fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de roman Dans met mij van Jojo Moyes zijn bekend

We hebben goed nieuws voor alle fans van Jojo Moyes. Er is zojuist weer een nieuwe roman van haar verschenen, Dans met mij! En wat nog leuker is is dat wij 3 exemplaren weg mogen geven van dit boek. Lees onderaan dit artikel hoe je mee kunt doen aan de winactie.

Dans met mij

In een vergeten hoekje van Londen leert de 14-jarige Sarah op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Hun leermeester is Sarahs opa Henri, die zelf heeft gestudeerd aan le Cadre noir, een van de meest prestigieuze rijscholen in Frankrijk. Hij hoopt dat het Sarah een kans in het leven zal geven. Maar het noodlot slaat toe en daardoor staat Sarah er weer alleen voor.

Lees ook: Ka krijgt multifocale lenzen

Advocate Natasha is gespecialiseerd in jeugdrecht en raakt vaak veel te nauw betrokken bij haar zaken. Ze leeft gescheiden van haar bijna ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z’n kop.

De Daily Mail zegt over dit boek dat het ‘een absolute tranentrekker is, die je glimlachend naar je zakdoek laat grijpen.’

Jojo Moyes

Jojo Moyes, auteur van de bestseller ‘Voor jou’ (verfilmd als ‘Me Before You’ met in de hoofdrollen Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games) schreef met ‘Dans met mij’ opnieuw een prachtige en ontroerende roman.  Ze studeerde journalistiek aan Bedford New College. Na een jaar als verslaggever te hebben gewerkt in Hongkong, ging ze terug naar Engeland, waar ze jarenlang werkte voor The Independent. Nu is ze full-time schrijfster. Van haar hand verschenen verschillende romans, die steeds lovend ontvangen werden door de pers. Met Verboden vruchten en De laatste liefdesbrief won ze de Romantic Novel of the Year Award.

Bestel hier het boek Dans met mij van Jojo Moyes

Winactie

 

Wat leuk dat er zo veel mensen hebben meegedaan aan de winactie. De volgende personen hebben gewonnen:

  • Kim
  • Martine J.
  • Marloes

Van harte gefeliciteerd winnaars! We zullen contact met jullie opnemen om jullie adres op te vragen.

Heb je nu niets gewonnen? Blijf ons dan zeker volgen, want we hebben regelmatig leuke winacties op Damespraatjes.

Foto van Jojo Moyes: Stine Heilmann

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

98 reacties

van erum maria ouisa -

ik ken haar nog niet maar wil graag Jojo Moyes leren kennen en lezen

Sonja Hubregtse -

Dans met mij…. de rest heb ik allemaal al gelezen en naar Dans met mij ben ik echt nieuwsgierig, dus maakt ’t gelijk het leukst..

Kim -

‘Voor jou’ van Jojo lijkt me een hilarisch boek zonder happy end. Heerlijk met dit herfstachtige weer en een stomende kop thee! (Ok, en wat chocolaatjes)
(Misschien ook nog een zielige jank cd op de achtergrond, dan is het plaatje compleet 🙂

anja -

ik heb nog noot een boek van haar gelezen maar zou dit boek graag eens lezen en al haar ander boeken denk ik ook

angela -

Een leven na jou. Een nieuw boek van deze schrijfster waar ik benieuwd naar ben! Een leven na jou, klinkt als een nieuw, maar zwaar begin. Interessant dus om te lezen hoe iemand verder gaat met zijn leven.

Ineke -

Portret van een vrouw krijgt geweldige recensies dus ik zou dit boek kiezen.

Sandria -

Wauwww! Wat een gave actie! Ik zou graag Portret Van Een Vrouw willen lezen omdat dit boek mij een beetje aan Haar Naam Was Sarah van Tatiana de Rosnay laat denken. Dit boek heeft een hele grote indruk achtergelaten en ik denk nog steeds vaker terug aan dit boek.
Misschien dat dit boek Haar Naam Was Sarah kan overtreffen…

Judith de Winter -

portret van een vrouw heb ik gelezen en vond ik erg mooi, de andere boeken heb ik niet gelezen. De cover van het boek Voor jou spreekt me echter het meeste aan.

Maaike Wegen -

portret van een vrouw, de voorkant en de titel spreken me aan

Nelly de Braal -

Ik heb nooit eerder een boek van Jojo Moyes gelezen. Door jullie actie ben ik erg geïnteresseerd en n.a.v recensies wil ik ze erg graag lezen.????
Doordat ik een dochter heb met een passie voor paarden en fanatiek is in dressuursport, ga ik voor het boek , Dans met mij! ????

Wendy -

Lijken me allemaal mooie meeslepende boeken. Het boek de laatste liefdesbrief heb ik net uit en vond het een prachtig boek. Dat was ook het eerste boek wat ik van Jojo moyes heb gelezen. Ik ben erg nieuwsgierig naar de rest vd boeken en zou er dan ook graag 1 willen winnen!

Roos -

Voor jou was een prachtig boek, dus een leven na jou moet denk ik ook een geweldig boek zijn!

Sabrina H -

”De laatste liefdesbrief” en ”vier plus één” lijken me het leukste vanwege de titel en de cover. De verhaallijnen kan ik er niet aan aflezen, maar de cover en titel maakt me al nieuwsgierig. ”Voor jou” ken ik al vanwege de film. die vond ik erg goed.

Manon -

Het boek Voor Jou. Het lijkt mij een prachtig boek.

elly van dongen -

portret van een vrouw, daar ben ik nieuwsgierig naar!

Wendy Perdok -

Ik heb ze alle 5 gelezen en ik vond ze alle 5 prachtig. Daarom zou ik ook heel graag Dans met mij willen winnen en lezen omdat dit boek vast ook heel goed moet zijn. Dat kan niet anders.

Nelly -

Ik ga voor “Voor Jou”, veel over gehoord.

Gerrianne -

Ik heb op De laatste Liefdesbrief na alle boeken van Jojo Moyes gelezen. Dat is dan ook het boek naast Dans met mij dat ik ook nog graag zou willen lezen.
Alle boeken van Jojo Moyes zijn toppers!
Ik wil Dans met mij graag bespreken op mijn boekenblog leesdan.blogspot.nl om nog meer mensen kennis met deze schrijfster te laten maken.

Arianne -

Een verloren liefde (Iona Grey) & Letters to Juliet ( Ceil Friedman $ Lise Friedman) zijn twee prachtige boeken die ik heb gelezen. In deze boeken gaat het ook om een zoektocht naar aanleiding van een verloren/gevonden liefdesbrieven. In het verhaal ‘de laatste liefdesbrief’ van Jojo Moyes brengt ook een intrigerende liefdesbrief in een leven grote verandering mee. Dit boek lijkt me dan ook net als de eerder genoemde titels prachtig om te lezen.

Patty van Amsterdam -

Dans met mij.
Ik ben nu een maand werkloos en moet wat te doen hebben met dit weer..
thuis lekker boeken lezen!

Martine J. -

Hoe kun je nou kiezen tussen 5 boeken van Jojo Moyes. Dit moet je toch allemaal gelezen hebben?! Maarja, aan zo’n politiek correct antwoord hebben jullie vast niks. Dus als ik met een pistool op m’n hoofd gedwongen zou worden om te kiezen, dan zou ik gaan voor Portret van een vrouw. Dat is de enige (naast Dans met mij) die nog niet in mijn kast staat en die ik nog niet gelezen heb. En de cover is gewoon heel erg mooi!

Riekie Bos -

“Een leven na jou” zou ik graag lezen, omdat ik zo van “Voor jou” genoten heb eb benieuwd ben naar het vervolg!

Sylvia -

Weet niet welke mij het leukste lijkt, wil ze uiteindelijk allemaal lezen, tot nu toe heb ik Voor jou en Vier plus één gelezen, daarvan vond ik Voor jou het mooist. Ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat in Een leven na jou en kijk ook uit naar dit nieuwe boek van Jojo Moyes, Dans met mij!

Sabine -

Het boek Voor jou gelezen, prachtig boek waarbij mijn traanbuizen weer eens goed gereinigd zijn.
Het cadeau wat ik mezelf eerdags ga geven: Een na leven na jou. Ben benieuwd:

Mireille -

Ik heb vier plus 1 in 1 adem uitgelezen. Het was alsof ik mijn eigen leven beschreven zag maar dan met een goed einde 🙂

Xaviera Jamie Jansen -

“Voor jou” lijkt me een heerlijk boek en de andere vier ook hoor. Ik laat me graag verrassen!

Emi -

Een leven na jou, omdat ik alle andere boeken van Jojo gelezen heb, maar deze ( en ook het nieuwste boek) nog niet.

Riet van Schaardenburg -

Ik heb het boek “Voor jou” in één adem uitgelezen; werkelijk een prachtig verhaal over de liefde.
Om “dans met mij” te winnen van deze schrijfster lijkt me fantastisch.

Lottie -

Dans met mij, lijkt mij een erg goed geschreven, uniek en fantastisch boek!

Dayenne -

Portret van een vrouw, de beschrijving maakt mij heel erg enthousiast, want ik ben gek op boeken die zich tijdens de wereldoorlogen afspelen.

Annelaure -

Wat een schande, ik ken Jojo Moyes nog helemaal niet! Aan het filmpje te zien, is het nodig tijd dat ik de boeken van deze schrijfster ga lezen. Ik ben vooral heel benieuwd naar Portret van een vrouw, dat me een prachtig, meeslepend boek lijkt, waarin misschien ook nog wel heel veel herkenbaars in zit.

Majieke -

Leuke actie. De titel en de intro maakt erg nieuwsgierig. Ook het boek ‘ portret van een vrouw’ lijkt me leuk

Annette de Jong-van de Steeg -

Ik zou graag Dans met mij willen winnen omdat ik dit boek nog niet gelezen hebben. De andere boeken waren fantastisch. Dus ik zal een vreugdedansje maken wanneer ik dit boek win!

Marja -

Voor jou. Ik heb de van de film genoten en wil heel graag het boek nog eens lezen

Nancy van Heck -

Een leven na jou het lijkt mij een zeer mooi boek waar in je mooi kan lezen en mee kan beleven met een ander persoon over dat het leven verder gaat na een groot verlies en dat je ook een mooi leven kan krijgen na het verlies van een dierbare.

Elise -

Ik ben het meest benieuwd naar een leven na jou. Voor jou vind ik een fantastisch mooi boek en het vervolg heb ik al klaarliggen om te gaan lezen maar dan wil ik eerst Voor jou nogmaals lezen. Ik wil graag dans met mij winnen omdat ik Jojo Moyes erg goed vind schrijven. Ik ga heel hard duimen!

Coralien -

Ik vond ‘Voor jou’ prachtig. Zowel het boek als de film! Brok in m’n keel…

Leone -

De laatste liefdesbrief lijkt me heel mooi. Ik heb het idee dat er brieven in staan die een deel van het verhaal vertellen of dat er wordt teruggegrepen op brieven die iemand vindt. het verhaal wordt dan niet verteld uit een persoon en dat vind ik altijd erg verrassend

Elly -

Ik heb twee boeken gelezen van Jojo Moyes en dat zijn Portret van een Vrouw en Een week in Parijs. Ik vond Portret van een vrouw zo’n ontzettend mooi en ontroerend boek en zo’n goede verhaallijn, echt schitterend. Ik hoop dat de overige boeken van Jojo ook allemaal zo mooi zijn. Ook leest het boek als een trein, kon het bijna niet wegleggen.

Janneke B -

Een leven na jou zou ik het liefst willen lezen. Louisa Clark is zo’n sprankelend personage en ik ben benieuwd hoe het verder met haar gaat. In Voor jou ga je echt van haar houden, een levensecht hartverwarmend en ontroerend verhaal. ♥ Dans met mij de hele nacht, want wanneer ik eenmaal begonnen ben in een boek van Jojo Moyes is stoppen geen optie!

Jacoba -

Ik heb nog geen enkel boek van Jojo Myes gelezen… ‘Voor jou’ lijkt me wel mooi en ik ben ook heel nieuwsgierig naar ‘Dans met mij’.

Laura -

Ik heb Voor jou en Een leven na jou al gelezen en wauw, wat een geweldige boeken, Jojo Moyes heeft een hele leuke schrijfstijl, het leest zo lekker weg! Naast Dans met mij zou ik De laatste liefdesbrief nog heel graag willen lezen 🙂

Marian -

“Voor jou”, want ik heb (schrik niet) nog niets van deze schrijfster gelezen. En daar moet zeker verandering in komen. Vriendinnen wezen mij al op dit boek, dus daar wil ik toch eindelijk maar eens mee gaan beginnen. En wie weet word ik zo enthousiast dat ik ze allemaal ga lezen.

Marian -

Portret van een vrouw lijkt mij het leukst omdat het over een vrouwenleven gaat waarschijnlijk.

Marloes -

Ik heb alle vijf de boeken uit het filmpje gelezen, mijn absolute favoriet blijft toch Voor jou, hoe mooi de andere boeken ook waren. In Voor jou komen de schrijfstijl, het (nergens cliché wordende) verhaal en de uitwerking van de personages samen tot een prachtig boek dat lastig te overtreffen is. Ik ben dan ook erg benieuwd naar Dans voor mij, kijken of die Voor jou van de troon kan stoten!

Erika -

‘Voor jou’ heb ik gelezen. Ik kon het boek bijna niet wegleggen. De titel De laatste liefdesbrief maakt mij erg nieuwsgierig naar het verhaal

Geerte -

Ik wil graag dans met mij lezen. De andere 4 heb ik al gelezen en waren heel mooi! Fan van deze schrijfster!

Laura -

Ik heb alle boeken van Jojo Moyes al gelezen, maar vier plus een vond ik echt de leukste. In dit boek zit alles: humor, liefde, verdriet. Veel plezier gehad met het lezen van dit boek!

Florine Ligtvoet -

Ik heb het boek “Voor jou” in één adem uitgelezen; werkelijk een prachtig verhaal over de liefde.
Om “dans met mij” te winnen van deze schrijfster lijkt me fantastisch, omdat ik zelf ooit een bezoek heb gebracht aan Le Cadre Noir en daar zeer onder de indruk was van de ruiters en hun paarden.

Janita -

Portret van een vrouw, omdat ik dit boek nog niet gelezen heb en ik de cover echt schitterend vind!

Marit -

Een leven na jou. Ik heb een paar maanden geleden het boek Voor Jou gelezen, en het heeft me diep geraakt! wat een prachtig boek was dit! Het is het eerste boek waarbij ik het niet droog kon houden en ook het eerste boek waarvan ik meteen zei: die zou ik zo nog een keer kunnen lezen. Hoewel het ook best een zielig verhaal is zou ik heel graag weten hoe het nou verder gaat.
Omdat ik Voor Jou een geweldig boek ben ben ik heel nieuwsgierig naar het boek Dans Met Mij, en ik kan ook niet wachten tot ik die kan lezen!

Madelon -

Leuke actie! Ik wil heel graag meedoen, want Dans met mij (of eigenlijk de Engelse variant) staat al bijna twee jaar op mijn wishlist, maar ik zie hem telkens niet in boekwinkels liggen. Ik las recentelijk voor het eerst een boek van haar en dat was dan Voor Jou en ik vond dat zoooo goed, dat maakt ik dat Dans met mij nog liever wil lezen, al heeft het paardentintje daar ook mee te maken, want dat trekt mij als paardenmeisje natuurlijk extra, hihi.
Van die vijf boeken aan het eind zou ik het liefst dan Een leven na jou nog willen lezen, omdat dit toch het vervolg is op Voor Jou en ik die heb gelezen. Ik vond dat boek een mooi afgerond geheel, dus ik ben heel benieuwd hoe Jojo Moyes het vervolg dan vorm heeft gegeven zodat het ook een waardevolle toevoeging is op het eerste deel.

michella -

Zeker weten: een leven na jou. Heb Voor jou gelezen en de film gezien en ik zou graag lezen hoe het afloopt met Lou!

Iris -

Een leven na jou (hoewel Jojo Moyes nieuwste boek ook enorm trekt!). Omdat ik zo genoten heb van het boek Voor Jou en bovendien de film Me Before You. Het JojoMoyesvirus heeft toegeslagen. En eigenlijk lees ik het liefst nog alles van haar.

Ingrid -

Portret van een vrouw
Vind ik nog steeds een heel mooie cover

Jo's Daughter -

Ik heb de film gezien van Me Before You & ben reuze benieuwd naar het boek & ook het vervolg Een Leven Na Jou. Hoewel Dans Met Mij ook heel erg leuk klinkt… Kan ik ook een top 3 opgeven 😉

Clau-dya -

Erg benieuwd naar het boek ‘dans met mij’ en weer een super leuke actie om aan mee te doen

Bets -

Dat wordt echt moeilijk kiezen, heb 2 boeken die ik zo mooi vond en er helemaal in meeleefde. Voor jou en De laatste liefdesbrief vond ik beide indrukwekkende boeken. Met het boek Voor jou heb ik menig traantje gelaten en met de film net zo, een mooi ontroerend verhaal. De laatste Liefdesbrief bracht mij weer in ontroering en tranen wat een mooi verhaal was dit ook. Hopelijk is Dans met mij , net zo mooi en ontroerend boek, maar dat lijkt me wel nu ik bovenstaand stukje gelezen heb.

Tita -

Voor Jou lijkt mij leuk om te lezen. Ik ben nieuwsgierig hoe de relatie tussen Louisa en Will zich ontwikkelt. De typisch Britse achtergrond (en daardoor de sfeer) spreekt mij aan. Het feit dat er ook morele kwesties aan de orde komen, maakt het boek ook inhoudelijk interessant. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig geworden naar dit boek!

Sandra -

5x teruggespoeld, nog een keer kijken, nog een keer kijken en nog een keer…… ik weet het gewoon niet….. ik hoor zoveel goede berichten over deze schrijfster dus ik wil ze gewoon allemaal lezen 😉

Jan -

De laatste liefdesbrief lijkt mij interessant om te lezen en wie weet roept het herinneringen op .

Annie de Waal -

De laatste liefdesbrief, lijk me een erg mooi boek, zou ik graag willen lezen.

Yvonne -

Ik heb ‘Voor jou’ een tijdje terug al gelezen en dat boek heeft erg veel indruk gemaakt! Nu ben ik dan ook echt enorm benieuwd naar het vervolg: ‘Een leven na jou.’

Kim -

Voor jou van Jojo lijkt me ontzettend mooi om te lezen. Ik heb in het vliegtuig de film gezien, normaal lees ik altijd eerst het boek, en heb ongegeneerd zitten grienen! Boeken beschrijven dit vaak toch vele male beter, vandaar mijn wens om het Voor jou nog een keertje te lezen.

Mieke -

Ik ben erg benieuwd naar het boek “Een leven na jou”, het vervolg van “Voor jou”, wat ik een erg mooi boek vind. Ik ben benieuwd hoe dit vervolg verloopt.

De andere boeken heb ik met plezier gelezen, behalve dan de nieuwste “Dans met mij”. ook dit boek lijkt me mooi en wil ik graag lezen.

Grietje -

Voor jou lijkt mij is mooi boek daarom ben ik nu ook zo benieuwd naar dans met mij

Brit Weijers -

Graag doe maar een lootje in de hoge hoed voor mij.

Sharon -

De laatste liefdesbrief… dit boek heb ik in een keer uitgelezen.

Ineke -

Een leven na jou.
Omdat ik een beter leven heb na hem.

SophiaG -

Voor jou. Dit lijkt me een prachtig boek

Irene Niec -

Voor Jou, die heb ik nog niet gelezen

Jacmana -

Lijken me allemaal geweldig, maar Voor Jou lijkt me een prachtig boek te zijn als ik moet kiezen en dat is moeilijk

Bep H -

Portret van een vrouw, omdat het boek zich afspeelt in de Eerste wereldoorlog, een bijzondere periode waar ik graag over lees.

Romy -

Voor Jou heb ik al zoveel goede verhalen over gehoord. Hij ligt hier op mijn nachtkastje om nog te lezen.

Anna Wienen -

Lijken me allemaal heel leuk, maar ik zou dan voor dans met mij gaan

jacqueline -

Wauw zo een geweldig boek doe graag mee!

Ine -

Nieuwsgierig

Nina Mol -

Voor jou van Jojo Moyes

Will -

Wat romantisch allemaal. Ik ben daar gek op. Ik ken deze boeken niet en ook deze schrijfster niet. Moet daar toch eens aan beginnen.
Het boek ” Voor jou” lijkt mij super romantisch en daarna “Het leven na jou”. Een vervolg?
Ben heel erg nieuwsgierig geworden naar deze boeken. Moet maar even bij de boekhandel kijken.

Cora van der Bijl -

Voor jou veel over gehoord staat zeker op mijn verlanglijstje

Rina -

” voor jou “

Ingrid van Duijl -

Alle boeken lijken mij erg mooi, maar tot nu toe heb ik allen vier plus een gelezen en dat was een geweldig mooi boek! Zou graag Dans met mij ook willen lezen.

Iris -

Dat is absoluut het boek “Voor jou”. Wat heb ik hier al veel positieve recensies over gelezen, dus dit maakt me razend nieuwsgierig naar dit boek!

Marjan -

Voor jou omdat mijn zus me dat boek aangeraden heeft en omdat ik benieuwd ben naar Louisa.

Gerda -

De lovende recensies van Voor jou van Jojo Moyes zou ik graag willen lezen! Portret van een vrouw heb ik gelezen en nu hoop ik dat ik nog een boek mag lezen namelijk Dans met jou!

Ineke van Kessel -

Het is moeilijk te kiezen omdat ze volgens mij allemaal erg mooi zijn en de moeite waard. Ik heb er niet één van gelezen, heb dus géén voorkeur en laat me dolgraag verrassen.

Anita te Gussinklo -

de laatste liefdesbrief, de titel spreekt mij aan en ze heeft er de Romantic Novel of the Year Award mee gewonnen.

Emma Teijgeman -

Boek: Voor jou
Met zoveel goede recensies wereldwijd moet dit wel een bestseller zijn!

Miriam Buis -

Portret van een vrouw omdat het zich afspeelt in de 1e wereld oorlog. Ik ben gek op oorlogsverhalen/romans.

van erum maria louisa -

VOOR JOU dat lijkt me liefdevol

Angelique -

De laatste liefdesbrief een meeslepend verhaal van twee vrouwen die in het zelfde schuitje zitten maar in een andere periode afspeelt

Hilde VE -

‘Portret van een vrouw’ omdat ik er één ben :-).

rita de leeuw -

Ik ga voor “Dans met mij” want de andere boeken heb ik al ……….

Lauren -

Ik heb Voor jou gelezen en de film gezien, zo romantisch en ontroerend!
Het lijkt me dan ook geweldig om Dans met mij te winnen.
Jojo Moyes laat je alles om je heen vergeten, ik ben echt benieuwd of Dans met mij ook weer zo’n mooi en ontroerend boek is.

Marja Legius -

Portret van een vrouw omdat dit boek zich afspeelt in de 1e WO en ik graag meer hierover wil lezen. Het lijkt me een mooi en ontroerend boek met een boodschap

Willeke -

Het boek ‘Dans met mij’! Als moeder van een paardrijdende puberdochter is dat het boek dat het dichtst bij mij komt en mij nu al raakt!

Halina Welboren -

Het boek Dans met mij maakt me nieuwsgierig naar de schrijfster Jojo Moyes, ik ken haar andere boeken niet.

Nency -

Een leven na jou omdat ik ook een leven heb na hem.

Reageer ook