fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win een Zalando voucher t.w.v. € 25

De zomer is helaas nog ver weg, we kunnen alleen nog maar dromen van liggen op het strand in onze bikini’s. Wat echter wel voor de deur staat is Valentijnsdag 2012. En wij vrouwen zijn er natuurlijk weer klaar voor! We hopen met zijn allen op een lief gebaar van een geheime aanbidder of onze grote liefde. Ook al blijven we volhouden dat we het een groot commercieel circus vinden, we hopen toch stiekem op een beetje extra aandacht op 14 februari.

De oorsprong van Valentijnsdag ligt volgens de meeste bronnen in Rome, waar de Christelijke Romein Sint Valentijn werd gemarteld tot aan zijn einde. Hij liet een afscheidsbriefje achter voor zijn geliefde dat hij ondertekende met ‘jouw Valentijn’. Dat klinkt allemaal erg romantisch natuurlijk. Maar we weten allemaal dat onze mannen gemarteld moeten worden voordat ze met iets op tafel komen. Aangezien dit nooit gaat gebeuren kunnen we onszelf beter van wat zekerheid voorzien. Dus, ga gewoon zelf op pad. Verwen jezelf!

Lekker de stad in met vriendinnen, een dagje genieten in de spa of ga online en koop die eigenlijk te dure jeans nou eens voor jezelf. Voorzie jezelf van die mooie zonnebril die je jezelf nooit hebt gegund vanwege de prijs. Kortom, voel jezelf even speciaal op Valentijnsdag. Dit hoef je echt niet te laten afhangen van de mannen!

Winnaars

Nyree Janssens
Melissa Rademakers
Carla de Gouw


2 reacties

irene niec -

het zou leuk zijn om zo een voucher te winnen

Sharon -

Hele leuke actie! Ik heb dan ook meteen meegedaan!

Reageer ook