fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zitten is net zo slecht als roken

Zojuist is de tiende editie van de Nationale Traploopweek van 11 tot en met 15 april van start gegaan. Opgeroepen wordt om je collega’s te verleiden om in beweging te komen. Want bewegen is gezond en goed voor iedereen. Damespraatjes ondersteunt deze actie van harte!

Verhoogde kans op Diabetes type 2

De Traploopweek stimuleert werknemers om de trap te nemen, want zitten is even slecht voor je gezondheid als roken. Veel zitten verhoogt ook de kans op diabetes type 2. Alle beetjes extra beweging helpen, zoals traplopen, staand overleggen en een lunchwandeling maken. De traploopweek is een initiatief van het Diabetesfonds.

Het Diabetesfonds zou graag foto’s willen ontvangen van leuke initiatieven, actieve collega’s, geslaagde kick-offs of andere mooie beelden van hoe jouw bedrijf de Traploopweek tot een succes maakt. Stuur je leukste foto’s in via twitter @diabetesfonds met de #traploopweek of stuur een mail naar [email protected]. De winnaar van deze actie ontvangt van Prorest Catering een geheel verzorgd ontbijt op kantoor voor tien personen.

Lees ook:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook