fb

Zes opmerkelijke dingen die je niet wist over vreemdgaan

Jaren geleden moest ik echt wennen aan het fenomeen datingsite, terwijl dit nu niet meer weg te denken is uit onze maatschappij en het heel veel mensen gelukkig heeft gemaakt. Heel anders is dat voor mij nog voor datingsites die inspelen op ontrouw. Niet dat het verboden zou moeten worden, maar het actief promoten van vreemdgaan is voor mij een brug te ver.

Toch lijken deze sites wel in een behoefte te voorzien en echt niet alleen in de behoeftes van mannen. Victoria Milan is zo’n beetje de bekendste site voor vreemdgaan en zij voeren regelmatig onderzoekjes uit, die ik dan weer wel leuk vind. Hier een aantal opmerkelijke weetjes die uit hun onderzoeken naar voren zijn gekomen.

1. Zomer hoogseizoen voor vreemdgaan

De zomer is uitgeroepen tot het hoogseizoen voor online vreemdgaan met duidelijke bewijzen dat het liefdesleven van vreemdgangers dan net als het weer opwarmt. 

2. Vreemdgangers zijn dol op Jazz muziek

Is het mogelijk om een ontrouw iemand te identificeren door hun muzieksmaak? Een recent onderzoek heeft aangetoond dat de meeste vreemdgangers fan zijn van Jazz muziek en wanneer zij hier naar luisteren, laten zij hun fantasie de vrije loop.

3. Leeftijd van minnaar

Een nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat vreemdgaande vrouwen onder de 45 jaar op zoek zijn naar een minnaar die ouder is dan zij, terwijl vrouwen van 45 jaar en ouder de voorkeur geven aan een minnaar van maximaal tien jaar jonger.

4. Met wie gaan mannen het liefst vreemd?

76% van de vreemdgaande Nederlandse mannen geeft toe een actieve en fantasierijke verbeelding te hebben als het gaat om seksuele experimenten en ze vertelden ons met wie ze deze fantasieën zouden willen uitleven. Met de beste vriendin van de partner en de lerares van je kind of een collega scoren het hoogst.

5. Met welke beroemde getrouwde man gaan vrouwen het liefst vreemd?

De resultaten toonden ook dat meer dan 7 van alle 10 vreemdgaande Nederlandse vrouwen de voorkeur geeft aan een verhouding met een getrouwde man, waarbij de vorig jaar getrouwde George Clooney de voorkeur krijgt.  Nederlandse vrouwen zijn verder belust op de mannen van Amber Heard en Angelina Jolie. Johnny Depp en Brad Pitt scoorden een tweede en derde plek als meest begeerd, na Clooney, met respectievelijk 18% en 14% van de stemmen.

6. Mobieltje checken tijdens ruzie leidt tot vreemdgaan

De meerderheid van de vrouwen (68%) gelooft dat ze op de tweede plaats komt bij hun partner, na diens internetgebruik. De meeste mannen hebben juist helemaal niet het gevoel dat de technologie hun relaties negatief beïnvloedt. Allen zijn het er echter over eens dat er bepaalde momenten zijn waarop een naar zijn telefoon glurende partner tot overspel zou kunnen aanzetten.

Vrouwen beweren dat ze naar een andere minnaar op zoek zouden gaan als hun man zijn telefoon tijdens een ruzie checkt (33%), voor het slapen (19%) of tijdens een romantisch etentje (13%).

 

Reageer ook