fb
Damespraatjes Damespraatjes

Recept: Herbal Pink Florida Grapefruit cocktail

Het eten en drinken van grapefruit levert veel schoonheidsvoordelen op. Florida Grapefruits bevatten veel vezels en helpen afvalstoffen te verwijderen en verdere vetopslag te voorkomen. Daarnaast zorgt de hoge dosis vitamine C ervoor dat je huid minder snel veroudert, bevat deze citrusvrucht krachtige antioxidanten en is het ook nog eens rijk aan vitamine B,E en H. Super gezond dus! Bovendien zorgt de Florida Grapefruit voor een energieboost, zodat de vermoeidheid snel verdwijnt. 

De grapefruits uit Florida worden wereldwijd geroemd om de hoge kwaliteit en de onderscheidende smaak. Dankzij het subtropische klimaat is deze vrucht sappiger en heeft het zoeter vruchtvlees dan andere grapefruits. Een grapefruit uit Florida heeft bovendien nooit een bittere nasmaak. De Florida Grapefruit is hét bewijs dat gezond blijven tijdens deze winter en het nieuwe jaar goed beginnen, makkelijk en lekker kan zijn!

Lekker recept
Zelf ook profiteren van alle voordelen van deze heerlijke grapefruit uit Florida? Geniet dan van het onderstaande Herbal Pink Florida Grapefruit cocktail receptje! Je kan het als smoothie opdienen, maar ook als voor-, hoofd- of nagerecht.

                                    Ingrediënten:

–          250 ml Florida Grapefruitsap

–          4 aardbeien

–          1 venkelblad

–          8 blaadjes basilicum

–          3 theelepels honing

–          4 ijsblokjes

Bereiding:
Maak de aardbeien schoon. Was de venkel en snijd hem in stukjes. Was de basilicum en snijd de blaadjes met een scherp mes in dunne reepjes. Doe de aardbeien met de venkel en 1dl van het Florida Grapefruitsap in een blender en mix alles tot een glad mengsel. Voeg de rest van het Florida Grapefruitsap, de honing, de basilicumreepjes en de ijsblokjes toe. Laat de machine nog even kort draaien. Verdeel het over 2 glazen. Garneertip: serveer bij de Herbal Pink een vorkje met een halve aardbei, een toefje venkel-groen en een partje Florida Grapefruit.

 

ENJOY!

Reageer ook