Damespraatjes Damespraatjes

Seks in de sauna? Zo laat je jouw fantasie werkelijkheid worden!

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar er zijn genoeg mensen die dagelijks gebruik maken van sauna’s. Maar hoe zit het eigenlijk met sekssauna’s? Er zijn een hoop fora te vinden waarin vrouwen en mannen hun ervaring in sekssauna’s delen. Het blijft voor sommige mensen taboe en vaak durven zij er niet over te praten. De mogelijkheden om seks te hebben in een sauna zijn er genoeg. Als je wat rond kijkt op het internet worden jouw stoutste dromen over sauna’s, misschien wel werkelijkheid!

Lees ook: Seks experts beantwoorden de vragen die jij niet durft te stellen.

Heet, heter, heetst

Seks in de sauna is misschien wel iets wat je nog nooit hebt meegemaakt. Het warme gevoel, je lichaam die zweetdruppels loslaat en je libido gaat ineens flink omhoog. Er zijn talloze mensen die het erg graag willen proberen. En er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen.

  1. Vraag het aan je vrienden waar je een vertrouwde band mee hebt. Met deze vrienden moet je natuurlijk wel een zeer goede en vertrouwde band hebben. Schaamte mag geen rol spelen. Vergis je niet in het aantal mensen dat regelmatig sekssauna’s bezoekt.
  2. Doe wat research op het internet. Internet is de zoekmachine voor al je vragen. Ga actief op zoek en probeer fora te lezen in plaats van de standaardwebsites over sauna’s. In fora zijn mensen heel anoniem en staan ze er meer voor open om een ander te helpen.

Damespraatjes geeft een aantal tips bij het zoeken naar een sekssauna. 

Je hebt een saunaclub voor swingers. Hier kun je, ook als je geen swinger bent, terecht voor een zeer hete avond.

2 Kijk in je eigen omgeving voor privé sauna’s.Hier heb je de mogelijkheid om de sauna af te huren. Op deze manier weet je zeker dat je niet gestoord zult worden.

Shana Esajas is moeder en studeert communicatie en media aan de Hogeschool Inholland. Haar achtergrond zit in het onderwijs, maar de passie om in de media en de redactiewereld te werken konden niet ongehoord blijven. Sinds kort werkt ze als stagiaire bij Damespraatjes. Shana is in 1991 geboren in Amsterdam en is moeder van één zoon. Samen met haar partner vindt ze het leuk om filosofische discussies te voeren en zich te verdiepen in het digitale tijdperk dat ons te wachten staat. In 2017 wilt ze met haar gezin een lange reis maken naar Aruba en de omringende eilanden. Haar hobby’s zijn lezen, schrijven, genieten van het moederschap en gezellig met haar vriendinnen ladiesnight vieren. Haar favoriete series zijn Game of Thrones en The Get Down. In de toekomst wilt zij graag blijven schrijven, veel reizen en genieten van het leven als moeder.


Reageer ook