fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winactie! De nieuwe Jill Mansell “Het zonnetje in huis”

Yes! Bijna vierhonderd pagina’s leesplezier liggen op me te wachten! Vrijdag ontvingen we op de redactie de nieuwe Jill Mansell en ik mag ‘m als eerste lezen :-). Ik vermoed dat ik ook de allergrootste Mansell fan op aarde ben. Waarom ik zo’n fan ben? Ik voel me altijd goed als ik haar boeken lees, word er blij van. Ik houd van de karakters in de boeken en ook vind ik het super knap dat ze lezers van allerlei generaties weet te boeien. Het is alweer een tijd geleden dat we Jill op onze redactie mochten ontvangen en dat ze een boek voor mijn moeder signeerde. Een moment om nooit te vergeten. Voor iedereen die net zo’n groot fan is (kan ik me bijna niet voorstellen haha) hebben we leuk nieuws. We mogen namelijk 3 exemplaren weggeven van “Het zonnetje in huis”. Doe je mee aan onze winactie? Lees onderaan het artikel hoe je mee kunt spelen!

Het zonnetje in huis

Ook zo nieuwsgierig waar de nieuwe roman van Jill over gaat. Via de uitgever horen we dat “Het zonnetje in huis” vol verrassingen zit. “Wie had kunnen denken dat de excentrieke Edgar Allsopp de oplossing zou hebben voor Lou’s problemen? Hij biedt haar een baan en een dak boven haar hoofd in het dorp Foxwell in de Cotswolds. Een heerlijke plek, waar toevallig ook nog Remy woont, de nogal aantrekkelijke oudere broer van Lou’s vriend Sammy. Niet dat Remy haar ziet staan, maar toch… De immer knorrige Edgar heeft echter wel een voorwaarde, waar Lou over moet zwijgen. Kan Lou zich aan die belofte houden?” Nou dat belooft weer veel uurtjes leesplezier. Ik ben heel benieuwd en duik zo zelf lekker het boek in. Heerlijk wegdromen over de Cotswolds. Ik heb er zin in!

Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur met meer dan 30 bestellers op haar naam. Van haar feelgoodromans vol humor en romantiek zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Voordat Mansell besloot fulltime te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Na een avondcursus creatief schrijven. Met inmiddels bijna 30 boeken op haar naam staat ze internationaal bekend om haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische verhalen. Leuk om te weten: elk boek schrijft ze met de hand, met een van haar vulpennen, in een mooi notitieboek.

Winactie met de nieuwe Jill Mansell

We mogen drie exemplaren weggeven van de nieuwe Jill Mansell “Het zonnetje in huis”. Wil je in aanmerking komen voor een van de exemplaren, beantwoord dan de volgende vraag bij de comments onder dit artikel: “Wat is volgens jou de aller aller beste roman van Jill Mansell?” Als geheugen opfrissertje hier een linkje naar alle boeken van Jill: alle boeken Jil Mansell.

Kun je niet wachten met lezen en zou je de nieuwe Jill Mansell al willen lezen, bestel ‘m dan hier: Het zonnetje in huis van Jill Mansell.

Heel veel succes!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Damespraatjes Top 5 cadeaus voor Moederdag 2023

moederdag tips 2023

Wat geef je aan een vrouw die het liefste een dikke knuffel voor Moederdag zou krijgen? Wellicht knuffel je haar al heel vaak en wil je haar ook op een andere manier laten zien hoe waardevol ze voor je is. Want ook al zit geluk en liefde niet in materiële dingen; je kunt hier jouw moeder wel mee laten zien dat je aan haar denkt. Wij verzamelden ook dit jaar weer vijf originele en leuke cadeautips voor Moederdag! Nieuwsgierig naar onze tips? Check het hier!

65 reacties

R. Louwerse -

Ik zie je op het strand…in één adem uitgelezen! Maar haar andere boeken ook, als fan móet je ze gewoon lezen :).

Bianca -

Tot de zon en terug vind ik een topper!

Will Langenberg -

Wanneer zien we de winnaars!!!

Anita -

Tot aan de zon en terug

Lientje -

Fast friends, de eerste de beste ♡

Miesleest -

Tot aan de zon en terug vond ik heel fijn

Lien -

Oei, nog geen enkel boek van Jill gelezen.
Erg hè.
Het zonnetje in huis wordt mijn eerste!

Erica -

Vlinders voor altijd.

ilse -

vlinders voor altijd 🤞🫶

Silvia van Elzelingen -

Ik vind alle boeken een speciaal iets hebben daarom vind ik die keuze erg moeilijk. Ze zijn gewoon allemaal erg goed. Ik doe dan ook graag mee. Misschien wordt dit dan wel de beste.

Gea Bakker -

“ik zie je op het strand” vind ik geweldig

Yvonne -

Goh dat is moeilijk kiezen al haar boeken zijn geweldig. Als ik dan toch moet kiezen Heerlijk duurt het langst.

Marilyn Angus -

‘Open Huis’ is mij favourite. Ik vind alle boeken van Jill Mansell leuk en ik wil graag deze lezen. 🙏🏻😊

San3na -

Ik heb een heleboel boeken van Jill Mansell in mijn boekenkast staan, sommige moet ik nog lezen. Van de boeken die ik gelezen heb vind ik ‘Ik zie je op het strand’ toch wel het mooist

Na -

Ik vind alle boeken van Jill Mansel even mooi en leuk onmogelijk om een keus te maken tussen zoveel mooie verhalen❤🌺🌸

Heleen Haarsma -

Ben begonnen met het lezen van haar boeken toen mijn man overleed. Weet niet waarom maar het sprak me toen aan. Het eerste boek was toen: De smaak te pakken, Toevallig ging dat ook over een overleden man dus kon me toen heel erg erin verplaatsen. Daarna wou ik nooit anders meer en ben ik een groot Jill Mansell fanaat! 🙂

Duimen maarrrr voor dit mooie boek!

Linda -

Haar allerbeste roman vind ik “Lang leve de liefde”.

Anneliese de -

Ik zie je op het strand.

Henk -

IK WIL MET JE MEE

Ron -

“Tot aan de zon en terug” vind ik het beste boek van Jill Mansell.

Leonie -

“Versier me dan” is mijn favoriet!
“Je bent geweldig” en “Gemengd dubbel” staan bij mij op een gedeelde tweede plek.

Elisabeth -

Ik dacht altijd dat lezen niks voor mij was, tot ik toch echt meer moest gaan ontspannen. Opzoek naar ontspannende activiteiten en op aanraden om feelgood boeken te gaan lezen bij Jill Mansell uitgekomen. Blijkbaar vind ik lezen met deze fijne boeken toch wel erg leuk, ik had binnen no time ‘stuur me een berichtje’ uitgelezen. Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe boek.

Jacqueline van de Manakker -

De zomer van je leven vond ik heel mooi, maar alle boeken van haar zijn prachtig

Wilma Wentink -

Schot in de roos was het mooiste boek maar dat zou zomaar deze ook kunnen zijn

Ingrid lemmens -

Het eerste boek dat ik van haar las was kapers op de kust. Ik ging wekelijks naar de bieb en per toeval zag ik een boek van haar. Deze was zooo leuk dat ik niet meer gestopt ben. Ik heb al haar boeken en geniet nog steeds van elk verhaal. En ik volg haar op social media, wat een leuke vrouw is het! Echt heerlijke boeken, om verliefd op te worden!!!

Tess Visser -

wooow wat een toffe actie! Ik zie je op het strand… wat was deze tof!

Maria -

“Tot de zon en terug.” Een heerlijke dosis feelgood die ik mistte toen ik het boek uit had!

Nency -

Ik zie je op het strand

Sanne -

Ik zie je op het strand… super leuk!

Ro -

Een favoriet is lastig kiezen, want oeh…ze zijn allemaal zo leuk! Even heerlijk wegdromen. Offline zijn en als ik het boek uitheb…een blij gevoel! Dat betekenen de boeken van voor mij; Jill…je bent geweldig! En dat is dan ook gelijk mijn favoriete boek…

L tromp -

Tot aan de zon en terug een heerlijk boek om te lezen in het zonnetje een verhaal wat je lang bijblijft

Sandra -

Oef…… keuzestress, het maakt niet uit welk boek ik van haar lees…. het is altijd leuk!! 🙂

Cora Meijer -

Mijn favoriete boek is Niet Storen!

Gerrie -

heb er maar 2 van gelezen ik zie je op het strand en Heerlijk duurt het langs. Maar smaken wel naar meer

Koby -

Top actie en mijn boek is ik wil met je mee

SophiaG -

Heerlijk duurt het langst

Ria -

“Lang leve de liefde” vond ik geweldig om er maar een te noemen. Maar ze zijn stuk voor stuk hilarisch en geweldig om te lezen.

Suleika -

Mijn favoriet is “En de minnaar is…”. Hilarisch boek waarin de kinderen stevig proberen te sturen met wie hun moeder een relatie aangaat. En o zo herkenbaar.. Ik ben helemaal gek van Jil Mansell en zou dit nieuwe boek ook graag lezen!

Petra -

Van ‘Heerlijk duurt het langst’ heb ik echt genoten! Zou heel leuk zijn om dit boek te mogen winnen x

Gea -

“Ik zie je op het strand”. Ik doe graag mee aan deze winactie.

Bianca -

De smaak te pakken

will Langenberg -

Veel boeken, maar het gezelligste boek vind ik: “Heerlijk duurt het langst”.

Lyda van den Bos -

Gunst, ik heb nog nooit wat van haar gelezen! Wel nieuwsgierig geworden natuurlijk. ;-))

cbdkl -

Heb er zelf nog geen van gelezen maar hoor over “ik zie je op het strand” leuke dingen

Marja Legius -

Helaas nog niet eerder iets van haar gelezen maar het lijken me heerlijke zomerse boeken

cobi -

Eigenlijk zijn ze allemaal heerlijk om te lezen daarom kies ik voor Heerlijk duurt het langst

Jeannie -

“Stuur me een berichtje”, dat is voor mij de absolute favoriet uit de schitterende reeks van deze topauteur!

Linda -

“Ik zie je op het strand” is tot nu toe mijn favoriet!

rita de leeuw -

stuur me een berichtje……..heerlijk!

Roy -

Ik heb geen favoriet, doe mee voor mijn vrouw. Haar favoriete is Millies flirt

Anita te Gussinklo -

Ik heb genoten van Ik zie je op het strand.

Sandy -

Ik heb ze nog niet allemaal gelezen (het zijn er dan ook wel erg veel) maar ik heb genoten van ‘Tot aan de zon en terug’ geprint op mooie roze bladzijdes <3

Beinsberger Guylène -

Schot in de roos. Dit vond ik het mooiste boek van haar.
Maar ik wil haar nieuwe boek ook graag lezen.Het zou fijn zijn om het te winnen.

Angelique Bogaard -

Stuur me een berichtje

Emma -

Van alle boeken boeken van Jill Mansell , is ‘Lang leve de liefde’ mijn favoriet.
Een heerlijke feelgood vakantieroman, waar je lekker bij kan weg zwijmelen…

A -

Stuur me een berichtje…..
Zou erg leuk en verrassend zijn 🎉🎁👍🏻

Hilde VE (ribbeke) -

Ik weet dat niet, ik moet het nog ontdekken!

Marian B -

Leuk! Ik heb er nog niet zo heel veel gelezen, heb de boeken sinds kort ontdekt. Ik heb nog veel wat te lezen dus. Heerlijk duurt het langst is tot nu toe mijn favoriet.

Karin -

Ik denk/verwacht deze laatste!! Daarom hoop ik heel hard dat ik hem mag winnen…🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Manon Toemen -

Lastig kiezen maar vond zomer van je leven een goeie! Erg benieuwd naar deze!

Natascha -

Wauw leuk voor mijn vakantie naar Curaçao. Daar ben ik dan het zonnetje op het strand 🥰

Truus Heijnen -

Mijn favoriet is Tot aan de zon en terug.
Ik loot graag mee voor dit nieuwe mooie boek.

Joze -

Eigenlijk vind ik alle boeken van jill mansell leuk. Ik heb ze ook allemaal gelezen. Ik raad ze ook aan aan vrienden.
Je moet een titel opgeven. Dan zeg ik maar “Ondersteboven “

Tanja van Immerseel -

Ik zie je op het strand

Anna -

Heerlijk duurt het langst

Reageer ook