fb
Damespraatjes Damespraatjes

Elke maand een beautybox in de bus zorgt voor heerlijk geluksmomentje

Soms is het gewoon hard nodig om jezelf in de watten te leggen. Jezelf iets te geven waarvan je blij van wordt. Ik word gelukkig van verzorgingsproducten en make-up. Niets fijner dan een romige crème of een masker dat weet wat ‘ie moet doen. Blij verrast was ik toen ik hoorde van het bestaan beautyboxen die gewoon door de postbode worden bezorgd. Hoe leuk is dat!

Laat me los in een parfumerie of drogist en je bent me voor uren kwijt. Ik kan daar echt losgaan. Ik ben dol op zachtgeurende bodylotions, soepele gezichtscrèmes en mooie make-up. Helaas heb ik niet altijd tijd om uitgebreid te snuffelen in drogisterijen. Vandaar dat ik heel blij werd toen ik hoorde van het fenomeen beautybox.

Geluksmomentje

Een vriendin wees me op de beautybox van Styletone. Het leuke van het ontvangen van zo’n pakket is dat het elke keer weer een verrassing is wat er inzit. Samenstellers van beautyboxen snappen dat wij vrouwen meer aan ons zelf moeten denken.  We werken hard, rennen van hot naar her, sporten om gezond en fit te blijven, zorgen voor anderen, maar zorgen vaak minder goed voor onszelf. Dus bezorgt een beautybox een heerlijk geluksmomentje. Deze verrassingsbox wordt elke maand toegestuurd en bevat telkens weer andere producten.

Brievenbus

Hoe werkt het? Je kunt op de site zelf aangeven of je een abonnement voor een maand, kwartaal of half jaar wilt. Als je je hebt geabonneerd begint het grote genieten. Want elke tweede donderdag van de maand ploft de doos, die door de brievenbus past op je deurmat. Wel zo handig want je hoeft er niet voor thuis te blijven!

Beautymagazine

Moet je je voorstellen: elke maand een pakket met vijf heerlijke producten, hoe leuk is dat! Op deze manier kun je allerlei verschillende merken uitproberen. In een bijgevoegd magazine staat hoe je de verzorgingsproducten en make-up het beste kunt gebruiken of wat het doet voor je huid. Daarnaast staan er in het magazine tips en trucs die te maken hebben met de inhoud van de Styletone-box. En wat ook lekker is meegenomen: als lid krijg je standaard dertig procent korting op de producten en boxen in de webshop. Dus boxen die eerder zijn verstuurd, maar die jij nog niet hebt, kun je met korting bestellen.

Niet op dieren

Wat ik zelf erg belangrijk vind, is dat cosmetica niet wordt getest op dieren. Ik vind het een naar idee dat dieren moeten lijden en allerlei testen moeten ondergaan om te kijken of de cosmeticaproducten voor de mens zijn geschikt. Ik vind het dus een prettig idee dat de beautyproducten die in de box zitten honderd procent dierproefvrij zijn.

Geen testers

Fijn is ook dat in de beautybox elke maand vijf full-size producten zitten. Dus geen testertjes of samplers, maar gewoon volledige producten. Op deze manier kun je kennismaken met nieuwe producten van exclusieve merken. Merken die je niet bij gewone drogisterijen kunt kopen. Zo kun je op je gemak ontdekken welke producten bij je passen en die iets voor je doen. Op die manier kun je je beste versie van jezelf laten zien :-).

Geef het cadeau!

Waarschijnlijk ben je als je je eerste beautybox hebt ontvangen zo enthousiast dat je ook je vriendinnen blij wilt maken. Geef dan een een giftcard cadeau. Je kunt zelf bepalen hoe lang je je vriendin wilt verrassen. Dat is pas een origineel cadeautje!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook