fb
Damespraatjes Damespraatjes

10 voordelen van het drinken van instant coffee

Koffie: het is letterlijk het eerste wat ik nodig heb als ik wakker word. En dan bij voorkeur een mega kop waar ik minstens 20 minuten voor nodig heb om hem leeg te krijgen. Meestal zet ik koffie met mijn koffiezetapparaat, maar als ik wat minder tijd heb, grijp ik naar instant coffee. Waterkoker aan, koffie in een kop, water erbij, roeren en drinken maar. Het scheelt me heel wat kostbare tijd en het is nog lekker ook!

En die tijd is niet de enige reden waarom je altijd instant coffee in huis moet hebben. Hier 10 voordelen van het drinken van instant coffee:

1. Je hebt geen duur koffiezetapparaat nodig om toch te genieten van lekkere koffie.

2. Er zijn heel veel smaken waarmee je makkelijk kunt variëren.

3. Het is heel handig om mee te nemen op vakantie, zo kan je altijd en overal jouw favoriete koffie drinken.

4. Het enige wat je nodig hebt is heet water en een kopje om het in te bereiden.

5. Een kop instant coffee is heel snel gezet.

Instant coffee

6. Geen melkschuimer in huis maar wel zin in een latte of cappuccino? Met instant coffee creëer je een heerlijke melkschuimlaag.

7. Instant coffee is heerlijk door desserts, zoals tiramisu of coffee cupcakes.

8. Drink je zelf nooit koffie? Leg lekker wat instant coffee in een kast, als je dan gasten hebt kan je ze makkelijk een lekker kopje aanbieden.

9. Het is makkelijk op werk, zo kan je lekker achter je bureau bijven zitten en hoef je niet steeds op en neer naar de koffieautomaat.

10. Last but not least: het is gewoon lekkere koffie!

Welke instant coffee is lekker?

Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar ik vind die van Douwe Egberts erg lekker. Hij heeft een volle schuimlaag en dat vind ik toch wel erg belangrijk aan een kop koffie. Het merk heeft 3 varianten: Cappuccino, Latte Machiato of Latte Caramel. Allemaal erg lekker en subtiel van smaak. Wil je hem iets krachtiger drinken? Gooi er dan gewoon wat minder heet water bij, maar dat is natuurlijk naar jouw persoonlijke smaak.

Welke instant coffee lijkt jou het lekkerst?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook