fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars: Laat me jou zijn van Petra Kruijt

Toegegeven! Wij kenden Petra Kruijt nog niet. Wat blijkt? Ze heeft al meerdere chicklits op haar naam staan en daarnaast heeft ze meegewerkt aan een paar verhalenbundels. Gelukkig kregen we via de uitgever Laat me jou zijn in handen en kunnen lekker gaan lezen. Ook willen we de dames van Damespraatjes met Petra kennis laten maken. We mogen maar liefst drie van haar boeken onder onze lezeressen verloten. Kijk onderaan het artikel of je het boek hebt gewonnen.

Laat me jou zijn

Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, een relatie met een man die stappen wil zetten waar zij nog niet klaar voor is en vooral een enorme vrijheidsdrang. Daar geeft ze gehoor aan door te verhuizen naar de andere kant van de wereld, naar San Francisco.

Jou zijn. Lisan staat altijd al in Susans schaduw. Wat ze ook probeert, ze wordt nooit zo succesvol als haar zus. Totdat Susan vertrekt en er een gat ontstaat. Lisan springt daarin en neemt langzaam haar hele leven over.

Een nieuw begin voor twee zussen in Laat me jou zijn van Petra Kruijt. Petra Kruijt reist het liefst zo veel en ver mogelijk. Niet zo gek dus dat ze in Laat me jou zijn een van de hoofdpersonen laat verhuizen naar San Francisco. De auteur is onder andere bekend van De mannenmaker.

Koop bij bol.com

Winactie

De winnaars zijn:

  • Elly Ladage
  • Jidske Koppelaar
  • Annette Damsma

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt door de uitgever naar jullie toegestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel graag willen lezen. Via dit linkje kun je het boek direct bestellen.

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Annemarie van Kaam-Bok -

Mee gedaan en nu maar duimen….

r theunissen -

Hopelijk maak ik een kansje.

irene niec -

Heel graag maak ik kans op het mooie boek.

Ineke -

Ik ben gek op chicklists maar deze auteur ken ik nog niet zou dus heel graag kennis met haar boeken willen maken!!

Reageer ook