fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win een maand lang groenten en fruit, download de gratis 2×2-app


h
In één van mijn eerdere blogs schreef ik over mijn verlangen om weer in mijn bikini te passen. Ik ben druk bezig om mezelf helemaal zomerklaar te maken en het eerste kilootje is er af. Gewoon gezond eten en wat meer bewegen. En met wat hulp van een leuke app.

Vorige week bezocht ik de site van 2×2.nl al en nu heb ik ook de 2×2-app Wat Eet Holland gedownload. De app stimuleert bij het gezonder eten én je maakt daarbij ook nog eens kans om een maand lang groenten en fruit te winnen voor jezelf en voor je gezin. Hoe kun je meedoen en hoe werkt het?

Wat eet Holland

Door het maken en uploaden van foto’s kun je laten zien wat je die dag eet en dit met anderen delen. Anderen kunnen jouw foto’s en keuzes beoordelen, maar jij kunt dat ook bij anderen doen. Heel interactief dus! Je kunt daarbij punten verdienen en zo krijg je bijvoorbeeld voor een upload van een foto al 15 punten.

Zorg ervoor dat je aan het einde van de maand in de top 10 staat. Dan win je een maand lang groenten en fruit! Je kunt het elke week zo ophalen bij je groentewinkel.

Iedere maand kans op gratis groenten en fruit

Je mag iedere maand opnieuw meespelen, twaalf maanden lang. Speel je trouw elke dag, dan maak je bovendien kans op 5x een halfjaarprijs en 3x een jaarprijs van gratis groenten en fruit. Speel daarom steeds mee en verdien zoveel mogelijk punten met het hele gezin!

Wat eet Damespraatjes?

Zojuist heb ik de 2×2-app gedownload en ben te volgen via Damespraatjes.

Laat je me in het reactieformulier hieronder weten of je je hebt aangemeld? Natuurlijk zoek ik je dan op op 2×2.nl en wie weet zijn dan je eerste puntjes binnen.

Veel plezier en tot op 2×2.nl

8 reacties

Anita -

Ik ben daar aangemeld onder de naam Lois

sandra -

Hoi Lois,
Leuk dat je meedoet. Je hebt al lekker wat punten verzameld. Als je een receptje of een foto post, dan kan ik ook een reactie plaatsen. Misschien tot later!
Groetjes,
Sandra

Winn -

Dit zouden mijn ouders en ik goed kunnen gebruiken =) ik doe mee

sandra -

Hoi Winn,
Laat je ons nog even weten onder welke naam je meedoet? Dan komen we vandaag bij je langs en reageren we op je post. Dan heb jij er meteen ook weer wat punten bij!
Groetjes,
Sandra

jannie -

ja, de app staat erop!

sandra -

Onder welke naam doe je mee? Dan komen we een kijkje bij je nemen op 2×2.nl. Wij doen mee onder de naam Damespraatjes.

Jacqueline de Waal -

Super leuk maar ik heb een telefoon waar je niet op kan downloaden.

sandra -

Je kunt het ook gewoon via je laptop of computer meedoen. Laat je het even weten als je je hebt aangemeld!

Reageer ook