fb
Damespraatjes Damespraatjes

Charlotte speelt roddels door naar juicekanalen: “Niemand weet dat ik dit doe”

juicekanalen

Waar ik vroeger zo nu en dan een roddelblaadje kocht of naar een entertainmentprogramma keek, volg ik tegenwoordig alleen nog maar juicekanalen. Heerlijk vind ik het om via Yvonne Coldewijer of Juicechannel de laatste achterklap tot mij te nemen. Als ik het lees weet ik dat niet altijd alles op journalistieke wijze is uitgezocht, maar ach; dat was bij die blaadjes van vroeger natuurlijk ook niet het geval. Zo nu en dan een beetje juicen kan heerlijk zijn en dat is niks om je voor te schamen. Maar hoe komen al die juicekanalen nou aan hun roddels? Wij spraken Charlotte, die regelmatig nieuwtjes rondom bekende Nederlanders naar deze kanalen doorspeelt. 

Nooit over geschreven

“Amsterdam is een kleine wereld. Heb je dan ook nog wat contacten onder de BN’ers die hier wonen? Al snel hoor je dan meer dan je lief is”, vertelt de 27-jarige Charlotte. “Heerlijk vond ik het natuurlijk om al die roddels te horen, maar het viel mij op dat bijna niks in de bladen terug te lezen was. Je moest eens weten over hoeveel affaires, verslavingen en andere nare dingen nooit is geschreven door de ouderwetse roddelpers.”

Juicekanalen delen het wel

Het verbaast Charlotte dan ook niet dat er op een dag juicekanalen zijn die wél een stuk meer delen. “Dat hing natuurlijk in de lucht… Waarom de mainstream-media deze nieuwtjes nooit hebben gedeeld weet ik niet, maar ik begrijp heel goed dat de juicekanalen hier wél mee aan de haal gaan. Er is een markt voor en daar zijn zij slim ingesprongen.”

Via via

Over welke bekende Nederlanders Charlotte allemaal nieuws deelt met diverse juicekanalen wil ze niet vertellen. “Ik wil natuurlijk niet dat mensen op deze manier kunnen ontdekken wie ik ben. De nieuwtjes die ik deel gaan echter altijd over mensen die ik persoonlijk of via via ken. Van alle ‘roddels’ die ik met juicekanalen heb gedeeld, is er nog nooit iets niet waar geweest.”

Zwangerschap

Niet alle juice die Charlotte deelt wordt ook overgenomen door de kanalen. “Zo deelde ik eens een video waarop te zien is hoe een bekende Nederlander drugs gebruikt. Deze heb ik nog nergens teruggezien. Ook een zwangerschap van een bekende dame waar ik al vroeg van wist, is door de kanalen niet gedeeld. Ergens begrijp ik dat ze dit niet delen, het zijn toch hele persoonlijke dingen.”

Schijnheilig

De reden waarom Charlotte deze roddels met juicekanalen deelt, is omdat ze het schijnheilige gedrag van bekender Nederlanders meer dan zat is. “Op tv, YouTube en social media doen ze alsof ze het braafste jongetje of meisje van de klas zijn. In werkelijkheid valt dit vaak vies tegen. Ik hoop dat Nederland inziet dat bekende Nederlanders ook maar gewoon mensen zijn en dat we ze niet belangrijker moeten maken dan ze zijn. Vooral niet als het drugsverslaafde, liegende, vreemdgangers zijn.”

In Charlotte haar omgeving weet niemand dat ze dit doet. “Het heeft ergens natuurlijk iets heel triests. Daarnaast weet ik zeker dat ik er vrienden en vriendinnen door zal verliezen. Het is toch een soort verraad.”

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

Foto door George Milton via Pexels

Lotte: “Met een deodorantdop in mijn vagina meldde ik me op de eerste hulp”

seksspeeltjes-deodorantdop-vagina-eerste-hulp

Seksspeeltjes zijn een fijn hulpmiddel tijdens soloseks of ter aanvulling van een lekkere vrijpartij met je partner. Bij gebrek aan veilig speelgoed, stoppen sommigen uiteenlopende voorwerpen in lichaamsholtes die er vervolgens niet meer uitkomen. Lotte (41) kan daarover meepraten. “Stond ik daar voor de balie aan een keurige assistente uit te leggen dat er ergens in mijn vagina een deodorantdop rondzwierf.” Lees verder 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Sanderien van Mul -

Grappig hoe je de ironie niet ziet dat je het als een soort ‘verraad’ beschouwt mbt je vrienden en vriendinnen, maar niet mbt de BN’ers. Zij zijn ook maar mensen en dat jij niet kan zien dat ze een perfect plaatje cultiveren, hun imago, naar de buitenwereld, is niet hun fout. Het is inderdaad heel triest. Het is niet aan jou om het moraliserende vingertje op te heffen en het kinderachtig goed te praten dat je het voor een ander doet, om de wereld te laten zien wie iemand werkelijk is. Zelden zo’n triest, sneu, hypocriet en zielig geval gezien als jij.

Reageer ook