fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo was je je panty’s zonder dat er ladders in komen

Bijna iedere dag draag ik jurkjes naar mijn werk, het liefst met panty’s eronder. Alhoewel mijn panty’s helemaal niet zo duur zijn, gaan ze toch redelijk lang mee en kan ik ze meerdere keren dragen. Soms wel weken. Maar dat betekent ook dat ze moeten worden gewassen.

1. Was ze op de hand. Dit is natuurlijk de meest veilige manier. Je kunt er een gewoon wasmiddel voor gebruiken, maar veel vrouwen gebruiken een paar druppeltjes shampoo. Helemaal handig als je ergens onverwacht een nachtje blijft slapen, want iedereen heeft wel een paar druppels shampoo in huis, en de volgende ochtend kun jij weer fris op stap.

2. Gebruik wasverzachter. Je panty’s gaan niet alleen lekkerder ruiken, maar je panty’s zullen er ook veel minder statisch door zijn.

3. Wassen in de wasmachine. Dat kan zeker, maar zorg ervoor dat je je panty’s dan in een waszakje doet. Let op dat je ze niet met je bh’s in het waszakje doet, want de haakjes van je bh kunnen ladders in je panty veroorzaken.

Nog een paar tips om langer met je panty’s te doen

Ik vind het altijd een cadeautje als ik mijn panty meerdere dagen kan dragen. En als ze de wasmachine ook hebben overleefd dan is het zo jammer dat je er meteen bij het aantrekken toch een ladder in trekt. Daarom nog een paar tips.

  • Koop je panty’s niet te klein. Je panty zit dan super strak en is kwetsbaar voor ladders
  • Check je teennagels voordat je je panty aantrekt.
  • Versterk de naden, zeker als je wat goedkopere panty’s hebt. Dat kan bijvoorbeeld ook door sokjes over je panty te doen.
  • Leg je panty in de vriezer. Natuurlijk ontdooien als je ‘m weer aantrekt. Er zijn mensen die zeggen dat je panty dan echt langer meegaat. We hebben dit zelf niet getest. Jij wel? Laat ons dan weten of het echt heeft geholpen.

Draag jij ook zo graag panty’s? En was jij ze of gooi jij ze weg na gebruik? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel of op Facebook. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook