fb
Damespraatjes Damespraatjes

Viral: Ouders doen de ‘Exacte Instructies Challenge’ en het is echt hilarisch

Veel ouders geven hun kinderen instructies over hoe ze iets moeten doen. Sommige ouders geven deze instructies op een briefje en hopen dan dat de kinderen het snappen. Maar, dat zelfs een super duidelijk stappenplan soms te ingewikkeld kan zijn, blijkt over de nieuwe challenge die het internet overgaat. Bij de Exacte Instructies Challenge geven kinderen hun ouders een briefje met de instructies voor een hele makkelijke taak. De ouders moeten dan precies doen wat er op dat briefje staat, ook al slaat dat nergens op. 

Eerste video 

De eerste video die verscheen, was die van Josh Darnit en zijn kinderen. Hij krijgt zeer uitgebreide instructies over hoe hij zijn boterhammen moet klaarmaken. Maar als hij de instructies precies zo uitvoert als op het briefje staat, gaat het juist mis. Het is echt hilarisch om te bekijken!

Veel meer video’s!

Niet alleen Josh en zijn kinderen deden de challenge. Overal ter wereld duiken de filmpjes op en wij vinden het geweldig. Het is een ontzettend leuke manier om samen met je kinderen bezig te zijn én het is een stuk minder gevaarlijk dan bijvoorbeeld de Salt and Ice Challenge waar we jullie laatst nog voor waarschuwden.

https://www.youtube.com/watch?v=NmCDh57Qwgo

Ga jij deze challenge met je kinderen doen? Wij vinden het in ieder geval heel grappig en zijn heel benieuwd naar jullie challenge video’s. Dus hoppa, aan de slag met de Exacte Instructies Challenge!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook