fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar gesigneerd exemplaar van het boek van Gordon

Een grote mond en een klein hart. Dat is het eerste wat in me opkomt als ik aan Gordon denk. Hilarisch en regelmatig een tikje over de rand, maar door de manier waarop hij zich met Gerard Joling inzette voor de ouderen in Nederland heeft hij mijn hart geraakt. Dat hij al bijna zijn hele leven strijdt tegen overgewicht, soms met succes en ook vaak weer terugvallend in oude ‘slechte’ gewoontes en eetpatronen, wist ik al. Maar dat hij sinds zijn 35ste diabetespatiënt is wist ik nog niet. Dit is wel de aanleiding voor zijn boek Ik ben niet van suiker geweest. Damespraatjes mag een door Gordon gesigneerd exemplaar weggegeven. Kijk onderaan dit artikel hoe je kunt winnen.

Ik ben niet van suiker

Het is een vlot en informatief geschreven receptenboek waarin Gordon aan de hand van zelfbedachte recepten uitlegt wat je kunt doen om suikerbommen te omzeilen. ‘Veel mensen worstelen hun leven lang al met hun gewicht. Minder eten, meer bewegen. Daar kun je het mee doen. Natuurlijk is dat waar, maar over suiker als grote boosdoener wordt meestal niet gesproken. Onze bewerkte voeding van tegenwoordig bevat gewoon heel veel suiker. In de supermarkt zetten die stiekeme suikers je vaak op een dwaalspoor. Slik niet alles voor zoete koek, veranderen kun je zelf” aldus Gordon.

In Blushing in Blaricum hebben veel mensen al kennis kunnen maken met de recepten van Gordon. Karin was een tijdje geleden in Blushing en beleefde een memorabele middag.

Ik ben niet van suiker-cover

Het boek van Gordon bevat recepten, ideeën, tips and tricks voor een stabiel en gezond leef- en eetpatroon. Zonder suikerzoete misleiding, weggestopt in een product. Gezonde gerechten dus, simpel en lekker, voor jezelf, voor familie en vrienden. Zonder te veel poespas, gewoon puur en bewust eten. Gooi vooroordelen overboord, durf het aan en start een leven met gezondheid in balans. 

Bestel dit boek via Bol.com of bij de uitgever via www.splintmedia.nl 

Win een gesigneerd exemplaar

Speciaal voor Damespraatjes signeert Gordon een exemplaar van Ik ben niet van suiker.

De winnaar is: Petra Verlouw.

Petra, van harte gefeliciteerd met het boek. We nemen contact met je op voor je adres.

Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel willen lezen en gebruiken (wat we je zeker kunnen aanraden!). Bestel dit boek dan via Bol.com of direct bij de uitgever via www.splintmedia.nl 

Kijk hier voor onze andere winacties.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

74 reacties

neeltje -

ik ben wel benieuwd naar de “echte” Gordon !

Barbara Beun -

Dit is echt een boek voor mij, ik ben gek op zoet en wil graag net als Gordon afvallen en toch lekker eten, ik kan zijn ideeën en tips wel gebruiken

Jeanette Veldman -

Altijd al fan van Gordon geweest en nu heel veel respect Hoe hij zijn leven leidt. Heel graag zou ik willen proberen om minder suiker te gaan eten.

Corine N -

Vorige week is er zwangerschapsdiabetes geconstateerd bij mij dus ik kan wel wat leuke en goeie recepten gebruiken om toch de komende maanden ( en feestdagen) door te komen!

Linda -

Toen ik hoorde van dit boek, was ik meteen nieuwsgierig. Ook ik worstel al jaren met mijn gewicht en gezondheid, en wil veel kilo’s afvallen. Gelukkig ben ik er al een aantal kwijt, maar nu blijf ik op mijn huidige gewicht hangen. Daarom vind ik het tijd om weer een nieuwe stap te zetten in mijn nieuwe leefstijl en dat betekent dat ik af wil kicken van suikers. Ik ben daarom dan ook heel benieuwd naar alle recepten en tips in dit boek.

Karin -

Ik ben nieuwsgierig naar alles……naar Gordon, de persoon, naar zijn eetgewoontes…….zou ik dat ook kunnen?

Saskia van de Laar -

Met de decembermaand (lees: snoep- en snaaimaand) in aantocht kan dit boek een goede start zijn op weg naar een iets gelukkiger nieuwjaar omdat er dan in januari gewoon wat minder kilo’s af hoeven

Ellen vd Ster -

omdat ik eigenlijk veel te veel suiker eet en graag er achter wil komen waar nu al die verborgen suikers in zitten

Ineke -

Ah, dit boek zal zeker bij mijn zusje in de smaak vallen !

Riet Soree -

Omdat ik de verborgen suikers niet mag hebben,maar toch graag lekker eet met mijn gezin

Irini -

Ik zou dit boek heel graag winnen. Ook al eet ik geen bijzondere dingen, ik blijf maar aankomen. Ik ben nu aan het zoeken waar het probleem zit… ik zou dit boek heel graag winnen, ik denk echt dat het me zou helpen

Janine -

Ik ben gewoon heel erg benieuwd en zou zelf graag minder suiker gaan eten en daarvoor zijn tips heel erg welkom!

Sandy -

Heel nieuwsgierig naar dit boek. Suiker is een sluipmoordenaar….
Ben heel benieuwd wat voor lekkers er te maken is zonder troep en met verse en eerlijke producten

Petra Verlouw -

Hallo,

Toeval bestaat niet? Twee weken geleden werd ik opgenomen in het ziekenhuis, gelukkig niets ernstigs maar het heeft me wel aan het denken gezet voor wat betreft mijn gezondheid. Ik kamp al jaren met overgewicht en ik ben verslaafd aan suikers, ook de verborgen. Daar ben ik sinds de ziekenhuisopname dus mee gestopt. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten alleen het ontbreekt mij soms aan inspiratie, dus dit boek zou geweldig zijn om mij te helpen in mijn strijd tegen de suiker.

Met vriendelijke groet,

Petra

Brenda -

Toevallig zag ik je boek vandaag in de winkel liggen en heb het ingekeken. Precies iets voor mij….ik ben nu met een heel eentonig dieet bezig, maar deze gerechten zien er heerlijk uit! Ik zou ze graag gaan uitproberen!

Annet Koster -

Ik wil dolgraag het boek van Gordon winnen daar hij net als ik een soort eeuwige strijd tegen de overtollige kilo’s voerde en hij nu zijn ei van Columbus heeft geschreven!

Mel -

Super Leuk Boek
Ik doe mee….

mindersuikergoedidee -

Lijkt me goed idee om minder suiker te gaan gebruiken, ongemerkt krijg je meer binnen dan je wilt, dus tips zijn bij mij van harte welkom.

Mientje -

Ik wil 50 kilo afvallen. Dit boek zou een geweldige steun op deze weg zijn!

lynn -

Als het boek met niet zo’n humor geschreven is als Gordon op tv altijd heeft is afvallen nog nooit zo leuk geweest

anica aarts -

ik kan hier wel een bericht gaan typpe over welke dieeten ik allemaal heb gevolgd.. maar als 1 van die dieeten had gewerkt had ik nu niet dit bericht getypt om kans te maken op dit boek
dus is gordon de persoon die me van de kilos af helpt

hellen -

Ik ben zeker ook niet van suiker, minder suiker is altijd beter en ik denk dat dit ook wel met veel humor kan gedaan worden, tenminste dat verwacht ik wel van dit boek. Ik loot graag mee !

Diny Frijters -

Ik wil graag gaan minderen met suiker maar vind het nog wel lastig waar je nu precies op moet letten. Hopelijk kan dit boek me helpen!

Jetske -

Ik eet dagelijks zoveel zoetigheid dat ik verbaasd ben dat er nog geen suikerziekte is vastgesteld. Ben vaak moe, kom nergens toe en geen zin om dingen te ondernemen. Die verdomde (verborgen) suikers zijn ook zo lekker en verslavend. Hopelijk gaat met Gordons boek de knop wél om. Meer energie krijgen is prio 1 en afvallen zou een leuke bijkomstigheid zijn. Gesigneerd door the man himself is een extra motivatie!

macey nooyen -

zeer benieuwd naar dit boek wat gordon ons kan bijleren

geebelen alice -

Lijkt een geschikt boek voor mij

Gé Geurtsen -

Benieuwd wat er zoals in staat

SophiaG -

Ik ben heel benieuwd naar dit boek van Gordon. Ik heb enorm genoten van De Liefde, gids voor het gebroken hart. Ik zou dit boek zeker aan mijn collectie willen toevoegen.

Katinka -

Samen met mijn gezin proberen we ook de strijd aan te gaan tegen suiker. Zeker omdat een van mijn drie kinderen er heftig op regaeerd. Zijn lichaam probeert geraffinneerde suiker er letterlijk uit te zweten.

Marcel Bak -

Zeer benieuwd welke recepten een zanger kan schrijven

Anneliese de Waal -

Lijk me een erg leuk boek, zou het graag willen lezen !!!, ben erg benieuwd 🙂

Barbara -

Super leuk te koken aan de hand van Gordon’s boek:
zijn suikerarme recepten gaan er bij ons in als zoete koek!
Zijn mooie muzikale nummers vallen ook al in de smaak,
als achtergrond muziek als in zijn gerechten maak!
Zo is maar weinig suiker eten helemaal geen straf,
en vliegen dankzij Gordon al die vele extra kilo’s er hier zo in no time af!

Sandra -

ik vind Gordon 10x niks maar dit boek heeft hij goed gemaakt 😉 ben heel benieuwd naar zijn recepten

Sanne -

Omdat ik al een tijdje bezig ben met een no sugar dieet, maar het wil niet echt lukken. Het is vrij lastig omdat overal suiker in zit!

Anita te Gussinklo -

Geonde gerechten zonder poespas, daar houd ik van.

Tamara TS -

Er mag bij mij ook wel weer iets af. Ik jojo steeds op en neer en heb nog steeds niet de juiste oplossing gevonden. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit boek.

Iris -

Ik heb een chronische darmziekte en heb recent te horen gekregen dat ik suiker zoveel mogelijk moet minderen of vermijden omdat suiker de schimmels in de darmen voedt. Dus dit boek zou me enorm helpen bij mijn aangepaste eetpatroon.

wil -

Heb een nichtje doe diabetes is en die wil ik graag verrassen met dit boek.

Judith -

Ik heb het geluk dat ik zo goed als alles kan eten zonder de extra grammetjes, maar dat betekent dat ik soms ook wel erg veel suiker binnen krijg en met een klein zoontje kan ik wel het goede voorbeeld gaan geven van minder suiker.

Tita -

Ik weet dat ik naar verhouding te veel suiker binnenkrijg (chocolaatjes…. nutella…… :-)), nog afgezien van alle producten waar suiker ongezien in zit. Ben nieuwsgierig welke tips Gordon heeft om minder suiker te eten..

Miss Happinez -

Dit boek zou ik heel graag aan mijn moeder willen geven! Ze probeert af te vallen en vindt dat heel moeilijk. Misschien dat dit boek haar kan helpen. Helemaal leuk dat het ook gesigneerd is 🙂

Anna Wienen -

Ik ben altijd benieuwd naar boeken met gezonde tips en recepten…

Larissa -

Zou een geweldige verassing voor de feestdagen zijn voor mijn moeder! Onze passie is koken en bakken, maar helaas heeft ze al heel wat jaren suikerziekte. Ook ik moet daar voor uitkijken omdat meerdere mensen het hebben in mijn familie. Het zou geweldig zijn om meer recepten te kunnen maken en geïnspireerd te raken… minder suiker! Mooier leven!

Maria Maas -

Zelfbedachte recepten? Ik zie Gordon helemaal niet in de keuken staan. Laat staan dat ie zelf ingrediënten bij elkaar tovert om tot iets lekkers te komen… Proof me wrong!!!

Petra L. -

Dat ik nog eens wat van Gordon zou leren 😉 Geweldige man! Ik ben verslaafd aan suiker. Daar wil ik graag van af door alternatieven te vinden.

Myrthe -

Gordon is leuk! Wat een heerlijke man, haast om op te eten. In zijn boek lees ik graag of dat verstandig is ;-).

tine -

Ik wil die onbekende suikers vinden in de producten die on onbewust dikker maken en natuurlijk heerlijke nieuwe gerechten leren kennen met minder suikers

esther hayema -

omdat ons zoontje geen suiker mag en hij zo veel wil eten

Nina Mol -

Ik sta op een koolhydraatarm dieet! Hoop op nieuwe lekkere recepten!

Jan -

Ben benieuwd wat ik van Gordon kan leren.

Vera -

Ik ben best wel gek op suiker, maar ik zou graag willen leren koken zonder suiker, masr nog steeds lekker willen eten. Dit boek lijkt me daar erg geschikt voor.

Cobi -

Ik strijd inmiddels een aantal jaar tegen suiker en het gaat nu de goede kant op. Ik hoop dat dit boek me nog meer kan helpen

Anita H. -

Gezondheidsfreak, dol op eten en dol op kookboeken. Dit lijkt me een mooie aanvulling op mijn kookboekencollectie. Ik ben ook wel heel benieuwd moet ik zeggen. Gordon en recepten uitwerken?!

Corry Bezemer-de Groot -

Zelf heb ik ook diabetes (2) sedert 5 jaar. Door leefstijl wijziging (wandelen en anders eten) is de medicatie al verminderd. Dit boek zal mij zeker kunnen helpen om helemaal afscheid te nemen van de medicatie. Hartelijke groet, Corry Bezemer

Monique Zwinselman -

ik ben een echte suiker freak. Soms (regelmatig) van die vreetbuien. Misschien zou dit boek mij kunnen leiden om drastisch te minderen. De wil is er wel, maar mijn vraag naar suiker is nu nog sterker, en ik wil deze graag heel graag overwinnen.

Elles smit -

Schijnen lekkere recepten in te staan nou dat wil ik wel testen dan

BiancA -

Ik wil het boek graag winnen omdat ik nu nog wel vaan suiker ben een redbull verslaving lekkere likeurtjes het kan mij niet zoet genoeg . ik ben benieuwd wat gordon
te vertellen heeft

BiancA -

Ik wil het boek graag winnen omdat ik nu nog wel vaan suiker ben een redbull verslaving lekkere likeurtjes het kan mij niet zoet genoeg . ik ben benieuwd wat gorden te vertellen heeft

Gerrianne Vittorioso -

Gordon is leuk, boeken zijn leuk, een boek van Gordon is dubbel leuk. Gesigneerd nog beter! Ik zou supergraag een exemplaar willen winnen 🙂

Nina -

Omdat ik ook probeer om minder suiker te eten en recepten daarbij altijd welkom zijn!

rita de leeuw -

Ik lig altijd helemaal in een deuk om Gordon, misschien zijn zijn recepten ook humoristisch???
overigens ben ik ook diabeet en hoor en toch geniet ik van eten!

Arlinda plaisier -

Ik zou dit boek heeel graag willen winnen omdat ik 6 weken geleden een gbp (maagverkleining) heb gehad en dit boek en heel goed hulpmiddel zal zijn, en ik vind GORDON Fantastisch ????????????????

Miriam -

Ben gewoon benieuwd naar ZIJN boek.

Cora Meijer -

Ben fan van Gordon en heb zelf ook diabetes. Denk dat ik veel informatie uit dit boek zou kunnen gebruiken.

Anne-Mieke van Strien -

Jaaaaaaaaaaa dat boek zou ik heel graag willen winnen. Ik heb ooit een handtekening van Gordon gekregen en die is diezelfde avond van mij gestolen

Tamara -

een super kerstcadeau die een groot fan is van Gordon (al sinds “Kon ik maar even bij je zijn!”) Na het kerstdiner kan ze dan goed het nieuwe jaar, slank beginnen!

Lies -

Ik maak graag kans omdat ik denk mijn schoonmoeder hier denk ik een enorm plezier mee zou doen!!

Nelly -

Gordon en gezonde recepten, ik ben heel benieuwd naar dit boek

Emmy -

Ik hoop op ideeën, tips and tricks voor een stabiel en gezond leef- en eetpatroon.

Inge -

Met dit gezonde kookboek
hoef ik niet meer naar lekkere en suikervrije gerechten op zoek.
Dan kan ik lekker en gezond bakken
en genieten zonder ‘suiker-ongemakken’.

Karin van der Plas -

Erg nieuwsgierig naar dit boek van Gordon, wil ook heel graag minderen met suiker, niet omdat ik nu zo’n zoetekauw ben, maar minderen is beter!

van erum maria louisa -

minder suiker is een goede start ik doe graag mee voor het boek van Gordon

Esther Potters -

waarom? Ik ben een zoetekauw en moet er echt op letten dat ik niet teveel suiker eet!

Esther Potters -

Ik wil graag kans maken op dit boek van Gordon!

Reageer ook