vaker aan de orde is, lukt dat nog maar moeilijk. “Hij heeft elke avond zin. Ik ook wel, maar zodra ik aan de pijn denk die ik ga hebben, verdwijnt de zin als sneeuw voor de zon.”

Verstijfd van angst

Om Josh toch tevreden te stellen, bevredigt ze hem regelmatig op een andere manier. “Ik gebruik mijn handen of mond. Ook dit is niet makkelijk als hij zo groot geschapen is! Pijpen deed ik in andere relaties altijd graag, maar dit is een hele opgave bij Josh. Alles omtrent de seks vind ik vervelend. Het roept bij mij eens soort paniek reactie op en hierdoor verstijf ik helemaal. Doordat ik zo verstijf wordt de penetratie nog veel pijnlijker en ben ik nog banger de volgende keer.”

Gevangen

Adinda heeft het gevoel gevangen te zitten in een vicieuze cirkel en weet niet hoe ze daaruit moet komen. “Geen seks met hem hebben is geen optie. Het uitmaken is geen optie. Hem nu pas vertellen dat ik de seks al die maanden helemaal niet fijn vond is geen optie. Ik weet echt niet hoe ik dit moet oplossen.”

Te groot geschapen

Adinda is heel benieuwd naar jullie adviezen! Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Laat jouw advies achter in de reacties onder dit artikel.

Foto door Alex Green via Pexels

20 reacties

Sam -

Beste Adinda, al die dingen die je noemt zijn opties. Zet jezelf alsjeblieft niet gevangen met je eigen gedachten. Als je het probleem aangeeft vanuit empathie en (zelf)espect, dan heb je gedaan wat je kon.

L van Beers -

glijmiddel is (in deze situatie) geen oplossing. Ook minder forse penissen kunnen pijnlijk zijnm
Je bent blijkbaar ook niet vochtig genoeg. Net als het merendeel van de vrouwen word je niet genoeg ‘opgewarmd’. De meeste mannen hebben niet genoeg aandacht voor hun partner op dit punt en veel vrouwen durven daar niks van te zeggen. Dat vind ik al om te huilen, maar meer nog als ik hoor dat vrouwen elkaar het advies geven dan maar te faken. Want ja, och, wat zielig voor het mannelijk ego anders! Sinds wanneer mag een vrouw geen plezier en meer beleven door en met seks?
En dat lapmiddel van een boel glijmiddel: vooral doen, dames! Dan voel jij nóg minder en komt hij nog sneller klaar.

De meeste vrouwen krijgen geen orgasme door penetratie, maar door andere stimulatie. Ja, erg genoeg klopt dat en precies om de hiervoor aangegeven redenen. Het kost ongeveer 20 minuten voor een vrouw opgewonden genoeg is om vochtig te worden. Bij de meeste stellen duurt de hele seks vaak niet eens zo ‘lang’.
Tip: lang voorspel. Als je daarin wat meer probeert, blijken er een heleboel dingen te werken. Ik spreek uit eigen ervaring. Dat kan gaan van app-berichten en sms-jes tot de tijd nemen voor een afspraakje samen.
Elkaar masseren is ook erg fijn.
en verzin iets leuks voor elkaar. En dan niet het geijkte bloemetje, maar bijvoorbeeld een avondje uit met zijn/haar vrienden of naar een evenement dat met zijn/haar hobby te maken heeft.
Probeer ook eens een week (bijvoorbeeld) om wel intiem te zijn, knuffelen, strelen, zoenen, maar geen seks.
Niet wachten. Meteen deze afschuwelijke situatie aanpakken. Succes.

Rieneke -

Je moet dit echt met je vriend bespreken want anders gaat je relatie uiteindelijk kapot terwijl misschien 1 bezoekje aan een sexoloog al misschien wonderen kan doen. Wie weet komt zij met andere standjes of een glijmiddel wat alles van binnen wat dooft. Of is een pennisverkleining een relatief kleine ingreep? Ik weet het niet maar er zijn vast deskundigen op dit gebied waar je heen kan die wel een oplossing hebben. Jullie zijn echt niet de enige hier in Nederland die dit probleem hebben. Laat jullie relatie hierdoor niet stuk gaan en communiceer met je vriend zodat jullie samen een oplossing kunnen zoeken

Esther -

Communicatie is superbelangrijk. Het is tevens belangrijk dat jullie beiden van sex genieten. Jouw vriend weet heus wel dat zijn formaat anders is dan gemiddeld. Beetje meer geduld en serieus de tijd nemen zodat jij goed opgewarmd bent 😉. En de stand van je bekken, een beetje jouw heupstand draaien en kantelen kan ook heel veel helpen. Of je hand om zijn schacht doen, zodat hij minder diep kan stoten. En sex hoeft ook niet altijd penetratie te zijn. Elkaar anders bevredigen, erotische fantasieën delen, spannende berichten sturen overdag, naast elkaar jezelf bevredigen, kortom er is zoveel meer dan alleen penetratie.

Lisa -

Je hebt ringen speciaal voor om een grote penis. Zo voorkom je dat hij te diep door stoot. Je kan zeggen dat je baarmoedermond de laatste tijd gevoeliger is geworden waardoor je zijn grote pik momenteel wat minder goed kan hebben. Dat je hem super geil vindt maar dat hij soms te diep doorstoot en dat je dan verkrampt. Die ringen koop je in sets van 3. Je kan er net zoveel om doen als nodig en je kan evt afbouwen naar mate je geiler wordt tijdens de sex, want hoe geiler je bent (door de ringen ben je geiler omdat je niet meer bang hoeft te zijn) hoe meer je kunt hebben. Zo hebben ik en mijn partner het gedaan. Eerst hadden we de ringen telkens nodig maar na een maandje nog maar af en toe als het bij mij wat gevoeliger is. Nu kan ik hem heel goed hebben en geniet ik juist heel erg van zijn grote penis. Succes ermee!

Roos -

Glijmiddel is geen oplossing. Gewoon eerlijk bespreken en de relatie beeindigen. Komop zeg! Hoeveel hou je van jezelf door iedere keer over je grens te gaan. Van pijn word je niet gelukkig. Nu niet, maar ook in de toekomst niet. Blijf jezelf niet voor de gek houden. Het gaat om jouw leven en dat is te kort om zi door te gaan.

Bart -

Beste Adinda mijn man heeft een penis van 29 cm en 20 cm omtrek. Ik moest hier ook aan wennen. Maar heb van mezelf een grote vagina. Ik ben heel gelukkig met deze penis. Gebruik veel glijmiddelen en ontspan jezelf. Dan zal het steeds beter gaan.

Anne -

Ten eerste bespreken, communicatie is sowieso belangrijk. Je zou je kwetsbaarheid moeten kunnen tonen, ook je schaamte dat je het verzwezen hebt.
En als dat lastig is, roep iets over een nieuw vokrbehoeds middel waardoor er wat verandert is en het mis minder makkelijk gaat, dat je minder nat wordt ofzo en dat je nieuwe manieren zoekt.
En mis een kleine geruststelling. Mocht je ooit kinderen krijgen dan kon het daarna wel eens prettig zijn dat hij wat groter is.
Blijf er bij praten is het beste, dan komt je tot de essentie.

Sabien -

De clou hier is voorspel, voorspel en nog eens voorspel en dat kan je alleen voor elkaar krijgen als je eerlijk en open bent. Als jij genoeg voorspel hebt gekregen dan zal het makkelijker gaan je vagina moet er gewoon helemaal klaar voor zijn.

Anoniem -

Goeie dag,
Heel vervelend dat je zoveel pijn ervaart.
Ik zou je toch het advies geven er samen over te praten.
Ook zou je eventueel naar een bekkentherapeut kunnen gaan om te leren hoe je goed kan ontspannen, dit zou ook al veel kunnen uitmaken.

Succes

Femke -

Hoi ik zag laatst dat ze glijmiddel hebben is eigenlijk voor anaal die werkt ook verdovend.die wil ik binnenkort gaan proberen mijn man is ook groot geschapen gewone glijmiddel maakt het iets prettiger.maar scheur nog steeds uit.misschien dat het dan geen pijn doet en ik kan ontspannen.nu lukt dat natuurlijk niet omdat je aan de pijn denkt.heel veel sterkte hopelijk komt het goed bij jullie

John -

Rek je vagina op met plastic flessen gevuld met warm water. Steeds iets groter. En je zult zien dat het ruimer wordt en je er veel plezier aan gaat beleven. 8 cm is serieus dik maar ik vind het geweldig. Veel succes. Het kan wel even duren. Een paar maanden ben je zomaar bezich.

Anoniem -

Beste Adinda,

Er is maar 1 oplossing en dat is het bespreekbaar maken. Geef aan dat je pijn hebt en dat dat ook maakt dat je het steeds minder ziet zitten. Vertel er ook bij dat je van hem houdt, hem aantrekkelijk vindt incl zijn penis, maar dat je graag samen met hem rustig aan wil experimenteren om comfortabele seks te hebben.
In mijn ervaring is praten, tijdens de seks aangeven wat je voelt en een goed glijmiddel dus me beste route.

anoniem -

Ik herken je situatie. Mijn man is ook zeer groot geschapen. Sinds we gebruik maken van glijmiddel voelt het veel aangenamer en kan ik er zeker ook van genieten. Succes ermee

Les -

Ga met hem praten en het is ook de toon hoe je het zegt/brengt of je hem kwetst of niet. Laat hem trots zij n op zijn grote aubergine maar geef aan dat je wel heel geil moet zijn om hem te kunnen handelen, vaak is het zo, hoe geiler, hoe natter des te meer je kan hebben. Ken maar weinig kerels die het niet fijn vinden hun vrouw eerst heerlijk te verwennen. En veel stansjes uitproberen op zoek naar de lekkerste

Anigav -

Hallo Adinda.
Graag praten met hem.
Mijn man heeft een penis van 21cm en de
Dikte van 8 cm en bij mij is het prima.ik laat mij ontspannen en veel glijmiddel gebruiken en ik boven op hem zodat
Ik controle hebt

Anoniem -

Probeer andere standjes, ga zelf bovenop zodat jij alles in handen heb en kan doen wat voor jou prettig voelt. Maar aller eerst goed praten met elkaar jij zal vast niet de eerste zijn die dit hebt bij hem. Zo zouden jullie samen naar een oplossing kunnen zoeken wat voor jullie allebei prettig is. Zolang je niet praat weet hij ook niks en zap er zeker niks veranderen.

Barbie -

Praat er met hem over, dan kan je er samen rekening mee houden. Het kan ook helpen om veel glijmiddel te gebruiken.

Danielle -

Het is het beste om dit te bespreken. Misschien niet fijn, maar anders blijf je elke keer gespannen en blijf je er tegenop zien, terwijl je zelf aangeeft ook zin te hebben in seks. Heb je altijd pijn, of verschilt dit ook nog met andere standjes?

Deborah -

Wees eerlijk en praat erover anders word de seks nooit beter. Jullie kunnen dan samen kijken wat wel fijn is. Leg hem uit dat je hem niet wilde kwetsen. Als je het nu niet zegt komt het er een keer uit en kwets je hem juist door het niet besproken te hebben.

Reageer ook