fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara’s favoriete Gin-Tonics

Gin-Tonics: hét drankje van dit moment. Ben jij er ook zo dol op? Ik wel! Ik moet zeggen dat ik GT’s al jaren dronk, maar nu ze helemaal hip zijn, heb ik heel veel nieuwe smaken en combinaties ontdekt. Een favoriete Gin of Tonic heb ik niet, maar wel favoriete ’toppings’. Dit zijn ze:

GT met komkommer en citroen

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

GT met kaneel en jeneverbessen

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

GT met aardbei en munt

GT met steranijs en kardemom 

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook