fb
Damespraatjes Damespraatjes

Toverdrank tegen een kater bij het Hangover Information Center

Het beste middel om geen kater te krijgen is natuurlijk gewoon door geen alcohol te drinken. Eerder gaven we ook al 7 tips om een kater te voorkomen. Maar op De Wallen in Amsterdam is nu een apotheker die een echte wonderdrank tegen katers verkoopt.

Hangover Information Center

Op de Wallen in Amsterdam is het  Hangover Information Center gevestigd. Ze verkopen Reset, kleine blauwe flesjes met een vloeistof die je helpt om een einde aan je kater te maken. De flesjes kosten 5 euro en die kun je daar kopen, maar ook online bestellen.  Het drankje is ontwikkeld door apotheker Jan van der Lende.

Geen geneesmiddel

Reset is geen geneesmiddel maar eerder een voedingssupplement. Er zit onder andere een aminozuur in dat het helpt om Acetaldehyde (het stofje dat ervoor zorgt dat je je zo brak voelt) sneller af te laten voeren.  Volgens de makers van het drankje werkt het drankje bij 80% van de mensen.

Op je kussen leggen

Je moet het direct na het stappen innemen en je kunt het voordat je gaat stappen het beste alvast op je kussen klaarleggen. Blijft er iemand bij je logeren, deel het dan niet. De inhoud van het flesje is slechts genoeg en afgestemd op één persoon.

Of het werkt?

Wij weten het niet en hebben het niet getest. Onze tip: drink niet teveel en houd het gewoon gezellig!

Heb jij ervaring met dit drankje? Laat het ons dan weten!

Lees ook:

 

Reageer ook