fb
Damespraatjes Damespraatjes

Thuis is fijn wonen!

thuis gevoel

Wat is fijn wonen voor jou? Dat kan namelijk voor iedereen net iets verschillen. In de basis begint het bij een plek, jouw plek, jouw thuis. Of dit een appartement op vier hoog is, een twee-onder-één-kapper in een nieuwbouwwijk, een huisje in het bos of juist aan zee, een studio in het stadscentrum of een vrijstaande villa in een buitenwijk; alles draait erom dat jij je er thuis voelt. Wat heb je dan eigenlijk nodig om je thuis te voelen?

Producten en materialen in de mix

Je thuis voelen doe je in een huis waarin je je verbonden voelt met het interieur en de inrichting, waar je je veilig voelt en waar je je kan ontspannen en opladen. Waar plek is voor gezelligheid en voor rust. Waar je in je eentje, met je partner of met je grote gezin graag binnenkomt en verblijft. Voor de één is dat in een kleurrijk geheel, voor de ander werkt dat juist beter met een rustige basis. Het is een mix van producten die voor jou de perfecte combinatie vormt. De vloer, de raamdecoratie, de muurkleuren en de meubels. Ook de gebruikte materialen spelen een rol. Harde, koude materialen als staal laten zich goed combineren met zachte teddy stoffen. Een wollen tapijt op een houten vloer. Velours gordijnen in de kleur van de muren. Een grote hoekbank met losse kussens op een visgraat pvc vloer. Waar word jij blij van en wat past bij jou?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Woonspecialist (@woonspecialist)

Breng een bezoek aan de woonwinkel om de hoek!

Mocht je verhuisplannen hebben of ga je de boel renoveren; doe vooral ideeën op. Bekijk tijdschriften, verzamel wat je mooi vindt én bezoek een woonwinkel, zoals bij deze woonwinkel in Hengelo. Je vindt hier alles voor jouw complete woninginrichting en de meest actuele producten voor jouw woning! Je doet inspiratie op en ontvangt vakkundig advies. Dit gaat verder dan een kleur of een stijl; wat past qua huishouden, ruimte, functionaliteit en budget bij jou? Je ziet een ruime collectie vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. Niets zo fijn om de materialen zelf te zien en voelen, toch? Heb je je keuze gemaakt dan wordt er ingemeten en gemonteerd zodat je zelf niets hoeft te doen. Bijna niets, want jij mag genieten van jouw thuis!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Woonspecialist (@woonspecialist)

Voel jij je thuis?

Wat heb jij nodig om je thuis te voelen? Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :-).

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Lees ook: Ik wil thuisblijven bij de kinderen, maar mijn man wil dat ik blijf werken!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook