fb
Damespraatjes Damespraatjes

Romantische comedy Bagels & Bubbels begint vanavond

Wat gebeurt er als een simpele bakkersjongen verliefd wordt op een internationaal superster? De romantische comedy Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij volgt het onmogelijke liefdesverhaal van twee jonge mensen met een compleet ander leven. De beroemde Noa (Bracha van Doesburgh) en de simpele Rick (Egbert-Jan Weeber) leren elkaar kennen door een speling van het lot. Kan hun liefde haar jetsetleven, zijn bescheiden afkomst, hun exen en de media uiteindelijk overwinnen? Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij is vanaf dinsdag 7 april om 20.30 uur te zien bij Net5.

Zij heeft het allemaal: ze is de beroemdste vrouw van het land, een succesvol model met een internationale carrière, de knappe dochter van een hotelmagnaat en ze maakt deel uit van het bekendste liefdeskoppel in Hollywood.

Hij is een gewone jongen die nog steeds bij zijn ouders woont en samen met zijn broer Danny (Geza Weisz) in de familiebakkerij werkt. Door een toevallige ontmoeting in een hip restaurant -waar Rick zijn negenjarig jubileum met zijn verkering Vanessa (gespeeld door Halina Reijn) viert en Noa de geruchten over een break-up met haar Hollywood-lover uit de weg gaat – ontstaat een onverwachts liefdesverhaal.

De Nederlandse serie Bagels & Bubbels is gebaseerd op het Israëlische origineel The Baker and the Beauty. Het eerste seizoen was daar de best bekeken ‘scripted series’ ooit en een tweede seizoen kon daarom niet uitblijven.

Bracha van Doesburgh was eerder te zien in dramaproducties van Net5. Over haar rol in Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij zegt ze: “Ik kijk erg uit naar deze rol met deze geweldige cast”. Haar tegenspeler Egbert-Jan Weeber vult aan: “Het is erg leuk om deze rol te vertolken tegenover Bracha. We kennen elkaar van eerdere producties en zijn op elkaar ingespeeld. En dan wordt ‘de ex’ ook nog gespeeld door Halina. Dat vind ik echt super. We hebben een heel fijn team!”

 

Reageer ook