fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe je je huis persoonlijk maakt met raamdecoratie

Als we het hebben over raamdecoratie denk je al snel aan gordijnen of lamellen, want dat is tegenwoordig de meest gebruikte raamdecoratie. Bijna elk huishouden heeft wel eens lamellen of gordijnen gehad. Het is en blijft erg populair! Vooral de raamgordijnen blijven in trek. Maar wat mensen vaak niet weten is dat er veel meer raamdecoraties te vinden zijn op de markt. De stijl hoe je alles aankleed is het allerbelangrijkste.

Het gaat er natuurlijk om hoe jij je woning inricht. Er zijn verschillende soorten stijlen om je huis een heerlijke sfeer te geven. De persoonlijke sfeer geeft aan hoe jouw smaak is. Van tijdloos naar trendy of modern. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Naast lamellen (bestaande uit verticale of horizontale) en gordijnen zijn er diverse soorten raamdecoraties te vinden. Er is te kiezen uit onder andere:

– houten shutters
– aluminium jaloezieën
– rolgordijnen
– screens
– zonneschermen
– rolluiken
– plisségordijnen
– houten jaloezien

Plisségordijnen
Plissegordijnen van Zonnelux zijn één van de meest populaire raamdecoratie in het assortiment. De gordijnen zijn namelijk ideaal voor elk raam. Wat voor vorm en grootte het ook heeft, het kan met plisségordijnen. De gordijnen worden op maat gemaakt waardoor de functionaliteit, veelzijdigheid en decoractiviteit tot zijn recht komen. Qua stof is er de mogelijkheid om te kiezen tussen transparante of verduisterende stoffen. Hierbij bepaal je natuurlijk zelf hoeveel lichtinval je wilt en of je privacy wenst. Je kan voor verschillende kleuren kiezen.

Wat betreft het onderhoud en veiligheid van de plisségordijnen van Zonnelux valt dat reuze mee. Ze zijn warmte werend, vlamvertragend, vocht- en vuilafstotend.

Houten jaloezieën
Andere raamdecoraties die ook populair zijn, zijn de houten jaloezieen bij Zonnelux. Dit is een tijdloos product en is in elke maat te maken en te verkrijgen. De jaloezieën stralen stijl, functionaliteit en sfeer uit. In een handomdraai is het mogelijk om de zonlicht te bepalen in jouw woning. De jaloezieën hebben vele mogelijkheden in kleuren, lamellen en opties.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Raamdecoratie -

Wij hebben onlangs nieuwe jaloezieën gekocht. Online op maat besteld en een week later geleverd en gelijk opgehangen. Wat ons betreft zijn houten jaloezieën de mooiste vorm van raamdecoratie.

Reageer ook