fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zet je moeder in het zonnetje: Top 5 cadeaus voor Moederdag 2023

Wat geef je aan een vrouw die het liefste een dikke knuffel voor Moederdag zou krijgen? Wellicht knuffel je haar al heel vaak en wil je haar ook op een andere manier laten zien hoe waardevol ze voor je is. Want ook al zit geluk en liefde niet in materiële dingen; je kunt hier jouw moeder wel mee laten zien dat je aan haar denkt. Wij verzamelden ook dit jaar weer vijf originele en leuke cadeautips voor Moederdag! Tips voor de moeder die graag kookt, leest, goed voor zichzelf zorgt en iets leuks met jou wil doen! Kijk je mee? We zijn benieuwd of jij inspiratie opdoet om jouw moeder eens extra in het zonnetje te zetten :-).

1. Voor de moeder die graag kookt

Wil jouw moeder graag iets bijzonders voor in de keuken? De originele Inductie Beschermer van Dietrix® beschermt je kookplaat niet alleen tegen krassen en vuil, maar het is ook een stijlvolle toevoeging aan de keuken! Het oprolbare, soepele materiaal met antislip zorgt voor een perfecte ligging en de keuze uit verschillende prints en eigen ontwerpen bieden eindeloze mogelijkheden om de keuken te stylen en een persoonlijke touch te geven. En omdat het bijna Moederdag is, biedt Inductiebeschermer.nl een mooie korting van 15% aan met de code damespraatjes15.

inductiebeschermer

2. Voor de moeder die van lekker houdt: flesje Olijfolie of Balsamico

Is jouw mama een echte keukenprinses of geniet ze graag van lekkere salades of bereidingen? Deze extra vierge olijfolie of heerlijke balsamico zullen haar salades nog beter doen smaken. De fles maak je helemaal zoals jouw moeder dat mooi zou vinden. Kijk hier hoe je deze hele persoonlijke olijfolie of balsamico kan maken en voor € 17,95 kunt bestellen: meer info en bestellen.

mom olijfolie

 

3. Voor de moeder die graag iets met jou doet: Wizzarding Cocktail Workshop

Is je moeder fan van Harry Potter, Dungeons & Dragons, oftewel alles met een beetje magie, en houdt ze van de meest heerlijke en Instagramwaardige cocktails? Dan hebben we fantastisch nieuws voor jou! Bij Elixer Room in Den Haag kunnen jij en je moeder al deze dingen ervaren. Je krijgt een tovenaarsmantel, een toverstaf en wordt ondergedompeld in een andere wereld gedurende twee uur. Tijdens de Potions Making Class leer je hoe je verrukkelijke wizzarding cocktails kunt maken, inclusief alcoholvrije opties. En geloof ons, dat wil je echt niet missen! www.elixerroom.nl

Wizzarding Cocktail Workshop

4. Voor de moeder die graag leest: De nieuwe Jill Mansell “Het zonnetje in huis”

Al jaren het favoriete Moederdag cadeau van veel vrouwen. Het leuke van de boeken van Jill Mansell is dat deze door alle generaties gelezen worden. Haar nieuwste roman “Het zonnetje in huis” bevat veel verrassingen, want wie had kunnen denken dat de excentrieke Edgar Allsopp de oplossing zou hebben voor Lou’s problemen? Hij biedt haar een baan en een dak boven haar hoofd in het dorp Foxwell in de Cotswolds. Een heerlijke plek, waar toevallig ook nog Remy woont, de nogal aantrekkelijke oudere broer van Lou’s vriend Sammy. Niet dat Remy haar ziet staan, maar toch… De immer knorrige Edgar heeft echter wel een voorwaarde, waar Lou over moet zwijgen. Kan Lou zich aan die belofte houden?

Op Damespraatjes hebben we nu een winactie met het boek lopen, maar je kunt ‘m natuurlijk ook hier voor je moeder bestellen, dan weet je zeker dat je ‘m voor Moederdag in huis hebt.

Jill Mansell Het zonnetje in huis

 

5. Voor de moeder die wel 10 keer per dag aan jou wil denken: Gepersonaliseerde handzeep

Handen wassen, handen wassen. Tijdens de pandemie deden we het soms wel 40 keer per dag. Nu is het allemaal weer wat normaler, maar we wassen per dag toch zeker nog wel 1o keer onze handen. Hoe leuk is het dan om iets bijzonders voor je moeder te maken. Deze stijlvolle fles handzeep op basis van Aloe Vera en zonder parabenen kan je volledig personaliseren naar eigen wens. Je mama zal telkens bij het wassen van haar handen aan jou denken en jou bedanken voor dit mooie moederdag cadeau. Hoe leuk is dat. De handzeep bestel je hier voor € 14,95.

handzeep moederdag

Ben jij van plan om je moeder in het zonnetje te zetten op Moederdag?  We zijn heel benieuwd of onze cadeautips jullie aanspreken? Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Foto boven het artikel door Kampus Production via Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Reageer ook