fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom Franse vrouwen niet dik worden

Het valt niet te ontkennen: Franse vrouwen worden niet dik. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar over het algemeen geldt: Franse vrouwen drinken wijn, eten minstens drie keer per dag uitgebreid, sporten nauwelijks en toch blijven ze slank. De Franse paradox.

In Waarom Franse vrouwen niet dik worden ontsluiert Française Mireille Guiliano het geheim achter de manier van eten en leven van de Franse vrouw. Haar eetfilosofie, die van toepassing is op iedereen die op een gezonde manier wil afvallen, of gezonder wil leven, wisselt ze af met eenvoudige maar heerlijke recepten, persoonlijke anekdotes en inspirerende do’s and don’ts.

Het geheim

Haar uitgangspunt: eet met verstand en smaak, sla nooit een maaltijd over en verlaat nooit de tafel met een vol gevoel of schuldgevoel, zij zijn de dikmakers!

In Nederland lijkt deze filosofie ook steeds meer aanhangers te krijgen. Gooi je dieet opzij en geniet van de lekkere dingen. Doordat je hier zo nu en dan aan durft over te geven heb je minder behoefte aan vreetbuien op andere momenten. Geniet van wat je doet, haal er voldoening uit en je voelt je gelukkiger en daardoor heb je minder behoefte aan excessief eetgedrag.

Het boek Waarom Franse vrouwen niet dik worden is het perfecte recept voor elke vrouw die houdt van lekker eten. Het is het ultieme non-dieetboek: tijdloos, grappig, verfijnd én smaakvol.

Mireille Guiliano

Mireille Guiliano is geboren en getogen in Frankrijk. Jarenlang was ze werkzaam voor Louis Vuitton, Moët Hennessy en Clicquot Inc. in New York. Ze geeft tegenwoordig lezingen, in binnen- en buitenland, over zakendoen, wijn, gastronomie en lifestyle. Guiliano schreef o.a. ook Waarom Franse vrouwen zo jong blijven.

Zou je Waarom Franse vrouwen niet dik worden wel willen lezen? BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook