fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips voor de Sint: leuke cadeaus voor grote mensen

Sint is weer in het land en zal volgende week heel wat  kindertjes blij maken met mooie cadeaus en heerlijk snoepgoed. Hebben jullie er ook al zo veel zin in? Niet alleen kinderen krijgen cadeaus, maar ook voor grote mensen die dit jaar braaf zijn geweest stopt Sint wat in de zak. Hier 5 leuke tips voor de Sint!

1.  Keyfinder ( € 19,00)

Ken je iemand die altijd zijn/haar sleutels kwijt is? Dan is dit een handig cadeau! Met deze keyfinder kan je via bluetooth op je telefoon makkelijk je sleutels terugvinden.

key finder

2. Gin Tonic glazen, 6 stuks ( € 23,00)

Dé trend op het terras afgelopen zomer. Maar wie zegt dat je ’s winters geen Gin Tonics mag drinken? Maak ‘m bijvoorbeeld met kaneel, om het dat winterse smaakje te geven. Kijk hier voor meer GT-inspiratie!

Gin-tonic-kaneel-760x506

3. Wafelijzer ( € 27,00)

Wie zegt dat je naar Belgie moet om lekkere wafels te eten? Met een wafelijzer maak je ze lekker zelf! Dit cadeau is een gegarandeerd succes.

wafels

4.Pastamachine (€ 40,00)

Een paar weken geleden schreef ik een artikel met 3 redenen waarom je altijd verse pasta zou maken. Deze machine is echt een must voor elke (hobby) kok die graag aan de slag wil met pasta. Jums!

pastamachine

5. Wijn (prijzen variëren)

De wijnen op de foto heb ik toevallig allebei geproefd en vind ze heerlijk! Ook wijnrecensent Harold Hamersma is het met me eens. Een gegarandeerd succes bij wijnliefhebbers! Wil je de flessen van de foto bestellen? Klik hier voor de Chardonnay-Viognier en hier voor de Crozes-Hermitage.

wijnen

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook