fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo kun je thuis een zelfbruiner maken!

Als ik vroeger wel eens stiekem slokjes van mijn moeders koffie nam en zij mij daarbij betrapte dan kreeg ik steevast de waarschuwing naar mijn hoofd: “Pas op! Van te veel koffie drinken krijg je een bruine buik!”

Natuurlijk geloof je zo’n opmerking als je 3 jaar bent en nog volop in het magische denken zit, want ook kabouters en Sinterklaas bestaan. Nu lazen we op Metronieuws dat beautyblogger VelaBeauty daadwerkelijk een bruine buik van koffie krijgt. Zij drinkt de koffie echter niet, maar smeert het op haar buik. Is dit ook een sprookje of is dit echt?

Lees ook: 10 voordelen van het drinken van instant koffie

Volgens VelaBeauty hoef je voor een mooie gebruinde huid niet aan de slag te gaan met dure zelfbruiners, maar volstaat een pakje goedkope oploskoffie. Op haar Instagramaccount laat ze een filmpje zien waarin ze haar eigen zelfbruiner maakt en hoe ze het op de huid aanbrengt. Als ze haar bikinihesje iets naar beneden trekt zie je ook dat ze echt een mooie huidskleur heeft.

We hebben dit zelf niet getest. En we weten niet in hoeverre het kwaad kan als je instant koffie op je huid smeert, maar we vonden het wel leuk om dit met jullie te delen.

Gaan jullie het zelf proberen? Als je dat gaat doen, dan zouden we het zeker graag horen of het heeft gewerkt. Dank je wel alvast voor het delen.

Reageer ook