fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf tips voor een actieve zomervakantie voor je kind

Nog even en het is weer zomervakantie. Heerlijk! Misschien heb je zelfs je vakantie al geboekt en kijkt het hele gezin er naar uit. Veel vaders en moeders zijn in de vakantie maar een weekje of twee a drie vrij, maar de kinderen zijn veel langer vrij. De periode van de gezinsvakantie is dan wel goed ingevuld, maar je bent bang dat jouw kind de rest van de vakantie op de bank voor de TV zal hangen of achter de computer kruipt. Dan hebben we een paar leuke tips voor je.

 

Vijf tips voor een bijzonder leuke vakantie voor je kind

Dierentuinkamp

Met dit kamp komt een kinderdroom uit. Ga 4 of 7 dagen mee op safari in safaripark Beekse Bergen. Leer alles over de wilde dieren en word een echte dierenverzorger!

Zeil- en watersportkamp

Tijdens dit spetterende kamp is je kind elke dag op de Friese meren te vinden waar het dagelijks een dagdeel gaat zeilen, windsurfen, kanoën of tuben! En ’s avonds is er feest bij de accommodatie met bijvoorbeeld kampvuur en disco.

Taalvakantie

Je kind wordt compleet ondergedompeld in de Engelse of Franse taal. Een van de Engelse taalvakanties is in de historische stad Canterbury. Naast de Engelse talenschool, maken ze superrelaxte tripjes naar de leukste Engelse bestemmingen en vieren ze ook vakantie.

Dare tot explore

Een avontuurlijk aangelegd kind? Dan is het Dare to Explore Kamp powered by National Geographic Junior iets voor hem/haar. Sta oog in oog met reptielen en amfibieën, slinger door de bomen als een echte aap en leer hoe de sterren je de weg wijzen. Oh, en vergeet niet een moordzaak op te lossen samen met een natuurdetective!

Beachkamp

De Beachkampen worden voor meerdere leeftijdsgroepen georganiseerd. Voor de leeftijd 12-14 jaar staat op het programma: Mountainbiken door de duinen, golfsurfen op zee en chillen op het strand tijdens het 4 of 7 daagse beachkamp aan zee! Hoe leuk is dat!

We hebben hierboven 5 tips gegeven, maar er zijn zo veel meer leuke thema’s dat je ook echt even op de site van Vinea.nl zelf moet kijken. 

Leerzaam & heel veel plezier !
De zomerkampen zijn niet alleen leuk en uitdagend maar ook nog eens leerzaam. Zo kun je in een paar dagen tijd een CWO-zeildiploma behalen, leer je verschillende sporten te beoefenen, kun je je talenknobbel verbeteren of alles leren over fotografie en dieren. En heel veel meer! Elk zomerkamp heeft een eigen thema en is helemaal ingericht op kinderen van een bepaalde leeftijdscategorie: 7-10, 10-12, 12-14, 14-16 of 15-20 jaar. Alle vakanties hebben een goede mix van het ondernemen van activiteiten en het genieten van ultiem vakantieplezier met veel nieuwe vrienden. Je kunt al op zomerkamp vanaf 2 dagen en hebt de keuze uit zo’n 20 verschillende locaties in Nederland én het buitenland!

korting op Vinea zomerkampen-kortingscode-Vinea-C

 

Lees ook:

1 reactie

Debbie -

Ik ben 20 jaar geleden een keer naar Frankrijk meegeweest en heb er goede herinneringen aan!

Reageer ook