fb
Damespraatjes Damespraatjes

Elisa wil haar snorhaartjes verwijderen? Dit zijn haar 7 opties!

snorhaartjes verwijderen

Sinds een paar jaar beginnen er bij Elisa (42 jaar) wat snorhaartjes te groeien. Ze heeft blonde haartjes en het valt bijna niemand op dat ze daar zitten, maar zelf irriteert ze zich er aan en het maakt haar onzeker. De ergste haartjes heeft ze tot nu toe met een pincet verwijderd, maar dat moet ze steeds vaker doen. Ze zou graag een meer structurele oplossing voor haar probleem willen hebben. Dit zijn haar mogelijkheden.

Snorhaartjes verwijderen? Zeven mogelijkheden

1. Waxen. Dit kan professioneel in een salon, maar je kunt ook waxstrips kopen en het zelf doen. Je haalt in korte tijd veel haartjes weg en ze komen niet zo snel terug. Nadeel van deze methode is dat het wel wat pijnlijk is.

2. Scheren. Scheren is verreweg de meest snelle en minst pijnlijke methode. Er zijn vrouwen die het iedere drie dagen doen. Nadeel van scheren is dat de haren stekeliger terugkomen. Geef je iemand een kus, dan kan hij/zij stoppeltjes voelen.

Lees ook: Hoe kom ik plotseling aan haartjes op mijn kin?

3. Weghalen met draad. In onderstaande video laat een beautyvlogger zien hoe zij met een touwtje met dons en snorhaartjes afrekent. Het ziet er super simpel uit. Het is wel wat pijnlijk en je moet daarna goed checken of alles echt weg is.

4. Epileren. Dit doen denk ik de meeste vrouwen omdat je af en toe een paar haartjes weg kunt trekken. Heb je veel haartjes, dan ben je wel even bezig, want epileren is in tegenstelling tot waxen, best een klusje. Voordeel van epileren is dat je de haartjes met wortel en al wegtrekt, waardoor ze minder snel zullen terugkeren.

5. Laseren. Met deze methode ben je heel lang van je haartjes af. Het is wel een prijzige methode. Je kunt het ook thuis doen, door een laserapparaatje voor thuis aan te schaffen. Met dit apparaat kun je ook bijvoorbeeld je benen laseren.

6. Bleken. Haartjes vallen vooral op bij vrouwen met donker haar. Dit is de reden dat zij de haartjes bleken zodat ze minder opvallen, Je huid kan op termijn wel wat verkleuren als je dit vaker doet.

Lees ook: Haartjes rond je tepels. Epileren of scheren?

7. Er niets aan doen. Dat kan natuurlijk ook. Vaak ben je zelf degene die de haartjes wel ziet en mensen in je omgeving niet. Zodra je begint met een manier van ontharen, ben je bijna verplicht om dit altijd te blijven doen, omdat ze meestal toch weer terugkeren.

We zijn heel benieuwd welke methode jij Elisa wilt aanraden. Laat het ons weten in de comments onder dit artikel of onder onze Facebookpost. Vinden we gezellig :-).

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

marlieke -

Ik raad je absoluut een IPL behandeling aan. Kijk wel even naar een schoonheidsspecialiste die de modernste apparatuur heeft. Ik heb/had al jaren lang last van een forse snor en baard. Moest me elke 2 dagen scheren. Na 4 behandelingen bij Deborah (New life salon by Deborah) in Maarssen weet ik niet wat me overkomen is. Nog geen 50E per behandeling, en een wereld van verschil!

Reageer ook