fb
Damespraatjes Damespraatjes

Orale seks tijdens je menstruatie: kan dat gewoon?

Vroeger vond ik het maar vies: ongesteld zijn. Als tiener kon ik me dan ook niet voorstellen dat er mensen zijn die tijdens hun menstruatie wél seks met hun partner hadden. Tegenwoordig is dat wel anders. Ik heb me flink verdiept in seks tijdens je menstruatie en wat blijkt? Het is helemaal niet vies, kan geen kwaad en heeft zelfs heel veel voordelen. Maar hoe zit dat met orale seks?

Ik was heel benieuwd: beffen tijdens je menstruatie, kan dat gewoon? En wat als je wel gebeft wil worden, maar geen ‘last’ van bloed wil hebben?

Steriel en niet schadelijk

Menstruatiebloed is steriel en niet giftig. Gebeft worden tijdens je menstruatie kan dus absoluut geen kwaad! Toch zijn er veel mannen en vrouwen die het geen lekker idee vinden. Vies is het dus zeker niet, maar als jij of je sekspartner het niet prettig vindt, is dat voldoende reden om het niet te doen.

Geen last van bloed

Gelukkig zijn er manieren om wél van orale seks tijdens je menstruatie te genieten, zonder dat je ‘last’ van menstruatiebloed hoeft te hebben. Zo kan je tijdens het beffen gebruik maken van een tampon, menstruatiesponsje of een menstruatiecup. Hierdoor wordt het bloed opgevangen en hebben zowel jij als je sekspartner hier geen last van. Gaan jullie na het beffen over tot penetratie? Vergeet de tampon dan niet te verwijderen! Een menstruatiesponsje en menstruatiecup kan je wel laten zitten.

Het aller belangrijkste 

Beffen tijdens je ongesteldheid kan dus helemaal geen kwaad! Maar, doe vooral waar jij en je sekspartner jullie prettig bij voelen. Dat is het aller belangrijkste.

Doe jij het tijdens je menstruatie? 

Heb jij tijdens je menstruatie gewoon seks met je partner? En laat jij je dan ook beffen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Marjolein -

Johan beft me altijd als ik ongesteld ben. Als hij me neukt zuig ik z’n lul altijd af .Beetje bloed van mezelf geen probleem.

Pauline -

Mijn vriend is er zeker niet vies van om me te beffen als ik ongesteld ben, alleen likt hij wel alleen m’n clitoris. De rest van m’n kutje lukt hij graag weer als m’n ongesteldheid voorbij is. Alles voelt extra heftig wanneer ik ongesteld ben, ben heel blij dat hij totaal niet vies van me is.

Reageer ook