Damespraatjes Damespraatjes

Lotte: “Met een deodorantdop in mijn vagina meldde ik me op de eerste hulp”

Seksspeeltjes zijn een fijn hulpmiddel tijdens soloseks of ter aanvulling van een lekkere vrijpartij met je partner. Bij gebrek aan veilig speelgoed, stoppen sommigen uiteenlopende voorwerpen in lichaamsholtes die er vervolgens niet meer uitkomen. Lotte (41) kan daarover meepraten. “Stond ik daar voor de balie aan een keurige assistente uit te leggen dat er ergens in mijn vagina een dop van een busje deo rondzwierf.”

Nog steeds krijgt ze het warm als ze eraan terugdenkt. “Je leest wel eens verhalen van vrouwen die van alles in hun vagina stoppen. Wijnflessen, achterkanten van haarborstels, komkommers en meer van dat soort voorwerpen. Ik kon me daar nooit iets bij voorstellen. Hoe verzin je het om een wortel of een courgette naar binnen te duwen?” Ondanks dat ze nooit had gedacht dat zij zoiets zou doen, gebeurde het Lotte toch: haar sekspartner bracht een bus deo in en toen hij die er uithaalde was de dop foetsie. “Dat zou ondenkbaar zijn in mijn vorige relatie, maar met Mark de man met wie ik een latrelatie heb, gebeurde het.”

Sekswinkel

Met Mark is het sowieso anders. Zo maakte Lotte bijvoorbeeld nooit gebruik van vibratoren en dildo’s tot ze Mark tegenkwam. Hij nam haar mee naar een sekswinkel en er ging een wereld voor haar open. “Ik werd er opgewonden van en voelde me als een kind in de snoepwinkel. Mark liet me van alles uitzoeken en ik koos voor een vibrator, eitjes die je vaginaal kunt inbrengen en anaalkralen. Samen met Mark experimenteer ik en dat vinden we allebei heerlijk.”

Waar is de dop?

Ze hebben veilige seks, houden elkaar goed in de gaten als ze vrijen, weten waarmee ze bezig zijn en doen niks tegen de zin in van een ander. Maar waarom ging het dan toch mis? “Mijn seksattributen bewaar ik in een zwart koffertje. Overzichtelijk bij elkaar. Mark belde me of ik naar hem toekwam en in de haast vergat ik mijn koffertje. Hij verzekerde dat het geen probleem was, hij zou wel wat verzinnen.” Mark brengt een deodorantbusje in dat gaat prima totdat hij het er na een tijdje uithaalt… zonder dop. “Ik zag aan zijn gezicht dat er iets niet goed was gegaan. Hij liet het busje zonder dop zien. Ik raakte volledig in paniek. Mark probeerde de dop eruit te halen maar dat ging niet. Er zat niets anders op dan naar de eerste hulp te rijden. Ik voelde me zo ontzettend stom.”

Snel verlost

Het moment dat ze de receptioniste vertelt wat er aan de hand is, vergeet ze haar leven niet meer. “Zo gênant om een vrouw die misschien wel vijftien jaar jonger is dan ik, te vertellen wat het probleem is. Echt, ik krijg het nog bloedheet als ik er aan terug denk. Ik was zo blij dat Mark bij me was.” De arts die haar verlost van de plastic dop, is vakkundig en discreet. Hij vertelt haar dat het regelmatig voorkomt dat er iets in een vagina of anus verdwijnt en dat hij daarvan niet opkijkt. “Zijn woorden stelden me gerust en hielpen me ontspannen. Met een tangetje had hij de dop er snel uit. Wat ik achteraf heel geestig vond is dat hij vroeg of ik de dop nog wilde hebben. Nee dus.”

Sinds dit akkefietje gebruikt Lotte alleen nog maar seksspeeltjes die daarvoor zijn bedoeld. “Mark en ik hebben ons lesje wel geleerd en maken er regelmatig grapjes over maar weten allebei: dit gebeurt nooit meer.”

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 


1 reactie

Joris -

Ja, nee, logisch dat de leeftijd van de receptioniste het verhaal gênanter maakt. Als het iemand van haar eigen leeftijd was, was het verder heel gewoon. Oh wacht…

Reageer ook