fb
Damespraatjes Damespraatjes

10 menstruatie hacks die elke vrouw zou moeten kennen

Als vrouw weet je er alles van: menstruatie problemen. Pijn, doorlekken, lusteloosheid en misschien soms ook wel een stukje schaamte. Wat zou jij ervoor over hebben om gewoon niet meer ongesteld te zijn? Ik heel wat… Maar ach, soms is het gewoon niet anders en kan je er maar beter zo goed mogelijk mee omgaan.

 10 handige menstruatie hacks die elke vrouw zou moeten kennen:

1. Vind je het in openbare w.c.’s gênant om je maandverbandje open te maken en dat iedereen het kan horen? Trek de verpakking dan thuis al open en vouw hem weer netjes dicht. Zo voorkom je overtollige geluiden in de openbare w.c. .

2. Heb je geen ruimte of een handige plek om je verse maandverbandje te bewaren? Plak dan twee maandverbandjes in je onderbroek. Is de bovenste vies? Dan trek je die eraf en heb je meteen een schoon maandverband eronder zitten.

3. Veel last van krampen? Ga op je linkerzij op bed liggen en wrijf met de klok mee rondjes over je buik.

Lees ook: BlendTV maakt hilarische parodie op interview Sylvie Meis bij Linda’s Zomerweek

4. Neem ibuprofen meteen als je een klein beetje pijn en kramp voelt. De kans dat het erger wordt is groot en zo voorkom je dat je 15 – 30 minuten moet wachten tot het werkt als je al heel veel pijn hebt.

5. Maak gebruik van een menstruatie of ovulatie app om bij te houden wanneer je ongesteld moet worden. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en heb je altijd de juiste spullen in huis.

Wil je de laatste 5 tips ook horen? Ze zijn zeker de moeite waard! Bekijk dan deze video. De eerste 5 tips zijn afkomstig uit minuut 0 tot en met 03:10. Wil je een uitgebreide uitleg van de eerste tips kijk dan de hele video. Wil je alleen de laatste 5 tips zien, skip dan naar minuut 03:10.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Elsje -

veel goede tips zie ik, ik heb alleen een vraag over die abonnementsdiensten voor tampons. Ik kwam laatst op http://www.lajenta.nl en zij bezorgen elke maand dan een zelf samengesteld pakket. Hebben jullie hier al ervaring mee of een soortgelijke dienst?

Reageer ook