fb
Damespraatjes Damespraatjes

Maandag wasdag! Met deze tip is je was véél sneller droog!

“Oeh, ik ben gek op wassen, drogen en strijken!”. Heb jij dat OOIT iemand horen zeggen? Ik niet. Veel vrouwen zijn dan ook altijd op zoek naar handige tips die het huishouden een beetje makkelijker maken. In dat kader hebben we vandaag weer een geweldige tip voor je: zo kan je je was veel sneller drogen. Hoe doe je het?

Lees ook: Sandra mag weer babywasjes doen en vindt het heerlijk!

Met deze tip is je was véél sneller droog!

Gooi de was vanuit de wasmachine in de droger. Maar, in plaats van hem meteen aan te zetten, stop je er nog wat anders bij. Namelijk: een droge handdoek. Deze droge handdoek absorbeert een groot deel van het vocht dat in de was zit. Laat de handdoek 15 minuten meedraaien met de drogen en haal hem er daarna uit. Zet de droger weer aan een binnen no-time is je was droog en klaar om te gebruiken. Je kan de was hierna natuurlijk ook uit de droger halen en ophangen op een waslijn.

Lees ook: Tips voor het wassen van je dekbed

De hoeveelheid tijd die je hiermee wint is afhankelijk van jouw droger en de grootte en vochtigheid van de was. Ik bespaar er op een gemiddelde droogsessie zo’n 15 minuten mee. En tel al die kwartiertjes maar eens bij elkaar op!

Heb jij nog een handige huishoudtip voor ons? Wij zijn heel erg benieuwd!

Heb jij deze 10 menstruatie hacks die iedere vrouw moet weten al gelezen?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook